Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 120.
-
Καλή μας Επιτυχία!
-
Καλημέρα, σε redmi note 5 με τη τελευταία rom 8.7.10 ενω επελεξα google camera δεν την έκανε εγκατασταση. Επίσης εχω συνδεδεμενο το amazfit 2 και το εχω βαλει να ξεκλειδωνει με Bluetooth αλλα εχει πολυ μεγαλη καθυστερηση. Που μπορεί να οφειλετε? Και μια ερωτηση ισως ασχετη για το νημα αλλα στο κινητο οταν φοραω γυαλια ηλιου η οθονη φαινεται μαύρη και δε βλεπω τπτ ειναι καποιο θεμα που το εχει ετσι κ αλλιως το κινητό?
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Όλα καλά σε mido. Μένει να δούμε και μπαταρία.
-
Καλησπέρα και απο εμένα. Η αλήθεια είναι ότι προσπαθώ εδώ και ώρα να κατεβάσω τη ROM απο το updater που ήρθε αναβάθμιση αλλά κάπου κάπου μου βγάζει wrong md5 checksum πατάω συνέχεια και προχωράει . Φοβάμαι μη δεν κατεβάσει σωστά τη ROM και έχω θέμα στην εγκατάσταση.
-
AMAZFIT 2
ΜήνυμαΠαιδιά καλησπέρα περίπου δύο μήνες με το Stratos δεν είχα κανέναν πρόβλημα με τη φωτεινότητα ούτε και με τις ρυθμίσεις. Για τους σκοτεινούς χώρους μπορείς να βάλεις το activate on raise για να αναβει οταν μετακινεις το χερι σου.
-
AMAZFIT 2
ΜήνυμαΚαλησπέρα σας. Επειδή σκέφτομαι να αγοράσω το εν λόγω ρολόι. Ήθελα να ρωτήσω εαν το αγοράσω από κάποιο σκρουτζομαγαζο έστω στα 200 € λέτε να μην είναι η σωστή συσκευή ή κινέζικη έκδοση?
-
Μέσα και εγώ να σας γνωρίσω επιτέλους.
-
Καλησπέρα σας. Πέρασα τη Rom σε mido ολα εντάξει. Αλλά διάβασα οτι αυτή η έκδοση θα περιείχε και το Security patch της Google για τα Spectre και Meltdown αλλά δεν έχει γίνει. Θα βγει κάποιο update?
-
Το βρήκα το Smart Assistant. Όλα καλά και τα δεδομένα στο notification center. Μπράβο παιδιά συνεχίστε έτσι. Ευχαριστούμε!
-
Όλα καλά στο πέρασμα σε Redmi Note 4x Arwma. Μόνο που δε βρίσκω το Smart Assistant.
-
Ειμαι με supersu αλλα περα απο το θεμα με το δακτυλικό στην alpha bank δεν ειχα αλλο θεμα.
-
Πρόβλημα με το δακτυλικό αποτύπωμα στην εφαρμογή της Alpha Bank. Έχουμε κανένα νεότερο? Επίσης πλέον στο security μου βγάζει ότι επειδή είμαι root είναι μεγάλο πρόβλημα για τη συσκευή. Σε Redmi Note 4X (MIDO)
-
Ολα καλα μεχρι στιγμης στο mido. Αντε να δούμε στη συνέχεια.
-
Μόλις τελείωσε η εγκατάσταση σε mido όλα δείχνουν καλά. Θα δείξει η συνέχεια.
-
Η έκδοση δοκιμάστηκε 3 μέρες με φουλ φόρτιση με ανοιχτο 4g όλη μέρα και wifi gaming λίγο και 3 λογαριασμοί emails να συγχρονίζουν συνέχεια.
-
Όλα καλά σε Redmi Note 4x (mido) και απο μπαταρία τέλεια!
-
Redmi Note 4X Global Version Αγορά απο Unifone.gr Ημερομηνία Αγοράς 4/07/2017 Χρώμα: Green Light Front Camera: ofilm_s5k5e8 Back camera: ofilm_s5k3l8