Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 101.

• Ενταξει βρε παιδια καταλαβαινω οτι αυτη η ρομ φτιαχνετε απο χρηστη/χρηστες εδω και οτι αυτο δεν ειναι το καταλληλο thread για αυτη τη συζητηση αλλα twrp περναω ετσι και αλλιως τι θα κερδισω με την GTV? Συγγνωμη αν ξεφευγω off topic.

• Παράθεση από spideman3: “Μία άλλη λύση είναι κάποια προγράμματα που τα τρέχεις και σε ρουταρουν π.χ. kingoroot αλλά δεν ξέρω αν έχουν εφαρμογή σε συσκευές Xiaomi. Από τι στιγμή που θέλεις root και θα ξεκλειδώσεις bootloader γιατί δεν περνάς την GTV? Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Καταλαβα... Ετσι εκανα root παλια οντως. Θα το κοιταξω με αυτα τα προγραμματακια οταν μου ερθει το κινητο και θα ενημερωσω αν δουλευουν αν ενδιαφερετε κανεις. Δεν με ενδιαφερουν καθολου τα ελληνικα …

• Παράθεση από spideman3: “@petros93 Με το καλό να έρθει. Θα δεις πρώτα αν είναι κλειδωμένος ή όχι ο bootloader. Μετά θα ξεκλειδώσεις bootloader, θα κάνεις instail την Global developer, τελείωσες με βάσει αυτά που θέλεις για rom. Αν θέλεις root πρέπει να περάσεις το TWRP recovery by mic να κατεβάσεις το αρχείο SuperSU-v2.78.zip και να το κάνεις instail. Μετά θα πας στο play store θα βρεις την εφαρμογή SuperSU και θα ξετσεκάρεις το auto update. Αλλά να ξέρεις επειδή θα έχεις costum recovery για το …

• To δικο μου ξεκινησε χθες απο κινα επιτελους θα το εχω σε καμια δεκαρια μερες. Ερωτηση. Με το που ερθει τσεκαρω να δω αν ο bootloader ειναι κλειδωμενος, ξεκλειδωνω bootloader και μετα το κανω root καπως πρωτα και μετα περναω την global dev η πρωτα περναω global dev και μετα κανω root?

• Παράθεση από demakhs: “Σε official global developer που έχει σχεδόν πλήρη Ελληνικά και παίρνει αυτόματα updates... ” Γιατι οχι global stable?

• Για καποιον που δεν τον ενδιαφερει καθολου να εχει ελληνικα και θελει να τρεχει το κινητο καλα και στο τελευταιο λογισμικο με ολες του τις δυνατοτητες καλυτερα να ειναι σε dev ή stable?

• Μιλησα μαζι τους και ολα καλα. Σημερα εγινε shipped out πηρα και tracking number και απλα δεν μου εχει ερθει mail ακομα! Ευχαριστω πολυ για την απαντηση και συγγνωμη για την "γκρινια".

• Μιλησα μαζι τους και ολα καλα. Σημερα εγινε shipped out πηρα και tracking number και απλα δεν μου εχει ερθει mail ακομα! Ευχαριστω πολυ σε ολους για τις απαντησεις σας και συγγνωμη για την "γκρινια". Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από petros93: “Edit: Απο οτι βλεπω ειχα κανει την παραγγελια χωρις να συνδεθω στον λογαριασμο μου στο paypal με την χρεωστικη μου. Γιατι δεν ειχε γινει ακομα η επιβεβαιωση της καρτας μου στο paypal. Και δεν μπορω να κανω dispute για αυτη τη παραγγελια. Να απελπιστω …

• Παράθεση από iAmLiakos: “Ήταν άμεσα διαθέσιμη η συσκευή; Αυτό πρέπει να ρωτήσεις. Εαν δεν το έχεις ρωτήσεις μην ανησυχείς ακόμα.. δε χρειάζεται. 9 μέρες δεν είναι πολλές. Εμένα ένα Redmi 3s απο το συγκεκριμένο μαγαζί το έστειλαν μετά απο 12 μέρες αλλά ήξερα οτι δεν ήταν άμεσα διαθέσιμο (περίμεναν restocking). Οπότε επικοινώνησε με το κατάστημα ήρεμα και καλά και βλέπεις. ” Ευχαριστω πολυ με ηρεμισες καπως! Καλα ενταξει δεν πιστευα και να με εκλεβαν απο ενα τοσο μεγαλο site. Τους εστειλα mail που…

• Παιδια οπως σας ειπα παρηγγειλα το κινητο με θηκη, tempered glass και φορτιστη και ολα εγιναν shipped και μαλιστα ξεκινησαν κιολας να ερθουν απο Σιγκαπουρη μεσω geekbuying εκτος απο το κινητο μαλλον γιατι μου εσπασαν την παραγγελια σε δυο κομματια γιατι το κινητο ειναι σε αλλη αποθηκη οπως λενε. Εχουν περασει 9 μερες απο οταν εκανα την παραγγελια και δεν εχει ερθει αλλο μειλ με επιβεβαιωση οτι το κινητο εγινε shipped ακομα. Να ανησυχησω? Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο? Τους εστειλα ενα mail…

• Παράθεση από demakhs: “ναι ναι, κανένα dispute δεν πήγε χαμένο... ” Εκανα edit ξαναδιαβασε το ποστ μου

• Δηλαδη λετε να κανω dispute και βλεπουμε? Συγγνωμη απλα δεν εχω ξανακανει ποτε παραγγελια απο εξωτερικο ουτε και με paypal. Edit: Απο οτι βλεπω ειχα κανει την παραγγελια χωρις να συνδεθω στον λογαριασμο μου στο paypal με την χρεωστικη μου. Γιατι δεν ειχε γινει ακομα η επιβεβαιωση της καρτας μου στο paypal. Και δεν μπορω να κανω dispute για αυτη τη παραγγελια. Να απελπιστω τωρα η να περιμενω λιγακι ακομα?

• Παιδια οπως σας ειπα παρηγγειλα το κινητο με θηκη, tempered glass και φορτιστη και ολα εγιναν shipped και μαλιστα ξεκινησαν κιολας να ερθουν απο Σιγκαπουρη μεσω geekbuying εκτος απο το κινητο μαλλον γιατι μου εσπασαν την παραγγελια σε δυο κομματια γιατι το κινητο ειναι σε αλλη αποθηκη οπως λενε. Εχουν περασει 9 μερες απο οταν εκανα την παραγγελια και δεν εχει ερθει αλλο μειλ με επιβεβαιωση οτι το κινητο εγινε shipped ακομα. Να ανησυχησω? Εχει τυχει σε κανεναν κατι παρομοιο? Τους εστειλα ενα mail…

• Παρηγγειλα το mi5 ( Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 64GB 4G LTE Smartphone ) απο το καταστημα πριν απο 5 μερες μαζι με μια θηκη και tempered glass. Μετα επειδη ειδα οτι ηθελα και αυτο εκανα και μια ξεχωριστη παραγγελια εναν φορτιστη type 3.0. Την πρωτη μου παραγγελια την σπασανε και το κινητο (με τον ευρωπαικο ανταπτορα) θα ερθει ξεχωριστα. Τα αλλα δυο πακετακια εχουν γινει shipped μεσα σε μια μερα και το κινητο τιποτα ακομα. Ελπιζω να πανε ολα καλα. Στο mail λενε The items of you…

• Βοηθεια με official flash rom 8

petros93 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Παράθεση από osalonikios: “Δεν χάνουμε τίποτα. Είναι μια επιπλέον επιλογή για επαναφορά της συσκευής αν στραβώσει κάτι. Και επίσης είμαστε λίγο πιο εκτεθιμένοι σε επιθέσεις hackers. ” Ναι οκ ξερω που χρησιμευει γενικα ειπα μηπως εξ αιτιας του ξεκλειδωματος δεν μπορουμε να κανουμε κατι οπως να φλασαρουμε καποιες ρομ κτλ. Ευχαριστω!

• Βοηθεια με official flash rom 8

petros93 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Να ρωτησω κατι ασχετο. Οταν ξεκλειδωνουμε bootloader τι χανουμε οσον αφορα το miui? Αυτοματα updates ή κατι τετοιο?

• Παράθεση από geozn8: “Παράθεση από petros93: “Γεια σας φιλοι μου! Πρωτο ποστ εδω και μολις παρήγγειλα απο geekbuying την εκδωση με τα 64gb ( Xiaomi Mi5 5.15inch FHD Android 6.0 Type-C 3GB 64GB 4G LTE Smartphone ) Να το αναμενω σε κανεναν μηνα με 40 ημερες ε? Επισης δεν ειναι η international version οποτε θα περασω μονος μου το store και αυτα(ευκολακι) αλλα θα ηθελα με το που το παρω να κανω αμεσως αναβαθμιση σε miui 8 και μετα ολα τα αλλα. Μπορω να αρχισω καποια προετοιμασια απο τωρα η να περιμε…

• Αν εχεις κανει root μπορω να σε βοηθησω.

• Παράθεση από demakhs: “Εχει έρθει κ σε 8 μέρες πακέτο από Κινα... Με τα δωρεάν μεταφορικά... ” Τετοια μου λες και με κανεις πιο ανυπομονο Αντε να δουμε! Edit: Λετε πρεπει να παρω φορτιστη 3.0? Γιατι διαβασα οτι με το κουτι ερχεται φορτιστης 2.0. Εσεις τι εχετε?

• Παράθεση από demakhs: “Καλως να σου ρθει. Σε 10-15 μέρες συνήθως είναι εδω. Για την προετοιμασία που γραφεις, δες το παραπανω μήνυμα του @NasDriver. ” Ευχαριστω πολυ! Τοσο νωρις? Μα αφου παρηγγειλα με τα δωρεαν μεταφορικα οχι μεσω EMS η κατι παρομοιο. Θα το εκανα ηταν 17 ευρω παραπανω και πιστευω αξιζε τον κοπο αλλα φοβηθηκα τα τελωνια γιατι διαβασα κατι περιεργα.