Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 124.

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Disney1.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/23508

• Καλησπέρα και καλορίζικο το νέο κινητό. Επειδή είναι δύσκολο μέσα σε ένα post να γραφούν όλες οι οδηγίες, για να πας από τη rom που φοράει η συσκευή, στην ελληνική rom, θα σου παραθέσω τους οδηγούς με μια λογική σειρά για να τους ακολουθήσεις. Το φόρουμ έχει καταπληκτικούς οδηγούς από μέλη που έχουν αφιερώσει πολύ χρόνο. Αλλά θέλει και ατομική προσπάθεια. Κάτσε και διάβασε τους οδηγούς μέχρι να κατανοήσεις και μετά είναι παιχνιδάκι η διαδικασία. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• RE:

ectaco - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Dep0n: “Ειχες δικιο...μεσω viber ηταν η ρυθμιση!!! Το μονο προβλημα πλεον ειναι οτι ενω στα sms ενω τα εχω ολα ΟΝ..δονηση,led,εμφανιση σε οθονη κλειδωματος κλπ οταν ερχεται sms..αναβει led,εχει δονηση...η οθονη μου δεν αναβει...! Ρυθμισεις απο 10 πλευρες εχουν βαλει τα κινεζακια!!!Ελεος :P” Ρίξε μία ματιά στην 1η σελίδα και κάνε όλες τις ρυθμίσεις για τα sms ( και μπαταρία και ασφάλεια) και πιστεύω θα δεις διαφορά. Ναι οντως, υπάρχουν ένα σωρό περιορισμοί για τις ειδοποιήσεις στο mi…

• RE:

ectaco - - Διάφοροι Οδηγοί

Μήνυμα

Παράθεση από Dep0n: “Kαλησπερα παιδια! Ακολουθησα τον οδηγο και προσεξα πχ στο viber οτι ενω δεν εχω επιλεξει να μου ανοιγει η οθονη οταν εχω μηνυμα παραμονο να αναβει το led..εξακολουθει να μου ανοιγει και η οθονη! Τι μπορει να φταιει;” Δεν είμαι σίγουρος αν εννοείς αυτό που φαντάζομαι, αλλά υπάρχει επιλογή μέσα στο viber που λέει "απάντηση μηνύματος από οθόνη κλειδώματος" ή κάπως έτσι. Πρέπει να αποεπιλέξεις αυτή την επιλογή

• Παράθεση από tsarlam: “Παράθεση από geoanto555: “Λένε ότι φλασάρουν την ρομ με το supersu Και έχουν θέμα.. Και είναι και 2.. όχι ένας. Περίμενε να απαντήσει κάποιος από τους 2 ” Παράθεση από gkalen: “@geoanto555 Δεν υπάρχει αυτό , όλες οι επιλογές usb δουλεύουν κανονικά με οποιαδήποτε version του su.. Όποιος έκανε ενημέρωση από Playstore πιθανώς θα έχει προβλήματα μετά το επόμενο update , όλα είναι όπως τα ξέρουμε ” Σε εμενα και στον @ectaco δεν εβλεπε της θυρες USB το προβλημα λυθηκε με την εγκ…

• Παράθεση από tsarlam: “Μπραβο που εκατσες και εκανες ολη αυτη τη δουλεια...δωσε λινκ για να βαλουμε και εμεις αυτη την εκδοση ” v2.65

• Παράθεση από tsarlam: “Ναι αν δεν σου ειναι κοπος καντο να δουμε, με εχει φαει η περιεργεια να δω αν φταιει ο su η ειναι θεμα driver του υπολογιστη μας...μου κανει εντυπωση που δεν παραπονιουνται αλλοι γιαυτο το προβλημα ” Παράθεση από geoanto555: “ Πιο παλιά έκδοση του supersu εννοώ. ” Λοιπόν, η διαδικασία είχε ως εξής. Κάθε φορά έκανα install μια έκδοση supersu και έλεγχο αν το πρόβλημα υπήρχε ή όχι. Αν υπήρχε, unroot τη συσκευή και ξανά εγκατάσταση μιας άλλης έκδοσης μέσω twrp. Δοκίμασα τις ε…

• ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! T_72476.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/19579

• Παράθεση από geoanto555: “Δοκίμασε το και αν σου κάνει το ίδιο βάλε λίγο πιο παλιά έκδοση. ” Θα το δοκιμάσω. Και αν μου κάνει τα ίδια θα πρέπει να αποφασίσω αν θέλω το root ή αν δεν έχω πρόβλημα να ανοίγω το debugging κάθε φορά που θέλω να περάσω αρχεία στη συσκευή. Δυστυχώς αυτή είναι η 1η stable που βγαίνει για το markw οπότε δεν υπάρχει παλαιότερη έκδοση να δοκιμάσω. Παρεμπιπτόντως το ίδιο πρόβλημα είχα και στην developer 7.1.5

• Παράθεση από tsarlam: “Τελικα για οσους εχουν προβλημα με την συνδεση της συσκευης στον υπολογιστη το προβλημα ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom, τουλαχιστον αυτο συμβαινει σε μενα...θα δοκιμασω μια παλιοτερη εκδοση απο xda να δω τι θα γινει ” Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από tsarlam: “ειναι γιατι εχουν root αυτο και με official global και με official china rom ” εεεε? Για εξήγησε το αυτό γιατί κάτι δεν μου "ακούγεται" σωστό. ” Επειδή είχα ακριβώς…