Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-29 από 29.
-
ναι και νομιζα πως εξ αρχης μιλουσαμε και οι δυο για το ιδιο θεμα αλλα ητανε ακυρο.Οπως ειπα και πριν το μονο προβλημα μου ητανε πως μετα το refresh ( το δοκιμαζα πανω απο 5 φορες) δεν μου εδειχνε την συσκευη μου αν και στην διαχειρηση συσκευων στα win sto ADB ητανε οκ.Απλα πατησα ενημερωση προγραμματος ξανα στο android που ειχε sto ADB και μετα με το refresh την βρηκε αμεσως και το εκανε flash.απλα να περιμενεις θα δειχνει την μπαρα αδεια αλαλ το κανει μην το πειραξεις αμα αρχισει αστο κανα δυο…
-
εμενα μολις τελειωσε την εγκατασταση της 6.3.3 και παω να δω τι κανει βασικα ειχα κρατησει απο πριν ταχυτητα με το antutu και θα παω να κανω αλλο ενα τεστ τωρα να δω τις διαφορες απο την μαμα Rom και την ελληνική.Ενα μπράβο σε όλους σας και για τις γρήγορες απαντησεις σας αλλα και για το κουραγιο και την δουλειά σας !!!!!
-
τελικα στο δικο μου πηγα στην διαχειριση προγραμματων κι αν και στο ADB εδειχνε πως ητανε οκ του πατησα μια ενημερωση προγραμματος ( ενω το ειχε βαλει μονο του πριν απο μιση ωρα) εκανε ενημερωση και μετα πατησα refresh και την ειδε την συσκευη εχω πατησει εδω και ωρα το flash και μετραει διπλα δευτερολεπτα γραφοντας κατω device is busy αεργησε λιγο αλλα τελικα το εκανε.Τωρα παω να βαλω την τελευταια ελληνικη rom κι ευχομαι να πετυχει.Παρεπιπτοντως sarisa εγω εχω ta win 7 μιας κι οπως ειδα εσυ εχ…
-
Παιδιά καλησπέρα επιτέλους σημερα μου ηρθε και μενα η νεα συσκευη και ετοιμαζομαι να της βαλω την ελληνικη ρομ πριν ομως ξεκινησω και για να μην κανω καμια πατατα θα ηθελα εσεις που τις εχετε δουλεψει ολες τοσο καιρο ποια πιστευεται πως ειναι η καλυτερη και πιο σταθερη εως τωρα να βαλω κατευθειαν αυτη? Και δευτερον απο οτι ειδα στα γρηγορα που το εψαξα δεν εχει η συσκευη gesture και πρέπει να πατας συνεχως το πλητρο on off για να αναβει η οθόνη η εχει καπου και δεν το είδα?
-
Είχα διαβάσει σε αλλο θέμα για το nillkin tempered glass και ειχα βρει και βιντεο για την σωστη τοποθετηση του για αποφυγη φυσαλιδων αλλα απλως ειπα μηπως ητανε υπερβολη .Οκ το βρηκα στο ebay 6,50 εβρω και θα το χτυπησω απο εκει για δεκα μερες χωρις δεν νομιζω να παθει κατι γιατι τα κινητα μου τα εχω παντα με την θηκη τους και ειναι ολα σαν καινουρια.Ευχαριστω για την αμεση απαντηση !!!!
-
Καλημέρα ειμαι νέο μέλος της ομάδας μιας και θα ειμαι και νέος κατοχος (εντός ολίγων ημερών πιστευω) του συγκεκριμένου τηλεφώνου, που ενω εβλεπα την μαρκα σε διαφορα κινεζομαγαζα δεν μου προξένησε ποτε ενδιαφέρον και δεν ήξερα αν και ποσο αξιοπιστη ειναι η εταιρεια αυτη σε κινητα.Εως που επεσα πανω στο συγκεκριμένο κι ακουσα διθυράμβους για την εταιρεία σε διαφορα φορουμς.Συγχαρητηρια λοιπον οχι μονο για το συγκεκριμένο thread αλλα για ολο το site μιας κι ετσι θα μπορουμε να βρουμε την κάθε λυση…