Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-31 από 31.
-
hide my root
ΜήνυμαΚαλήμερα λόγω του οτι έχω βάλει την [GTV-5.10.22] και πλέον η συσκευή είναι root δεν μου ανοιγη το ote tv go. Καπου διάβασα για καποια εφαρμογή το hidemyroot οτι λύνει το προβλημα, αλλα φοβάμαι μην δημιουργήσω θέμα στην συσκευή. Εχετε άποψη για το θέμα?
-
Σε Xiaomi_Mi_Note_Pro ολα μια χαρα...
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΤελικά τα κατάφερα. Δεν ήταν τόσο δύσκολο όσο φαινόταν. Σας Ευχαριστώ
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΕντωμεταξύ το πρόβλημα με τον launcher το έλυσα <τα έσβησα ολα> αφου πρώτα ειχα πάρει back up.
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΕχεις απόλυτο δίκιο τώρα την κατεβάζω. Ευχαριστώ!!!
-
Προβλημα σε mi note pro
Μήνυμαβαζω το κλειδί αλλα δεν την κατεβαζη και μου βγάζει το εξης μυνημα: Cannot decrypt the metadata without key.
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΚαλήμερα καμιά ιδέα να κατεβάσω την Developer Fastboot Rom απο κάπου άλλου γιατί απο την miui δεν κατεβαίνει πότε.
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΝαι ετσι πρεπει να ειναι γιατη εκανα καποιες προσπάθειες αλλα αποτυχανε. Τωρα τι κανω?
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΑκολούθησα της οδηγίες αλλα το προβλημα παραμένει.
-
Προβλημα σε mi note pro
ΜήνυμαΞαφνικά στην οθονη λεει φορτομα laucher και με παει συνεχεια στην προηγούμενη εργασία,εφαρμογή. Το κανει συνεχεια δειχνη οτι δεν μπορεί να φόρτωση. Τα φωτα σας παρακαλω?
-
Καλησπέρα μπορεις αν σου είναι εύκολο να μου γράψεις πως την έβαλες( τα βηματα). Εχω προσπαθήσει και με τους 2 τρόπους αλλα παει να την φόρτωση φτάνει μεχρι το 10% και μετά δεν προχωράει.