Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 297.
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Δεν έφτεγαν αυτοί αλλά οι moderators του site ψηφοφορίας. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Διαφωνω...Διοτι κ ανοιχτο που το ειχαν αφησει,ναι μεν η εποπτικη αρμοδιοτητα ειχε παει περιπατο,ευελπιστω οχι δολια...,αλλα αυτοι που ηταν οι αμεσα υπευθυνοι ΣΥΜΦΩΝΙΑΣ ΚΥΡΙΩΝ και τηρησης FAIR PLAY οφειλαν να ειναι οι συμμετεχοντες στην ψηφοφορια.Εννοω λοιπον οτι για μενα ρομπες ηταν αυτοι που ψηφισαν εκτος χρονου και θελησαν να κλεψουν ατυπα αλλα ουσιαστικα…
-
Παμε τωρα που και επισημα τελειωσε η καταταξη,να γραφτουμε ολοι στο Φορουμ της Ινδονησιας,να τους πουμε δυο λογακια για την λαμογια τους να ψηφιζουν επιμονα αφου ειχε τελειωσει η τυπικη χρονικη διορια... Κι οχι τιποτ'αλλο...γελαω απο τωρα μονος μου οταν βαλω τα "γαλλικα"που θελω να τους πω, για μεταφραση στα Ινδονησιακα μεσω google..............της Κακομοιρας θα γινει Ζηκο...χαχαχαχαχαχαχαχα
-
Μπραβο στην οικογενεια...
-
ΔΩΡΑΚΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ
ΜήνυμαΚαλες Γιορτες σε ολους.
-
Για παμε...καλη τυχη παιδια.
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από aleksgiab: “Ειχα το mi3 και τωρα το mi4.. Παει σφαιρα.... Το μι4 παρτο φιλε...” Αν δεν βαριεσαι...κανε ενα μινι συγκριτικο μεταξυ τους.Τι διαφορές διαπιστωσες
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΠαράθεση από tora33: “[ mi4 καλύτερο του mi3 σε :............................................ για καθημερινή χρίση και τα δύο είναι εξίσου καλά” Σε ευχαριστω για την απαντηση... Τα θεωρητικα βεβαια λιγο-πολυ τα γνωριζω απο τα "χαρτια(specs)" των κινητων.Θελω ομως πιο πολυ να ρωτησω,να μαθω αν στην καθημερινοτητα,εχει τοση μεγαλη διαφορά στην χρηση ενα Mi3 απο ενα Mi4...πχ εσυ που εισαι κατοχος Mi3w θα το αλλαζες για ενα Mi4 ή οχι;...Μη μου πεις για προτεραιοτητες καθενος.Σαφως και θα εχεις δικιο…
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΚαι μιας και ειναι σχετικο το θεμα...να ρωτησω γιατι με απασχολει ΑΜΕΣΑ. Αναμεσα σε Mi3w & Mi4 ποια συσκευη θεωρει καποιος καλυτερη αγορα;Δηλαδη τι ειναι αυτο που ΔΕΝ εχει ενα Mi3 και υπερεχει ενα Μi4;... Να πω πώς το σκεφτομαι...Θεωρω οτι ενα Mi3w 64GB(επειδη δεν παιρνει εσωτερικη SD)θα ηταν η Α'επιλογη μου σημερα...ομως βλεποντας στην αγορα το "επομενο"Mi4 ειμαι σε σκεψεις...και καπου εδω μπαινει το παραπανω ερωτημα...δηλαδη γιατι θα "πρεπει" να προτιμησω ενα Mi4 αντι για το Mi3;
-
Huawei Ascend Mate 2 και MIUI
mAthosalas - - HUAWEI
ΜήνυμαΣε αναμονη καλων νεων λοιπον... gamer ευχαριστω Δημητρη
-
Huawei Ascend Mate 2 και MIUI
mAthosalas - - HUAWEI
ΜήνυμαΠροσφατα αγορασα ενα Huawei Ascend Mate 2 ΑΥΤΟ και θελω να ρωτησω (και να ζητησω...Δημητρη)εαν μπορει να παρει το περιβαλλον της MIUI και τις ROM με τις αναβαθμισεις,οπως γινεται και με το Redmi Note που εχω επισης... Σε οτι μπορω να βοηθησω αν χρειαζονται καποιες λεπτομερειες ευχαριστως...
-
Κοιταζω για πιθανη αγορα ενα Huawei Ascend Mate 2 .Το οποιο ερχεται με Android Jelly Bean και εχει Αγγλικα-Κινεζικα.Το ερωτημα μου ειναι αν μπορω να αλλαξω σε Ελληνικα το Μενου κ τη Γλωσσα.Γινεται;Θελει αλλαγη ROM;...Ή καποιο app;Ή γινεται ακομα πιο απλα;... dash Παιρνει την MIUI αυτο;Για να εχω τις αναβαθμισεις και τα Μενου ;
-
Πριν προχωρησω σε παραγγελία για Mi3w τι χρειαζεται να τους ζητησω να κανουν;Απο θεμα language, root κλπ...;Για πειτε γιατι σκεφτομαι οτι μαλλον τελικα ειναι θεμα χρονου, να προχωρησω στην αγορα ενος Mi3 και να το φλασαρω μετα εδω... Τι αξεσουαρ επισης χρειαζεται να παρω μαζι;Που να αξιζουνε και να μην ειναι τζαμπα αγορα και μετα παω γι'αλλα.Καμμια θηκη καμμια προστασια οθονης κλπ... Απο τιμες πού παιζει η καλυτερη σημερα.Ξερουμε;
-
To One Plus ξεφευγει λιγο σε τιμη...η αληθεια ειναι.Οπότε ελεγα για το Mi3 σε 16GB(αλλά δυστυχως δεν παιρνει εξτρα sd) ή το Z7 mini...τα χαρακτηριστικα τα εχω δει αλλά ως συσκευες και ποιοτικα/αντοχη δεν ξερω τι ειναι. Το Mi3 παιρνει πολλους ποντους λογω Xiaomi που εμπιστευομαι και επιπροσθατε λογω Φορουμ εδω που εχω εμπιστοσυνη και για αναβαθμισεις και για την περιπτωση που χρειασθει κατι... Και στο τελος με βλεπω πακετο κανα Mi3w για μενα και ενα RedMi1s για το συζυγακι και να παμε οικογενειακ…
-
redmi note
Μήνυμαεν παιζει το 8sms στο Note...το δοκιμασία κ δεν αναγνωρίζει Ελληνικούς χαρακτήρες ενω δεν στέλνει τα sms κ λέει "άγνωστοι παραλήπτες"... Το έστειλα σπίτι του! Αλλη λύση για sms πολλών χαρακτήρων?