Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 54.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kodorevi8ulis: “έχει βγει και σημερινή ” Ναι 8.5.11 ” πότε να περιμενουμε την πρώτη Ελληνική XTRV & ARΩMA Rom (Miui 10 Alpha 8.6.11) για το RedMi Note 5 (Whyred) ;;;; θα εχει bugs; το τελευταίο TWRP ειναι το 3.2.1.2; twrp_whyred_3.2.1-2_miui-hellas συγχαρητηρια για την προσπαθεια
-
MIUI ROM Downloads Βλέπω για το mi6 την τελευταία developer China 8.5.8 και 8.4.19 για την dev global Η ελληνική global 8.5.3 σε ποια βασίζεται;;;
-
Κατοχος Mi6 εχω την MIUI 9.6 by xiaomi-miui.gr XTRV-8.4.13 | Beta και θελω να βαλω XTRV-8.5.3. Ειδα οτι καποιοι την εχουν περασει ωρις προβλημα ... ισχυει; απλα ειναι απαραιτητο το Factory Reset ; ειναι μεγαλη βαβούρα και θελω να το αποφύγω λετε να εχω θεμα;
-
Παράθεση από gkalen: “@gvekiaris Α το mi6 έχεις , φλασαρε το χωρια το ζιπ .. Αν και δε ξέρω κατά πόσο δουλεύει καλά σε android 8 .. ” Παράθεση από ktsiaras: “Παράθεση από gvekiaris: “Παράθεση από gkalen: “@gvekiaris Α το mi6 έχεις , φλασαρε το χωρια το ζιπ .. dΑν και δε ξέρω κατά πόσο δουλεύει καλά σε android 8 . ” δεν βρισκω καπου το ζιπ αρχειο !!!! ” για το mi6 δεν υπάρχει Dolby Atmos και να το περάσεις αν το βρειςδεν ειναι συμβατό με το 8 το έχω δοκιμάσει ΔΕΝ. ” το εγκατεστησα απο το παρακατω…
-
Παράθεση από gkalen: “@gvekiaris Α το mi6 έχεις , φλασαρε το χωρια το ζιπ .. dΑν και δε ξέρω κατά πόσο δουλεύει καλά σε android 8 . ” δεν βρισκω καπου το ζιπ αρχειο !!!!
-
Παράθεση από gkalen: “@gvekiaris Υπάρχει , μάλλον φλασαρες αρομα και κάτι δε πήγε καλά .. ” οχι την κανονικη ΧΤRV φλασαρα.... υπαρχει το zip αρχειο για το DOLBY ATMOS να τo βαλω απο το recovery; εχω το ΜΙ6
-
Dolby Atmos δεν υπαρχει ;
-
την έβαλα την XTRV 7.10.26 στο RN3PRO (KENZO) Πολλά προβλήματα και κολλήματα όπως είδα ότι αναφέρθηκαν και από άλλα ατομα Γύρισα στην προηγούμενη την 7.10.19 και όλα τέλεια Τι γίνεται;; Μήπως πρέπει να ενημερώσετε στο φόρουμ για τα προβλήματα της 7.10.26 ... Να είστε καλά και ευχαριστούμε για την υποστήριξη
-
εχω το kenzo με φορτωμενη την beta 7.4.27 μεσω TWRP 3.1.0-2 by geoanto555 προσπαθω να κανω install την 7.5.18 αλλα μου βγαζει το παρακατω μηνυμα σφαλματος " this package is for "kenzo" devices; this is a "". updater process ended with ERROR: 7 " τι να κανω;;;;; ΒΡΗΚΑ ΤΗ ΛΥΣΗ : Μάλλον εφταιγε το TWRP,,, εκανα install to twrp_kenzo_redmi-note 3-pro_3.1.0-3_miui-hellas και μετα εκανα επιτυχη εγκατασταση της 7.5.18 χωρις κανενα μηνυμα σφάλματος
-
ειχα την ελληνικη stable 7.5.2.0 και πηγα να βαλω την 8.1.1.0 με factory reset. ολα καλα αλλα δεν μου ανοιγουν οι Ρυθμισεις .. βγαζει μηνυμα ¨δυστυχως η εφαρμογη Ρυθμισεις εχει ...." τι να κανω ;;;;;; 20496cc4a6.png
-
νομιζω οτι βγηκε νεο update (8.0.2.0 ή και 8.0.5.0) για το redmi note 3 pro (kenzo) ποτε θα δουμε thunder version;
-
Παράθεση από occam: “Παιδιά και γω με το ακουστικό έχω τεράστιο πρόβλημα γιατί η ένταση στα hands free είναι υπερβολικά δυνατή. Σε διάφορα φόρουμ που έχω ρωτήσει/κοιτάξει δεν βρήκα κάποια λύση, παρατηρώ όμως ότι κάποιοι παραπονιούνται για χαμηλή και κάποιοι για δυνατή ένταση, δεν ξέρω πως συμβαίνει. Εγώ έχω βάλει μια εφαρμογή το volume step+, έχω ρυθμίση το in call volume στα 50 βήματα και πάλι είναι υπερβολικά δυνατό στην πιο χαμηλή ένταση. ” Παράθεση από geoanto555: “@t54g05 μάλλον άλλαξε η ρύ…
-
Παράθεση από Dante: “Οσοι εχετε θεμα με το ακουστικο,ειστε σιγουροι οτι το κρατατε σωστα? Τι εννοω.Εχει μικρη σχισμη με αποτελεσμα εαν το εχεις ελαχιστα δεξια η αριστερα απο το σωστο σημειο,οντως δεν ακουγεται. Για δοκιμαστε το μπας και. ” τι εννοείς;;; Που βάζουμε το αυτί μας;;; ακριβώς πάνω στην σχισμή;;; Επίσης την SIM την έχω στην πρώτη θέση. Μιcro SIM. OXI Nano SIM. Λέτε να παίζει ρολο αυτο;
-
Παράθεση από pavlidisc: “Εσείς που ξεχειλίζετε από ένταση, το VoLTE στην διαχείριση sim το έχετε ενεργοποιημένο; Ποιόν πάροχο έχετε; Είστε κάρτα ή συμβόλαιο; Μιλάτε με 2G ή είστε 3G; Αυτο που έγραψα πιο πάνω για το πρώτο μπιπ το κάνει και σε σας; from my RN3 pro ” vodafonecu. 2G όταν μιλάω. VOLTE ενεργοποιημένο
-
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από gvekiaris: “φίλε μου. Ξέρεις πόσο σε έχω σε εκτίμηση για την βοήθεια και τις γνώσεις σου αλλά αυτό που σου λέμε ΙΣΧΥΕΙ... Τώρα τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρω. Και έχουμε μετρο σύγκρισης αλλα τηλέφωνα ” Βρε κανένας δεν λέει ότι δεν ισχύει.. απλά δεν μπορώ να καταλάβω γτ. Όλοι εσείς που έχετε πρόβλημα κάνατε κάτι; Σας ήρθε με Multi ;Τι συμβαίνει; Δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουμε διαφορετικά ακουστικά.. ” όχι με global stable μου ήρθε και με την πολύτιμη βοήθειά…
-
Παράθεση από geoanto555: “Τι γίνεται ρε παιδιά;; Οι μισοί παραπονιούνται για το ακουστικό τους... Το δικό μου είναι έτοιμο να πεταχτεί έξω από την ένταση..χαχα ” φίλε μου. Ξέρεις πόσο σε έχω σε εκτίμηση για την βοήθεια και τις γνώσεις σου αλλά αυτό που σου λέμε ΙΣΧΥΕΙ... Τώρα τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρω. Και έχουμε μετρο σύγκρισης αλλα τηλέφωνα Παράθεση από 3ftw: “Η λύση είναι να πάτε σε ένα ΩΡΛ. ” αυτό ΜΟΝΟ σαν αστείο το παίρνω.. Αν δεν θες να συμμετέχεις στην κουβέντα απλά σωπασε. Δεν θέλουμ…
-
Παράθεση από geoanto555: “Τι γίνεται ρε παιδιά;; Οι μισοί παραπονιούνται για το ακουστικό τους... Το δικό μου είναι έτοιμο να πεταχτεί έξω από την ένταση..χαχα ” φίλε μου. Ξέρεις πόσο σε έχω σε εκτίμηση για την βοήθεια και τις γνώσεις σου αλλά αυτό που σου λέμε ΙΣΧΥΕΙ... Τώρα τι συμβαίνει ακριβώς δεν ξέρω. Και έχουμε μετρο σύγκρισης αλλα τηλέφωνα
-
Παράθεση από 3ftw: “Διαβάζω διαφορά παράπονα για το ακουστικό. Εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Φαντάσου δε το έχω ούτε καν στην μέση. Ένα πίσω από την μέση και είναι μια χαρά ” περίεργο αυτό που μου λες. Εγώ πιστευω ότι είναι χαμηλό. Αν είσαι έξω και έχει φασαρία ΔΕΝ ακούς. Ενώ με hands-free ακούγεται πολύ καθαρά και δυνατα