Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 68.
-
"Υψηλή Απόδοση" σε Redrice
ΜήνυμαΠαράθεση από caeser: “Παράθεση από alfagamma: “Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mparaxir: “υπαρχει μην επιμενεις σε κατι που δεν ξερεις προφανος η δεν εχεις ενημερωθει.δεν ξερω τι κινητο κατεχω? υπαρχει στην 17αρα εκδοση αυτο. αλλα οπως εχω πει εγω δεν βαζω την ελληνικη βαζω την μουλτι απο αλου” Άκου, το όνομά μου είναι Βαγγέλης... όχι "Πολυξερίδης"! ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ή δεν υπονόησε ότι δεν ξέρεις τι κινητό κατέχεις! Δεν επιμένω σε κάτι που δεν γνωρίζω και φυσικά δεν γνωρ…
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από mparaxir: “υπαρχει μην επιμενεις σε κατι που δεν ξερεις προφανος η δεν εχεις ενημερωθει.δεν ξερω τι κινητο κατεχω? υπαρχει στην 17αρα εκδοση αυτο. αλλα οπως εχω πει εγω δεν βαζω την ελληνικη βαζω την μουλτι απο αλου” Άκου, το όνομά μου είναι Βαγγέλης... όχι "Πολυξερίδης"! ΚΑΝΕΙΣ δεν είπε ή δεν υπονόησε ότι δεν ξέρεις τι κινητό κατέχεις! Δεν επιμένω σε κάτι που δεν γνωρίζω και φυσικά δεν γνωρίζω τα πάντα! Απλά έχει συμβεί το εξής: Τον Μάι…
-
Παράθεση από mparaxir: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από mparaxir: “εμενα παντος το red rice μου βγαζει μονο 16055 ψωφιο ειναι?” Απο τις Ρυθμίσεις ,Μπαταρία , Λειτουργία ενέργειας το έχεις στην Υψηλή απόδοση? Παράθεση από epkakas: “Η εφαρμογή authenticator εξαφανίστηκε από hongmi μου με το πέρασμα της 3.20. Γνωρίζει κάποιος γιατί; Αφαιρέθηκε; Πώς την βρίσκουμε;” με root explorer στο data/miui/apps , βρέστο-τρέξτο ” ναι αμε το εχω υψηλη αποδοση.” ή εγω ειμαι στραβος ή κατι δεν παει καλα... το H…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από alfagamma: “Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση. για να καταλαβετε την διαφορα ενω το ειχα στο επιπεδο 5 τωρα το βαζω στο τερμα δλδ 7 και εχει την ιδια ενταση.” Ίσως σου φανεί χρήσιμος αυτός ο οδηγός: [Redmi 1/Note] How to increas…
-
Τελικα βρηακα ενα αρνητικο στην 3.20 (οχι που δεν θα εβρισκα ) εχει μειωθει πολυ η ενταση του ηχου, με την ιδια ενταση σημερα εχασα δυο κλησεις που δεν ακουσα και στις αναπαντητες εδειχνε 7 χτυπους στην καθε μια, εκανα και μια δοκιμη και ειδα οτι πραγματι επεσε η ενταση. για να καταλαβετε την διαφορα ενω το ειχα στο επιπεδο 5 τωρα το βαζω στο τερμα δλδ 7 και εχει την ιδια ενταση.
-
Παράθεση από cas21: “Kαι στην 3.20 χάνεται το twrp recovery.Απλος το αναφέρω.Το ξαναβαλα με τον θειο. Και η σελιδα για το ota update δεν δουλευει” Εβαλα το πρωι την 3.20, μπορώ να πω ότι και η διαχείριση ραμ αλλά και η μπαταρία είναι πολύ καλύτερη, κανένα FC κανένα minimize (πρώτη φορά από την 3.10) και φυσικά (όπως και στην 3.19) δεν έχασα το TWRP. Την πέρασα με ΟΤΑ χωρίς κανένα wipe. Ειναι ισως η καλυτερη ρομ μεχρι τωρα. οσο γισ το Atutu ...ειναι λιγο πιο χαμηλα στις 15000 αλλα ... who cares
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από alfagamma: “Εχω την εντυπωση (αν και πρωτη μερα και πρωτη φορτιση) οτι η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα.” Μόλις βάζουμε νέα rom , καλό είναι να κάνουμε 2 - 3 πλήρεις φορτίσεις , μετά η μπαταρία δείχνει όλη της την δύναμη Αν θέλεις , φόρτισέτο στο 100% , δούλεψέτο και βάλε screenshoots για να δούμε αν φταίει κάτι” αυτο το ξερω για αυτο γραφω οτι εχω την εντυπωση, την συγριση την κανω με την συμπεριφορα στην καταναλωση ενεργειας μετα απο καθε φλασαρισμα. ειναι πολ…
-
Εχω την εντυπωση (αν και πρωτη μερα και πρωτη φορτιση) οτι η μπαταρια αδειαζει πιο γρηγορα.
-
Χθες το βραδυ εβαλα την 3.19. ταυτοχρονα ανακαλυψα οτι οταν περασα την 3.18 μου εξαφανησε και παλι το TWRP οποτε επρεπε να το ξαναπερασω μεσω του "θειου" , ετσι απο την στιγμη που εκανα reboot σε TWRP λογικα περασα την νεα ρομ απο εκει αφου εκανα wipe cache & wipe Dalvik cache, δεν δοκιμασα αν περναει με ΟΤΑ. παντως ολα ειναι οκ, οπως συνηθως ειχα 1-2 mnimize και μετα κανενα προβλημα. τωρα μενει να δω καποια στιγμη αν το TWRP υπαρχει ή πρεπει να το ξαναπερασω. ΥΓ ας το μεταφερει ο admin στο αναλ…
-
Παράθεση από dimpet: “Σε hongmi δεν κάνει ενεργοποίηση το wifi hotspot στην gtv 3.18 Hongmi” Μολις το δοκιμασα και δεν εχω κανενα προβλημα, δουλευει κανονθκα. δοκιμασε να κανεις αλλαγη ονοματος και αλλαγη κωδικου... καλυτερα σε WPA
-
Παράθεση από thanos.k: “Ρε παιδια τα κουμπια στο hongmi 1s που ειναi κατω απο την οθονη τα 3 δεν εχουν φωτισμο ??????? Απο που τον ενεργοποιω ?” Απο ΠΟΥΘΕΝΑ
-
Παράθεση από saleakos: “Παράθεση από dimpet: “Έχει και κάποιος άλλος πρόβλημα με την πυξίδα; δεν μπορώ να κάνω calibrate. (Hongmi gtv-3.18) Στάλθηκε από το 2013023 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Παράθεση από alfagamma: “το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την 3.18” Δοκιμαστε να κανετε με το gps ανοικτο και σε εξωτερικο χωρο ωστε να εχει βρει δορυφορους, αυτο μονο για την πρωτη φορα, μετα παιζει και με κλειστο gps” Το δοκιμασα, και καθαρισα και την cache αλλα τιποτα....
-
το ιδιο προβλημα εχω και εγω με την 3.18
-
έβαλα το πρωί την 3,18 και εγώ. είχα την 3.15.1 και είχα περάσει το φιξ για τον ΟΤΑ. μέσω ΟΤΑ λοιπόν και αφού ξετικαρησα το wipe cache μου την πέρασε και όλα λειτουργούν μέχρι τώρα μια χαρά. το μόνο που προσεξα σημερα (και φανταζομαι ειναι εδω και καιρο ετσι αλλα δεν το ειχα δει) ειναι οτι τα βιντεο τα γραφει σε 3gpp.... γινεται να τα αλλαξουμε να ειναι Mp4?
-
Και σε μένα ήρθε ειδοποίηση για αναβάθμιση στην 3.15.1 (ενώ αυτήν φοράει το κινητό μου)
-
Παράθεση από ffox4: “Παράθεση από alfagamma: “Μια ερωτηση που ολο θελω να την θεσω και ολο ξεχναω... οταν βαζω το κινητο το βραδυ να φορτισει εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει (δεν ανταποκρίνεται) η οθόνη σωστά ...δλδ, παταω κάπου και είναι σαν να μην πάτησα ενω αλλες φορες (τις περισσότερες) έχει μια μεγάλη καθυστέρηση στο άγγιγμα, ειδικά αν είναι κλειδωμένη η οθόνη είναι πολύ δύσκολο να την ξεκλειδώσω, το ίδιο και στο να απαντήσω σε κλίση, αναγκάζομαι να βγάλω τον φορτιστή...” Φίλε ειναι αποκλ…
-
Μια ερωτηση που ολο θελω να την θεσω και ολο ξεχναω... οταν βαζω το κινητο το βραδυ να φορτισει εχω την εντυπωση οτι δεν δουλευει (δεν ανταποκρίνεται) η οθόνη σωστά ...δλδ, παταω κάπου και είναι σαν να μην πάτησα ενω αλλες φορες (τις περισσότερες) έχει μια μεγάλη καθυστέρηση στο άγγιγμα, ειδικά αν είναι κλειδωμένη η οθόνη είναι πολύ δύσκολο να την ξεκλειδώσω, το ίδιο και στο να απαντήσω σε κλίση, αναγκάζομαι να βγάλω τον φορτιστή...