Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 83.

• RE:

billxrys - - Ελληνες Developers

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Η εφαρμογή είναι σχεδόν έτοιμη....σήμερα - αύριο θ' ανέβει. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18570/” Καλησπέρα. Στην τελευταία εφαρμογή mi fit όταν παταω ιστορικό για την διαδρομή που είχα κάνει κρασαρη ή εφαρμογή...... Σε συνδιασμό με mi band 2 Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• YI Home 2.10.2.8_20160907 GR

Μήνυμα

Όχι απλά φτιάξανε τους server επιτέλους Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Γιατρέ, μερικές διευκρυνήσεις σχετικά με το plugin, έχω κατεβάσει την εφαρμογή από το 1ο ποστ σου (smart home 3.7.17), πρέπει να κατεβάσω και το ανάλογο plugin για την συσκευή που με ενδιαφερει ( Νο 13 αρχείο 2943 ) και να το ρίξω μέσα στην διαδρομή που αναφέρεις ? Σωστά ? Ελα ντε όμως που δεν βρίσκω αυτή την διαδρομή στο τηλ που έχω εγκαταστήσει την εφαρμογή ( είμαι ρουτ ).” Αν είσαι root θα πας στο σύστημα και μετά data data μέσα στα plagins θα βρεις έναν φάκελο που λέ…

Μήνυμα

Ξανά κάνε setup μέσα από το mI home κάνε add new devise Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 4c3b799f5dd86b57829ec335d0b8c8ba.jpg Και οι καταγραφές βίντεο χωρίς πρόβλημα.. εγώ πιστεύω οτι ή εφαρμογή έχει πρόβλημα γιατί από το smart home όλα καλά...

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από paiktaras: “Λογαριασμό στο yi πως κάνουμε; Sent from my 1+1” Δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό στο yi απλά σύνδεσε την κάμερα με το smart home και μπες από εκεί να δεις αν σε ξανά πετάξει 81f5a97c6a602ca1e5ab1aa99253f365.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Εγώ πάντως ένα έχω να πω αν μπω από την yi home εφαρμογή μου ζητάει pass συνέχεια, αν μπω από το mi home και μπω στην κάμερα από εκεί δεν με πετάει ποτέ, ούτε μου ζητάει το pass.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Μήνυμα

Καμία κάμερα πουλάει κανένας αν ναι Πμ ευχαριστώ Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Λοιπόν βρήκα τι φταίει. Βλέπει την κάμερα μόνο από ένα συγκεκριμένο δίκτυο Wifi. Ακόμα και από το άλλο access point που έχω μέσα στο σπίτι, δεν την βλέπει. Ποια η λογική πίσω από αυτό; Έτσι δεν μπορείς να την δεις εκτός σπιτιού. Unleashed by my M1 NOTE[/Σωστός και εμένα με 3g δεν με βάζει μου βγάζει error Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τώρα με βάζει κανονικοτατα τι να πω κανένα bug θα είναι”

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zananiro: “Εμένα χτες, χωρίς να έχω κάνει ακόμα την αναβάθμιση, ενώ ήμουνα μέσα στην κάμερα με πέταξε έξω και έβγαλε μήνυμα account details is changed, ότι να ναι. Ξανάκανα log in και συνδέθηκε. Μήπως έχει κανένα πρόβλημα ο server τις τελευταίες ημέρες δεδομένου και του.προβλήματος του rasta? Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk” Καλημέρα και εμένα τα ίδια μου κάνει b40fe1ca9fa7afde1e1e482b0f42ef00.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 45e1e2212ae9f78e10b50b0fe923b027.jpg Και εμένα τα ίδια Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Την ύπαρξη του την έχω δει στην μετάφραση. Για κάποιο λόγο δεν εμφανίζεται σε μένα.” Εγώ αυτό έχω πάρει αν σε βοηθάει Original Xiaomi Mi Smart Multifunctional Gateway WiFi Remote Center Control Internet Radio Broadcast - Updated Version | Everbuying Mobile Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Εντωμεταξύ χθες βγήκε η 17. Εννούσα κινέζικα λινκς, να τα ψάξω στον κώδικα να βάλω ελληνικά. Το έχω ψάξει παντού, αλλά ράδιο δεν βλέπω! ΥΣ. Ενεργοποίησα και το doorbell, αλλά ράδιο πουθενά!” Υπάρχει κάποιο αρχείο που μπορώ να σου στείλω από το δικό μου το smart gateway. Να δεις αν υπάρχει κάποιο αρχείο για το ράδιο. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Για γράψε τότε 2-3 λινκς σταθμών να δω εάν μπορώ να τ'αλλάξω. Θα φτιάξω μάλλον μόνο ελληνική έκδοση για αρχή, να δω πως πάει” Links όταν λες πχ. kissfm.gr Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• 55d5c11398d0ebe0d79e1ef6a6d14680.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Να ρωτήσω τους έχοντας το ράδιο, αυτό που μαρκάρω στην φωτό το έχετε εγκαταστημένο!? Εσύ @RASTAVIPER να υποθέσω δεν το έχεις όπως εγώ!? forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/16639/” Όχι το ράδιο το έχει από μόνο του. Έχω το smart gateway update version.. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από RASTAVIPER: “Παράθεση από echaosad: “Ανοίγεις την εφαρμογή mi home. Επιλέγεις το gateway. Πάνω έχει τρεις επιλογές, home-scene-device, επιλέγεις την device.Επιλέγεις ξανά την gateway. Επιλέγεις radio και πατάς add για να προσθέσεις το ράδιο τής επιλογής σου . Με έκδοση εφαρμογής 3.7.15 αγγλική Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αν εννοείς εδώ, δεν υπάρχει ράδιο κάπου. 5aa13fce8e506e498381f935f3263dd1.jpg Unleashed by my M1 NOTE ” d285758314b8e310b5dc9dd8a6db0ae7.jp…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από bikkezbikk: “Hi! I've just found this page, thanks for the translation! There's one thing that I could not figure out using the app with the gateway module..is it possible somehow to add a local FM or a non-chinese online radio channel? ” Hello. How you do that and with what gadget!? ” c145f4b9015db936b69e12ff84209dd3.jpg Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από billxrys: “Καλησπέρα. Το apk που σου έστειλα εγώ είναι για το απλό wifi socket του alnikou είναι με την έξτρα usb θύρα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και όμως μέσα στο δικό σου, υπάρχει αναφορά για έλεγχο της usb θύρας.... <string name="intelligent_usb_plug">Υποδοχή USB</string> <string name="title_count_down_timer_usb">Χρονοδιακόπτης USB</string> <string name="usb_off">Υποδοχή USB, κλειστή</string> <string name="usb_on">Ανοικτή υποδοχ…

• Και κάτι ακόμα στο multifuctional getawey υπάρχει τρόπος στο ράδιο να παίξουν ελληνική σταθμοί. το mi smart temperature an humidity δουλεύει άψογα με το wifi socket ανάλογα την υγρασία δουλεύει και ο αφιγραντηρας στο σπίτι Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλησπέρα. Το apk που σου έστειλα εγώ είναι για το απλό wifi socket του alnikou είναι με την έξτρα usb θύρα. Στάλθηκε από το Mi-4c μου χρησιμοποιώντας Tapatalk