Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 101.
-
Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από petros93: “Με το κινεζικο pc suite δεν μποροεις απο εκει να κανεις την αναβαθμιση? Μην ξεκλειδωσεις bootloader ακομα. ” Φιλε πετρο τωρα ξεμπλεξα μιας και εχω 2 μικρα παιδια πανω απο το κεφαλι μου (στο σαλονι) συν οτι εφαγα αρκετη ωρα μεχρι να διαβασει το pc το κινητο στοadb για να δω αν ειμαι ξεκλειδωτος η οχι και δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα αλλο.Να σβησω λες το αγγλικο mi pc suite να βαλω το κινεζικο και να κανω απο εκει την αναβαθμιση ?? ποια ρομ θα μου π…
-
mi5 προβλημα fingerprint
ΜήνυμαΚαι εξαφανιζεται και η ρυθμιση απο την rom λογο hardware? Δεν βγαζει νοημα. Θα εμφανιζε την ρυθμιση και απλα δεν θα δουλευε. Ο τυπος που διαλυει κινητα γρατσουναει αρκετα το κουμπι αλλα συνεχιζει να δουλευει μετα. Θεμα ρομ ειναι λογικα.
-
mi5 προβλημα fingerprint
ΜήνυμαΠολυ κουλο ερρορ παντως. Μου εμφανιστηκε ενω ειχα κανει back up μεσω twrp πιο πριν, εκανα restore και περιμενα να δουλευει αφου οταν ειχα κανει το back up ολα ηταν ενταξει και ειχα παλι ερορ. Αυτο που εκανα ηταν να ξαναεγκαταστησω απο πανω την rom κανωντας πρωτα μονο wipe cache και davlik.
-
Παράθεση από spideman3: “Έχεις ξεκλειδώσει ή με κλειδωμένο? Δοκίμασε μέσα από το κινητό να κατεβάσεις την recovery rom και μέσω update δοκίμασε. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Σωστο και αυτο το ξεχασα! Να ξεκλειδωσω πρωτα καλυτερα και μετα να δοκιμασω ε? Δεν θελω ακομα να βαλω twrp για να εχω τα ota updates.
-
Παράθεση από demakhs: “32-bit windows έχεις? Δοκίμασε σε άλλο pc ή περνα την τελευταία έκδοση του miflash. ” Ειχα 64bit windows και την τελευταια εκδοση επισης! Παράθεση από Kmarkou: “Παράθεση από petros93: “Σε νεα προσπαθεια με miflash πηρα αυτο το ερρορ και brickαρε. Not enough Storage is available to process this command ” Σου έχω θέμα για μελέτη mi 5 fake rom ίδια ρομ 3-4 μέρες παίδεμα τώρα έχω gkalen rom Και το κινητό είναι super ” Φιλε μου δεν ξερω τι ακριβως εκανες και εχω κουραστει να δι…
-
Παράθεση από spideman3: “@petros93 γιατί δεν ακολουθείς αυτόν τον οδηγό Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5 με κλειδωμένο bootloader αν διαβάσεις θα δεις ότι αφόρα και fake rom. ” Μα δεν μπορω να μπω και να χρησιμοποιησω καθολου το mi pc suite. Και μεσω miflash επαιρνα το error "cannot receive hello packet" ενω οι drivers ειναι σιγουρα σωστα. Καποια αλλη ιδεα? Βασικα, για να χρησιμοποιησω miflash tool πρεπει να ξεκλειδωσω bootloader?
-
Παράθεση από dimitrisarta: “Λοιπον παιδια την βοηθεια σας. Εκανα μια καλη πατατα στο κινητο μου το MI5. Ειμαι με ελληνικη stable 8.0.10.0 κατεβαζω την καινουργια rom την 8.0.12.0 στο κινητο μου και κανω επανεκινηση σε twrp και κανω την εξης βλακεια κανω wipe ολα, sestem, data, sdcard, format τα παντα ολα εκανα και κανω επανεκινηση χωρις να κανω εγκατασταση την καινουργια rom, και τωρα εχει περιπου μιση ωρα εχει κολλησει στο λογοτηπο mi οταν το ανοιγω. Τι κανω βρε παιδια; ” Προσπαθεις να κλεισει …
-
Παράθεση από spideman3: “@petros93 Μίλα μαζί τους και ζήτα να έχει official rom. Εγώ στον yeso521.com όπως το ζήτησα ήρθε. Φίλος χθες παρέλαβα RN3PRO από to2c.com όπως το ζητήσαμε δηλαδή official rom έχουν. ” Τα κακα νεα ειναι οτι δεν το ζητησα οποτε θα δω οταν ερθει. Τα καλα νεα ειναι οτι σε δυο μερες επιτελους θα το εχω στα χερια μου!! (Η παραγγελια εγινε τις 19 Σεπτεμβρη)