Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 91.
-
Παράθεση από makis1024: “Δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο δικό μου, αλλά μια που θα βάλεις καινούργια βάλε την 6.3.11 από twrp με wipes, πίσω και install, μου φαίνεται ότι είχε καλύτερη διαχείριση μπαταρίας από την τελευταία 6.3.17. Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk ” που βρίσκονται οι ρομ ολες οι προηγούμενες γιατι δεν τις βρηκα και δεν την εχω κατεβασει αυτή, μονο την 10 εχω στο μειλ μου
-
Παράθεση από makis1024: “Παράθεση από tamtam: “καλησπέρα σας εχω ένα θεματακι με το πληκτρολογιο όταν μπαινω στις επαφες να ζητησω να γραψω ένα ονομα δεν μου ανεβαζει το πληκτρολογιο αυτό το παρατηρησα στις δυο τελευταίες ρομ 6.2.25 και 6.3.3 όταν το κανω επανεκκινηση επανέρχεται αλλα μου το κανει αρκετες φορες επισης όταν κανω επανεκκινηση μου βγαζει στις ειδοποιήσεις ένα <<η καρτα σιμ είναι μη ενεργη. συγχρονισμοςαρχειου κλησεων>> χωρις να εχω παρατηρησει καποιο πρόβλημα σβηνοντας το ξερει καπ…
-
καλησπέρα σας εχω ένα θεματακι με το πληκτρολογιο όταν μπαινω στις επαφες να ζητησω να γραψω ένα ονομα δεν μου ανεβαζει το πληκτρολογιο αυτό το παρατηρησα στις δυο τελευταίες ρομ 6.2.25 και 6.3.3 όταν το κανω επανεκκινηση επανέρχεται αλλα μου το κανει αρκετες φορες επισης όταν κανω επανεκκινηση μου βγαζει στις ειδοποιήσεις ένα <<η καρτα σιμ είναι μη ενεργη. συγχρονισμοςαρχειου κλησεων>> χωρις να εχω παρατηρησει καποιο πρόβλημα σβηνοντας το ξερει καποιος κατι?
-
καλη τυχη σε ολους XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone XIAOMI MI 5 PRO 4GB RAM 128GB ROM Qualcomm Snapdragon 820 2.15GHz Quad Core 5.15 Inch FHD Screen Android 6.0 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Παράθεση από pechr: “Μία καλημερα απο όλους μας Η καινούργια ROM περιέχει την νέα έκδοση του TWRP που είναι η 3.0.0-0. Έσυ είχες βάλει λογικά του Michael που ήταν ή 2.8.7.0 V2 Άρα τώρα φοράς πιο καινούργια έκδοση από αυτήν που είχες. Πως θα το κατάλαβεις;;;; Είναι ασπρόμαυρη και όχι έγχρωμη όπως πριν ” όχι η οθονη μου είναι εγχρωμη, αλλα όπως καταλαβαίνω η ενσωματωμενη στην τελ ρομ είναι ακομα πιο καινουρια από την δικη μου? αρα μπαινω, φλασαρω την καινουρια ρομ και δεν ασχολούμαι να περασω του …
-
Παράθεση από tamtam: “καλημερες ερωτησεις: εγω εχω εγκαταστησει στο Redmi note 2 το νέο recovery .....v2, τωρα σε αυτή την ρομ που λεει είναι ενσωματομενη εννοει αυτην, η θα πρεπει μετα την εγκατασταση της ρομ να την ξαναπερασω? backup είναι απαραιτητο και γιατι? ” καλημέρα και καλη εβδομαδα μηπως μπορει καποιος να μου απαντησει? υπαρχει και νεωτερο twrp από αυτο to v2
-
καλημερες ερωτησεις: εγω εχω εγκαταστησει στο Redmi note 2 το νέο recovery .....v2, τωρα σε αυτή την ρομ που λεει είναι ενσωματομενη εννοει αυτην, η θα πρεπει μετα την εγκατασταση της ρομ να την ξαναπερασω? backup είναι απαραιτητο και γιατι?
-
Παράθεση από makis1024: “794.8 mb το ζιπ, εσύ βρήκες ζιπ 6.2.18 με 833 mb είσαι πολύ μπροστά θα είναι η 6.2.27 που θα βγεί την Κυριακή που μας έρχεται γιαυτό δεν την έπαιρνε και την έβγαζε corrupt. Αστέρι ο tamtam ” axaxxaxaxxa να σου πω την αληθεια βλεπω και το moderate panel του forum και βλεπω ότι την ετοιμαζουν λες να πηρα εκεινη?????????/ αχαχαχαχ το ειδα και γω αυτό με τmb αλλα καμμια φορα ξερεις αλλα γραφει αλλα είναι δεν εδωσα σημασια τελος καλο!!!!
-
Παράθεση από michael: “Και απο τον updater να κανείς install την ρομ είτε μεσα από το recovery το ίδιο πράγμα είναι, μεσο recovery γίνεται η εκγατασταση και στης δύο περιπτώσεις.Τώρα λογικά θα σου έχει χάσει το TWRP v2 και θα στ έχει αλλάξει με το παλιό. ” πριτς΄΄΄? εκανα στα καπακια εγκατασταση και το twrp v2 xexexex Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από tamtam: “κερναω ουζο στη μυτιληνη.... ” Έρχομαι ..... ολοι οι καλοι χωραμε και ....διψαμε, σας περιμενω !!! ”
-
Παράθεση από makis1024: “Ενεργοποίησε το usb debugging από developer options, που για να τα κάνεις ορατά πρέπει να πατήσεις 8 φορές την miui version που θα βρείς στο settings, about phone (τέρμα κάτω), miui version. Πας πίσω aditional settings, developer options και ενεργοποιείς το usb debugging. ” ανοιχτο είναι αλλα δεν το βλεπει
-
Παράθεση από ziogasbas: “Μήπως έχει κανείς πρόβλημα με την φωνή στο viber; Ενώ εγώ ακούω τον συνομιλητή μου, ο άλλος δεν με ακούει.Το ίδιο μου συμβαίνει στην 5.12.31 που έχω τώρα αλλα και στην 5.12.10 που είχα πριν!!! ” το ειχα εγω αυτό το πρόβλημα και εβγαλα το viber με 6.1.7για να το ξαναβαλω, δεν το εβαλα ακομη γιατι σημερα εκανα αναβαθμηση σε 6.2.18, θα το βαλω και θα σου πω, ξερει καποιος να μου πει αν θελω να μπω στο ΜΙ suite πρεπει να περασω και κατι αντιστοιχο στο τηλεφωνο? γιατι apo το …
-
yeah........... το καταφερα τελικα το ζιπ ηταν χαλια το κατεβασα από την αρχη το εκανα αντιγραφη στο τηλ και εγιναν όλα καλα!!! από το τηλ και όχι από recovery δηλαδή το εκανε μονο του, όπως την προηγουμενη φορα !!! τι δεν καταλαβαίνεις ???????? σας ευχαριστω για το ενδιαφερον ολων σας, υπόχρεος, κερναω ουζο στη μυτιληνη....
-
Παράθεση από NasDriver: “"zip file is corrupt!" ξανακατέβασε την ρομ...καλύτερα από τον υπολογιστή, όχι από το κινητό ” εννοεις να την ξανακατεβάσω από τον υπολογιστη μου ξανα στο τηλεφωνο η να ξανακατεβάσω από το σερβερ στον υπολογιστη και μετα στο τηλεφωνο η δεν ξερω αν γινεται να την φλασαρω από τον υπολογιστη?
-
πρσπαθω να κανω αναβαθμιση στο Redmi note 2 εχω κανει από τοτε που πηρα το τηλεφωνο "καθαρη εγκατασταση" και εχω την dev GTV-6.1.7 Ε ειπα να κανω μια αναβαθμιση να βαλω την GTV-6.2.18, την κατεβασα λοιπον την εβαλα στο τηλεφωνο και με το γνωστο "βημα 2" από το "Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated)" forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10578/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/10579/ μολις φτανω και του κλικαρω το zip με βγαζει στο twrp,forums…