Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Unicode Stripper
ΜήνυμαΆρα κάτι ψάχνω λάθος τόσο κ τοσο καιρο! Σβήστε το thread sorry
-
Unicode Stripper
ΜήνυμαΓειά σας αδέρφια. Μετά από πολύ καιρό παραπόνων στη σελίδα en.miui.com, μετά από πολλά OTA Feedback αρνητικά, μετά από παρακάλια στην ευρωπαική σελίδα xiaomi.eu... Επιτέλους μας λυπήθηκε ο sebsch1991 και μας έφτιαξε ένα unicode stripper για να γράφουμε παραπάνω από 60 γράμματα SMS, δηλαδή 160 μια και έξω. Η Σελίδα είναι η εξής, sMiUI ROM Kitchen και θα διαλέξετε κινητό (κωδική ονομασία), κ στη συνέχεια Flash zip από τη custom recovery σας. Εγώ χρησιμοποιώ απευθείας την έκδοση sMIUI που μπορείς ν…
-
Μπες και αναζήτησε το στα ELTA.GR. Λογικά θα σου εμφανίσει πληροφορίες. Εδώ πέρα μένει πολλές ώρες σε κάτι υποκαταστήματα. Για αυτό τσέκαρε το από εδώ.
-
Δηλαδή έχει την ικανότητα το κινητό να rootαριστεί εξ αρχής; ή απλά από το security όπως έχουμε εμείς οι κάτοχοι MI κινητών; με γειά σου. Ξεκλείδωσε το Capital control; με ελληνική κάρτα το αγόρασες; Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Χαιρετίζω τον συγγραφέα, και του έχω μία απορία. Ως έμπειρος χρήστης Android και περήφανος κάτοχος ΜΙ2 για 2 χρόνια, μου φαίνεται παράξενο που ζητάς το κινητό να είναι rooted ήδη... Επειδή πρόκεται να το κάνω δώρο αυτό το κινητό, θέλω να μου πεις αν απλώς εννοείς να έχεις ήδη εγκαταστήσει την developer rom για να είναι rooted το κινητό , καθώς η stable δεν διέθετε (για τις λίγες μερες που την είχα) από ότι θυμάμαι SU δικαιώματα, ή υποννοείς κάτι διαφορετικό. Ευχαριστώ
-
Παράθεση από Gkontos10: “Παιδία σε ΜΙ2 πώς γυρνάω από τελευταία developer σε τελευταία stable v5?? Βοήθεια είναι επείγων...” Μόνο με ολικό wipe και από recovery Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
Για Mi2 η τελευταία TWRP και για τις δυο partitions βρίσκεται εδώ. Αφαιρέστε όλα τα themes και εγκαταστήστε την Dev-Host - TWRP_2.8.7.0_aries.img - The Ultimate Free File Hosting / File Sharing Service και είναι 2.8.7.0 από τον M1cha Και είναι αγγλική Sent from my MI 2S using Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από jobous: “Παράθεση από iAmLiakos: “Μπαίνει και με τον πρώτο τρόπο κανονικά (εφόσον είχες developer πριν προφανώς). Εγώ έτσι την έβαλα πάνω απο την 5.8.20 και δουλεύει ρολόι προς το παρόν! Η μπαταρία μια χαρά αν και μόλις το πρωί πέρασα τη rom. Edit: Ωπα κάτσε εαν έχεις dual boot πρόσεχε!!!! ΜΟΝΟ μέσω recovery!” Dual δεν έχω. Προχτές έβαλα την 5.8.20 αντί της multi (stable) με την οποία ήρθε το κινητό με τον 2ο τρόπο. Backup και πέρασμα της νέας απο πάνω λοιπόν, με τον πρώτο τρόπο.” Γ…
-
Παράθεση από Kalmichalis: “Ευχαριστώ πολυ Έχω μια ακόμη απορία το mi2 δεν έχει sd card, γτ μου λέει στο recovery 2.0.1 ότι έχω? Αφού δεν παίρνει εξωτερική μνήμη?” Θεωρεί τα 28GB ως μια SDCARD εντός του κινητού σου. Φυσικά και δεν έχεις SDCARD. Επίσης για περισσότερη λειτουργικότητα από το Recovery θα σου συνέστηνα TWRP 2.8.7
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “Παράθεση από nightheron: “2. fastboot oem unlock στη κονσόλα του υπολογιστή” Ο bootloader στα xiaomi δεν είναι κλειδωμένος οπότε γιατί αυτό?? Παράθεση από nightheron: “5. profit” ???? Μπορείς να εξηγήσεις τι κάνει αυτό?” Ο bootloader μετά τη συγχώνευση των μερών του data partition με την sdcard0 έχει κλειδωθεί. Ευτυχώς για εμάς το κινητό είναι τόσο "ξεκλείδωτο" που με τόσο απλό τρόπο ξανά ανοίγει. Και το τελευταίο δε ξέρω τι σημαίνει άλλα το βλέπω συνέχεια στα αγγλικά φόρουμ…
-
twrp recovery
ΜήνυμαΠαιδιά υπάρχει 2.8.7.0 TWRP για merged partitions . Όποιος θέλει βοήθεια και οδηγίες μπορώ να τις ανεβάσω Ορίστε Zippyshare.com - recovery.img Συνοπτικές οδηγίες εφόσον ήδη βρίσκεστε σε merged partitions 1. Εκκίνηση σε Fastboot mode 2. fastboot oem unlock στη κονσόλα του υπολογιστή 3. fastboot erase recovery 4. fastboot flash recovery recovery.img 5. profit Στάλθηκε από το MI 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα παιδιά, αν και λίγο αργοπορημένος, είμαι ο kamakasnh (άλλαξα το nickname μου με τη βοήθεια ενός admin) και ήρθα να διεκδικήσω το δώρο μου διότι είμαι φαντάρος στον Εβρο και δεν έχω πρόσβαση σε υπολογιστή. Το έχασα το δώρο μου; Αν ναι δε πειράζει, καλή καρδιά! Έτυχε να κερδίσω μια φορά σε online διαγωνισμό, και ήμουν φαντάρος Χριστός Ανέστη
-
Ψήφισα παίδες, εννοείται να στηρίξουμε το site μας, όμως έγραψα και ένα σχόλιο εκεί πέρα, για το σύστημα ψηφοφορίας, πως γίνεται να παλέψεις 1,6 δις κόσμο σε μια χώρα μόνο με 10 εκ... έλεος και αυτοί. Ποιος ελέγχει τα Greek Medals στο en.miui.com, θέλω πολύ το ελληνικό και δε το έχω
-
Κινέζικα στο Gallery
ΜήνυμαΕυχαριστώ για το suggestion αλλά το είχα κάνει ήδη, και δεν είχε αποτέλεσμα και αυτό. Νομίζω κάπου αλλού είναι η πηγή του προβλήματος.
-
Κινέζικα στο Gallery
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά, όπως θα δείτε από κάτω εδώ και κάτι μήνες έχω το παρακάτω πρόβλημα. Ή χρησιμοποιώ multilang rom ή ελληνική rom, οποιαδήποτε δηλαδή, μου εμφανίζει τις 4 στήλες σε κινέζικα, δηλαδή αυτό που κάποτε η τρίτη στήλη ήταν το Μιξ, το οποίο έχω τόσο καιρό να δω, και δε μπορώ να θυμηθώ τι ήταν τα άλλα τρία!!!. Αυτή τη στιγμή φοράω την τελευταία rom, και αφού επί μήνες παρατηρώ ότι το bug το έχω μόνο εγώ, είπα να γράψω να με βοηθήσει κάποιος. Δεν έχω επιλέξει ποτέ κινέζικα στο κινητό, ούτε…
-
Καλησπέρα παιδιά, και καλές γιορτές. Έχω το Mi2s με τις τελευταίες developers rom κάθε παρασκευή. Το κινητό μετά από την ιστορία παρακάτω δεν ανάβει όταν με καλούν. Χρειάζεται να πατήσω δις το πλήκτρο του κλειδώματος και να ανοίξω την οθόνη να το ξεκλειδώσω να πάω στις κλήσεις να πατήσω μια οποιαδήποτε κλήση του call log για να μου εμφανίσει την κλήση και αν ακόμα καλεί να απαντήσω. Το πρόβλημα ξεκίνησε όταν πάτησα την επιλογή να κάνω ηχογράφηση την κάθε κλήση. Επειδή όμως γέμιζε το notification…
-
κληση μεσω skype
ΜήνυμαΤην εικόνα ή το βίντεο, αν είναι το βίντεο είναι δικό του πρόβλημα
-
Δύσκολα...
-
Καλησπέρα παιδιά και πάλι, καινούργιος σχετικά χρήστης Xiaomi, είπα να δοκιμάσω τις developers Rom. Μετά από ένα μήνα πολλών μπελάδων, θέλω να γυρίσω στη Stable Version JLB21, όμως μέσω του Updater δε μου εμφανίζει καθόλου αυτή τη ROΜ που την έχω αποθηκευμένη εντός του φακέλου downloaded_rom. Επίσης αν προσπαθήσω από το Recovery, με μετονομασία σε update.zip κάνει μόνο το system one επιστροφή και έτσι υπάρχει πρόβλημα καθώς τρέχω στο system two την dev.rom και δε μπορώ να μπω στα settings να εγκ…