Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 601-619 από 619.

• Καλησπέρα στο φόρουμ. Εχθές το βράδυ έκλεισε το κινητό απο μπαταρία και απο εκείνη τη στιγμή δε δείχνει σημεία ζωής. Είναι στη πρίζα σχεδόν 24 ώρες αλλά δε βλέπω κανένα Led να είναι αναμμένο. Κάποια γιατρειά υπάρχει; δε βρήκα πουθενά κάποιο θέμα να ταιριάζει και γιαυτό άνοιξα νέο

• Ευχαριστώ πολύ. Οπότε θα κατεβάσω τη rom που ανέβηκε σήμερα, θα κάνω απλά αναβάθμιση και θα κάνω απεγκατάσταση το SU. Γρήγορες απαντήσεις και κατανοητές. Καλό απόγευμα εύχομαι και καλή συνέχεια στο καταπληκτικό σας έργο.

• Καλησπέρα. Μία απλή ερώτηση για να ξέρω αν θα πρέπει να κάνω τη διαδικασία αυτή. Εχθές κατέβασα την dev αναβάθμιση και τη πέρασα απλώς επάνω απο την stable 8.0.1.0. Ούτε wipe ούτε διαγραφες. Το κινητό δεν παρουσίασε το παραμικρό πρόβλημα και περιεργος δουλεύει και το ΟΤΕ go αλλά και το νοβα go τα οποία ως γνωστόν δεν παίζουν σε root συσκευές. Θα έχω κάποιο πρόβλημα στο μέλλον ή να το αφήσω όπως είναι;

• Καλησπέρα. Θέλω να μεταφέρω απο ενα Sony m2 ότι εφαρμογές και ρυθμίσεις έχω στο xiaomi redmi 3. Να γίνει ένας κλώνος. Απο xiaomi σε xiaomi δεν έχω πρόβλημα, αλλά δε γνωρίζω πώς γίνεται απο άλλα μοντέλα.

• Xiaomi Mi5 Pro 128GB Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 4GB RAM 128GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone

• TWRP σε MI3

Vstromakias - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Τα fastboot αρχεία είναι αυτά, το συγκεκριμένο που πας να περάσεις δεν ξέρω τι είναι. Αν έχεις γνήσιο τότε 99,9% θα βγάλεις άκρη με αυτό. Καλή επιτυχία.

• TWRP σε MI3

Μήνυμα

[Update Stopped]Fastboot MIUI ROM files collection for Mi1/1S/2/2S/2A/3/4/Pad - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum me to Mi 3-WCDMA 4.11.21 fastboot(4.4) ekana douleia mou.

• Ενα like και απο εμενα. Γιώργος Μπουγιουκλής

• TWRP σε MI3

Μήνυμα

Μία ερώτηση άσχετη. Έχεις κατεβάσει το αρχείο για Xiaomi Mi3/4 - WCDMA; μήπως από λάθος κατέβασες για άλλο μοντέλο.

• TWRP σε MI3

Μήνυμα

Καλησπέρα. Στο προηγούμενο θέμα που έκανες ερώτηση ακόμα δεν απάντησες αν είναι γνήσιο. Το miflash δε σου πέρασε τελικά το λογισμικό;

• Πρόβλημα με xiaomi mi3w!!

Μήνυμα

Μία φώτο με τα βολτ της μπαταρίας. 4,20 λέει. Το κινητό όμως δεν .Για MALO κανενας ή μονο DC και CIBO - CIBO αντε και στα καλα χάντρες;

Μήνυμα

Αυτό είναι το πρώτο που είχα αγοράσει. Λοιπόν... το κινητό το επανέφερα αλλά το μόνο που δεν κατάφερα είναι να δουλεύει με τη μπαταρία μόνο. Όσο είναι στο φορτιστή είναι μία χαρά.Άλλη μια φώτο για πάρετε μια ιδέα πώς είναι ένα mi3 μετά απο ψήσιμο.

Μήνυμα

Χαιρετώ. Δε θυμάμαι τι του έκανα εχθες το βράδυ (είναι και τα τσίπουρα) αλλά το βρήκα πριν λίγο σε αυτή τη κατάσταση. Τώρα είναι κομπλέ.

Μήνυμα

Μόλις το έκανα με fast boot και ανοίγει για 2 λεπτά, μετά πετάει μηνύματα και πάλι επανεκκίνηση. Δε βλέπω προκοπή. Τώρα είναι χειρότερα.

Μήνυμα

Η μπαταρία δεν έχει κανένα πρόβλημα. Στο δεύτερο mi3 την βλέπει κανονικά και είναι φορτισμένη 100%.επίσης και με τη δεύτερη μπαταρία δε δουλεύει το πρώτο και για να ανοίξει πρέπει να αποσυνδεσω τη μπαταρία και όταν εμφανίσει το λογότυπο την συνδεω πάλι. Από την επιλογή επανεκκίνηση στο recovery menu,μετά την επανεκκίνηση κολλάει και αναβοσβηνει το λεντ. Δεν έχω vol+ προς το παρών. Έρχεται στο μυαλό σας τι μπορεί να φταίει;

Μήνυμα

Θα δοκιμασω να του βάλω τη μπαταρία απο το δεύτερο. Για να φτάσει στο 5% έκανε 7 ώρες. Επόμενο θα είναι αυτό που ειπες. Μακάρι να μην είναι μπαταρία.ευχαριστώ και οτι νεότερο θα ενημερώσω.

Μήνυμα

Το κινητό έκλεισε 1 χρόνο τη προηγούμενη εβδομάδα και πάντα φοράει rom απο τι σάιτ.gtv5.3.20.το παρουσίασε εχθες το βράδυ ξαφνικά. Αν το κλείσω για να ανοίξει μετά θέλει η μπαταρία πρώτα να αποσυνδεθεί.

Μήνυμα

Χαιρετώ σας. Το κινητό μου μη διαβάσει κάποιο πρόβλημα αμέσως να το παρουσιάσει. Από εχθες το βράδυ έιχε κολλήσει και το μόνο που έκανε ήταν να αναβο-σβηνει το λαμπάκι. Πριν λίγο κατάφερα και το δούλεψα (εβγαλα το καπάκι αποσυνδεσα τη μπαταρία και τη ξανά συνδεσα). Από οτι βλέπω όμως η μπαταρία είναι νεκρή!40 mV?????το δεύτερο που έχω γράφει 3748 mV.υπάρχει γιατρικό;

• καλησπέρα.είχα το ίδιο πρόβλημα μετά από αλλαγή οθόνης για 2 εβδομάδες.τελικά σήμερα αφιέρωσα 2 ώρες και βρήκα τη έφταιγε.όταν έβγαζα το μαύρο καπάκι επάνω από τη μητρική όλα δούλευαν ρολοι.όταν έβαζα το καπάκι και βίδωνα 1-1 της βίδες με ανοικτό το κινητό έχανε τους αισθητήρες.δεν είναι το κομμάτι που είπατε να αλλάξει,είναι το 85% των αισθητήρων πάνω στη μητρική.στο κάτω αριστερά μέρος της μητρικής είναι ένα ποδαράκι για να κουμπώνει η μητρική διπλα από το fis της μπαταρίας και της kereas.apo …