Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-180 από 257.
-
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από alsthomGR: “Την καλησπέρα μου σε όλους. Μια ερώτηση για το mi4c , λίγο κουλή αλλά με έχει βάλει σε σκέψεις. Πόση ram διαθέσιμη έχει περίπου το κινητό μετά από ένα φλασάρισμα? Όπως σας είπα μόλις έκανα φλασάρισμα στην παρακάτω ρομ και βλέπω ότι υπάρχουν διαθέσιμα 639MB από 2GB. Αυτό χωρίς να έχω περάσει τίποτα απολύτως στο "νέο κινητό". Δεν είναι λίγο? Έχω την αμυδρή υποψία, πως με κάποια προηγούμενη stable είχα σε αντίστοιχη φάση 1gb ελεύθερο (ίσως κάνω και λάθος) Έχω έκδοση των 2GB…
-
Γενική κουβέντα για το mi4c - lIbra
gto - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΠαράθεση από Kostas91: “και με την προηγούμενη ενημέρωση ρομ το ίδιο πρόβλημα ειχα...στην αρχή ήταν οκ και ξαφνικά άρχισαν τα προβλήματα.. ” Υπάρχει περίπτωση να είσαι σε πολυσύχναστη περιοχή ή να έχει προβληματικό σήμα ; Ποια εταιρεία έχεις ;
-
Παράθεση από Anritsu: “Ε ναι Moto g 4g πρώτης γενιάς. Δεν σπάει δεν χαλάει. Θα το λάβει η σύζυγος οσονούπω μόλις ξεμπερδεψω με το νέο παιχνίδι Sent from my Redmi 3S using Tapatalk ” Δώσε το 3s στην γυναίκα και χτύπα Mi5s ... Δεν είναι τόσο bullet proof όσο το Moto G. Αλλά είναι βολίδα. Α και αν δεν γουστάρεις το περιβάλλον της Xiaomi, βάλε ένα nova launcher ... θα με θυμηθείς
-
Παράθεση από Anritsu: “Παράθεση από kwwstas80: “geia sas,skeytomai na agorasw to 32gb 3gb edw,,International Version Xiaomi Redmi 3S 3GB 32GB Smartphone - Gold,einai axiopisto?alla axiopista kinezomagaza? ” Το έχω απο χτες και είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό για τα λεφτά του. Τα Ελληνικά είναι ένα θεμα ανάλογα τη ρομ. Εγω το έχω στα Εγγλέζικα. Αφού το δουλεψω καμία βδομάδα και σιγουρευτώ πως το hardware δουλευει σωστά θα ξεκινήσω τα πειραμάτα. Μια δοκιμή που έκανα με το ookla τερμάτησε στα 50mbps …
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από gto: “original xiaomi mi5s case ” Φίλε μου @gto και μόνο αυτό να κάνω search που έκανα quote, βγάζει μόνο για το Mi5 και όχι για το Mi5s, επειδή για το s όπως έχουμε πει δεν υπάρχουν Νομίζεις πως δεν ξέρουμε να κάνουμε search? ” Γι αυτό βάζεις στο τέλος το -"mi5" το - για να αφαιρέσει όπου βρει στα αποτελέσματα το mi5 και τα "" για να αφαιρέσει"ακριβώς" και μόνο το mi5 και να αφήσει τα Mi5s απ΄ έξω Εμένα πάντως βγάζει αυτά και άλλα πολλά ... forums.xiaomi-mi…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από gto: “Κάτι είδα αναφέρατε για θήκες πιο πάνω και είπα να σας αναστατώσω. Αυθεντικές μαμά ” Mi5s ? Από που?Δώσε μαγαζί και ονομασία και θα τις βρούμε (όχι link) ” Μια απλή αναζήτηση κάνεις στο google με το παρακάτω: original xiaomi mi5s case -"mi5" Αν δεν σας ικανοποιεί βολέψτε κάπου και το "smart dot view" στην αναζήτηση
-
Παράθεση από mixaliscy: “Λες? Και πως θα το κάνουμε αυτό? Εννοώ να γυρίσει πάνω μου? Να ρωτήσω αν υπάρχει τρόπος Νας μου δεν έχω εμπιστοσύνη στο Ali και το Alegre δεν το γνωρίζω Το επόμενο γνωστό είναι το geek αλλά δεν έχει μαύρο που το θέλει ” Δεν παίζει μαύρο, για την ώρα έχει ασημί (με άσπρο μπροστά) και εμφανίζεται και το χρυσαφί (επίσης με άσπρο μπροστά) δειλά δειλά. Το γκρι με μαύρο μπροστά λογικά θα βγει σύντομα. Για μαύρο δεν το έχω δει πουθενά ούτε σαν pre-order.
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
gto - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Καλό είναι να υπάρχει account και κινητό...δοκίμασε να κάνεις νέα αίτηση εχτές σε 30 λεπτά ερχόταν η έγκριση για unlock ” Τώρα που έμαθα να κάνω unlock πριν έρθει το κινητό αυτοί κάνουν unlock party. Παντού αδικία ρε φίλε. Πάντως εγώ επιμένω, την κάνανε που την κάνανε την βλακεία με το κλείδωμα, ας την κάνανε σωστά. Πρόσφατα ξεκλείδωσα (μετά από 2 χρόνια) το moto G μου και την διαδικασία την κάνεις μόνος σου από την σελίδα της motorola σε 1-2 λεπτά. Το ίδιο ισχύει και γι…
-
Παράθεση από Sokin_v: “Παιδια θελω την γνωμη σας.Βρηκα το Xiaomi Mi 5s απο Banggood.com με κουπονι κατεβαινει στα €274.14 να το εμπιστευτω το site? Tιμη? Nομιζω ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Το μονο κακο ειναι οτι θα ξεκινησει στο τελος του μηνα αλλα οκ δεν καιγομαι αμεσα. ” Το Banggood είναι αξιόπιστο. Έχω κάνει πολλές αγορές από αυτό. Χμμμ δεν την είδα την προσφορά.