Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 162.
-
Παράθεση από flowin_through: “Παράθεση από karlesg: “Παράθεση από flowin_through: “Εχω την εντύπωση οτι με την 5.10.22 εγινε λιγο πιο αργο, στην τελευταία εκδοση εριξαν το touchboost απο 2Ghz σε 1.1? Στην αρχη που το επιασα ανοιγαν ολα τοσο γρηγορα που μου εδινε την εντύπωση οτι πιανει πριν ακομα ακουμπησει τα δαχτυλο στην οθονη.. Τωρα καθυστερει το ανοιγμα skype, viber κλπ ” Πήρε το μάτι μου ένα θέμα στο xda που έχουν αρχίσει και παίζουν λίγο με sysfs interfaces, init.d scripts κλπ... απ' ότι λ…
-
Παράθεση από flowin_through: “Εχω την εντύπωση οτι με την 5.10.22 εγινε λιγο πιο αργο, στην τελευταία εκδοση εριξαν το touchboost απο 2Ghz σε 1.1? Στην αρχη που το επιασα ανοιγαν ολα τοσο γρηγορα που μου εδινε την εντύπωση οτι πιανει πριν ακομα ακουμπησει τα δαχτυλο στην οθονη.. Τωρα καθυστερει το ανοιγμα skype, viber κλπ ” Πήρε το μάτι μου ένα θέμα στο xda που έχουν αρχίσει και παίζουν λίγο με sysfs interfaces, init.d scripts κλπ... απ' ότι λένε το touchboost μπορείς να το πειράξεις από το syst…
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από karlesg: “ο MIUI_ART στο θέμα που άνοιξε εδώ αναφέρεται σε [Stable 7.10.0] Xiaomi RedMi Note 2 (en.miui.com) Υποθέτω ότι εκ παραδρομής απλά έχει ξεχάσει να βάλει το 6 μπροστά και φαίνεται σαν να έχει κυκλοφορήσει stable v7 και όχι stable v6” Το link που δίνεις παραπάνω είναι ένα ποστ του χρήστη @bandit που απαντάει στο @MIUI_ART και τον ρωτάει, "[Stable 7.10.0] Xiaomi RedMi Note 2 (en.miui.com) πρόβλεψη για το πότε θα έχουμε ελληνική υπάρχει???" Σε κάθε περίπτω…
-
Διαβάζοντας εδώ Κυκλοφόρησε η νέα 5.10.8 MIUI ROM (Update 9/10 11:10) είδα αναφορορά σε [Stable 7.10.0] Xiaomi RedMi Note 2 (en.miui.com) και νόμισα ότι βγήκε stable v7 (miui7) για το redmi note 2 αλλά πηγαίνοντας στο en.miui.com MIUI ROM for Redmi Note 2 - MIUI Downloads - Xiaomi MIUI Official Forum Η stable που βλέπω είναι V6.7.10.0.LHMCNCH (MIUI6) Υποθέτω ότι εκ παραδρομής έγινε τυπογραφικό λάθος και ξεχάσατε να βάλετε το 6 μπροστά; Ή όντως υπάρχει stable v7 για το redmi note 2?
-
Παράθεση από EYPALINOS: “παντως εμενα μου το που ηρθε εξαντλησα τη μπαταρια...και το έβαλα κλειστο να φοριζει και μετα απο 1 ωρα και 20 λεπτα ειναι στο 58% . συμφωνα με τα διαφημιζουμενα ...επρεπε αυτο να γινει σε 30 λεπτα. εκτος κι αν πρεπει να κανω καμια ρυθμιση.” Χρησιμοποίησες το μαμά φορτιστή; Αν ναι, δεν υπάρχει κάτι καλύτερο από πλευράς χρόνου φόρτισης. Αν εννοείς κάτι που διάβαζα αρχικά σε μισή ώρα να πάει στο 50%, όχι αυτό δεν ισχύει. Η συσευή διάβασα σε κάτι test που έκαναν ότι τραβάει…
-
AdBlock
ΜήνυμαΠαράθεση από Alexis1991: “@karlesg είναι φυσιολογικό που το antivirus του miui το αναγνώριζεί σαν ιό ή να ανησυχώ? ” Ναι είναι απολύτως φυσιολογικό γιατί πάει και κάνει αλλαγές μέσα στο /system και συγκεκριμένα στο αρχείο hosts. Οι αλλαγές γίνονται με σκοπό να μπλοκαριστούν όλοι οι γνωστοί hosts που παρέχουν τις διαφημίσεις. Η εφαρμογή είναι open source και γι' αυτό και την πρότεινα ανεπιφύλακτα. Πήγαινε εδώ και θα δεις ότι ο κώδικάς της είναι στο github για να διαβάσεις και μόνος σου τι ακριβώς…
-
Ωπα νατα χαλβαδόπιτες και λουκουμάκια; Αυτά είναι!!! Δεν πιστεύω να παίρνεις από αυτούς που μπουκάρουν στο μπλου σταρ; Έχει αλλού καλύτερο πράμα! Τώρα για το τέστ σόρυ παιδιά αλλά ειλικρινά δεν είχε κάποιο νόημα. Επιμένω ότι δε βγαίνει κάποιο συμπέρασμα, αλλά βαριέμαι να μιλάω τεχνικά τώρα... Φιλικά το λέω μην αναλώνεστε σε τέτοιες διαδικασίες. Αλλά οκ όλα καλά, ποιος τη γ@με# την αυτονομία πάμε παρακάτω... @caeser Από την πρώτη στιγμή κατάλαβα ότι είσαι δικός μου άνθρωπος... Πες μου ότι πίνεις …
-
μάλιστα....... Φίλε συγγνώμη που θα στο πω, γιατί προσωπικά ο τρόπος που γράφεις μου είναι ιδιαίτερα συμπαθής (γενικά μ' αρέσει ο φραμπαλάς, και να ξέρεις μιλάω πάντα με καλή διάθεση χιούμορ ), αλλά με αυτό που έκανες απλά έχασες 12 ώρες από τη ζωή σου.... τσάμπα... Δεν απέδειξες τίποτα και σε κανένα με αυτό το πράγμα. Από αυτό δε μπορεί κανείς να καταλάβει αν η συσκευή έχει καλή, κακή ή μέτρια αυτονομία... Δεν πρόκειται να κάτσω να εξηγήσω τα αυτονόητα, αλλά αυτό που έκανες πραγματικά δεν αποδε…
-
Ρε για την Ουκρανέζα κανείς δεν αναρωτήθηκε που είναι; Μόνο εγώ; Όλοι ταπ του γεικ θέλετε; Ουκρανέζα κανείς; Τέλος με την πλάκα τώρα... να πω και κάτι στα σοβαρά! Επειδή το διαβάζω επανειλημένα το πρόβλημα με την αυτονομία, που υποθέτω για να το συζητάτε όλοι όντως τα πράγματα μπορούσαν να είναι καλύτερα... Αν πραγματικά θέλετε να κάνετε κάτι πρέπει να οργανωθείτε και λίγο και να βοηθήσετε και τους Κινέζους να διορθώσουν την κατάσταση... Κάντε ένα κατάλληλο νήμα γι' αυτό το πράγμα βάλτε wakelock…
-
λολ!!!! Μετά το ποστ του @caeser δηλώνω υπέυθυνα και κατηγοριματικά ότι η συσκευή είναι για τα πανηγύρια.... ΔΕ ΘΕΛΩ ΠΙΤΣΑ ΚΑΙ ΚΑΦΕ, ΘΕΛΩ ΜΠΥΡΑ ΚΑΙ ΣΟΥΒΛΑΚΙ... Οι κινέζοι λοιπόν μπορούν να βάλουν τη συσκευή εκεί που ξέρουν!!! άκου πίτσα και καφέ... μάθατε όλοι με τις ξενόφερτες μλκιες... Επειδή έχω κάτι αφραγκιές η ουκρανέζα χωρίς τη συσκευή πόσο πάει;;;;;;
-
Για το θέμα της μπαταρίας... Δεν την έχω εγώ τη συσκευή οπότε δε μπορώ να κρίνω σωστά, την έχει η κοπελιά η οποία δεν έχει και ιδιαίτερη εμπειρία από κινητά οπότε δε βγάζω άκρη. Η κοπελιά πάντως δεν έχει κάποιο ιδιαίτερο παράπονο. Μου λέει ότι της κρατάει άνετα μια μέρα και βγάζει και μισή δεύτερη οριακά. Η χρήση της είναι τηλέφωνα μηνύματα viber whatsapp λίγο ίντερνετ και αρκετά movit για να βλέπει τα μέσα μεταφοράς. Το μόνο που έκανα ήταν με το που μου ήρθε full wipe και πέρασμα κατευθείαν την…
-
RedMi Note 2 και DT2W
ΜήνυμαΠαράθεση από GR_Macedon: “Άποψη μου είναι (πάντα μιλάω ως άσχετος με πονηρό μυαλό) ότι το όλο θέμα με το δυπλοχτυπημα του digitizer δεν είναι μόνο θέμα kernel αλλά και θέμα hardware και συγκεκριμένα της καλωδιοταινιας που συνδέει το digitizer και την οθόνη στη motherboard. 1. Αν ή σύνδεση τους είναι σε σειρά τότε μάλλον με το που σβήνει ή οθόνη σταματάει και ή παροχή ρεύματος και στο digitizer. Σε αυτή τη περίπτωση έρχεται ένα πρόγραμμα και κάνει πως σβήνει την οθόνη, αλλά στην πραγματικότητα πε…
-
RedMi Note 2 και DT2W
ΜήνυμαΤο σβήσιμο μπορεί να γίνει γιατί ο΄ταν η οθόνη είναι ανοιχτή δουλεύει και ο digitizer και καταλαβαίνει την αφή. Το άνοιγμα δε μπορεί να γίνει γιατί σε deep sleep σβήνουν όλα δε λειτουργούν και δε μπορεί η οθόνη σου να καταλάβει αφή. Το άνοιγμα λοιπόν είναι το δύσκολο και θέλει τροποποίηση στη λειτουργία του κέρνελ. υ.γ. Ποτέ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί βγάζουν λειτουργίες εφετζίδικες μεν που καταναλώνουν αχρείαστη ενέργεια δε. Όλα αυτά λύνονται ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ με ένα physical home button μποροστά που …
-
RedMi Note 2 και DT2W
ΜήνυμαΝαι έτοιμες έρχονται και τα παιδιά εδώ υποθέτω κάνουν κάποιο decompile για να τις μεταφράσουν σωστά και κάνουν και κοπτοραπτική για να αφαιρέσουν και να προσθέσουν κάποια πράγματα. Αυτό που σου λέω δεν έχει σχέση με ρομ αλλά με κέρνελ. Είναι άλλο πράγμα και πολύ πιο σύνθετο στην υλοποίησή του.
-
RedMi Note 2 και DT2W
ΜήνυμαΠαράθεση από LeonTsi: “Καλημέρα σε όλους, απευθύνομαι σε κάποιον που ασχολείτε με τις Rom πως μπορώ να ανοιγοκλείνω την οθόνη του Redmi note 2 με double tap? Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τίποτε, απο playstore δεν παίζει τίποτε, δοκίμασα με apex launcher και greenify αλλά μόνο κλείνει με double tap χωρίς να ανοίγει.... ας μου πεί κάποιος τι μπορώ να κάνω γιατί με βολεύει πολύ αυτή η λειτουργία.... Ευχαριστώ!” Δε μπορείς να κάνεις κάτι. Είτε θα προσθέσουν οι Κινέζοι μόνοι τους αυτή την λειτουργία στ…
-
Παράθεση από sallonikios: “ να ρωτησω κ εγω με τη σειρα μου 1 υπαρχει τροπος να μεγαλωσει η γραμμη ειδοποιησης καθ οτι εχουμε κ καποια ηλικια ” Μάλλον οι Κινέζοι και οι Κινέζες φαίνεται ότι προτιμάνε τα μικρά... fonts... Απ΄ότι φαίνεται αποφάσισαν στη miui7 να μικρύνουν τη statusbar χωρίς δυνατότητα να μεγαλώνει, ούτε όταν αλλάζεις το μέγεθος γραμματοσειράς... Διάβασε εδώ en.miui.com/thread-167217-1-1.html Τουλάχιστον το έχουν "under discussion", συζητάνε το αυτονόητο δηλαδή...
-
Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσουν τα εικονίδια και η γραμματοσειρά στη statusbar? Εγώ είμαι περίεργος ή μου φαίνονται πολύ μικρά; Επειδή μάλλον θα πάρω και άλλη συσκευή για συγγενικό πρόσωπο μεγαλύτερης ηλικίας θα ήθελα ένα τρόπο να κάνω πιο ευδιάκριτη τη statusbar. Επιλέγοντας μεγαλύτερο μέγεθος γραμματοσειράς όλα μεγαλώνουν αλλά η statusbar παραμένει ίδια.