Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 318.
-
Παράθεση από RadioactiveToy: “Καλημέρα σε όλα τα παιδιά, Από τα Χριστούγεννα έχει η γυναίκα μου το Redmi Note 2 Prime, του έχω βάλει custom recovery, είναι root και από rom και την ελληνική 7.0.8.0 (LHMVNCI). Συνέχεια παραπονιέται για την μπαταρία και την βλέπω να το έχει συνεχώς στη εξωτερική μπαταρία φόρτισης. Αφού της πήρα μια καινούργια μπαταρία νομίζοντας ότι φταίει η παλιά, είδα ότι έχει η νέα την σχεδόν ιδια διάρκεια. Σήμερα είδα στα χαρακτηριστικά της μπαταρίας ότι το android system είνα…
-
Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από conktr23: “παιδια απο θεμα μπαταριας πως πατε?εμενα ολα καλα σαν τηλεφωνο αλλα σαν μπαταρια θα μπορουσε και καλυτερα .... ” θα διαφωνήσω λίγο ” Ρε Nas μη με τρελενεις, αν θυμάμαι καλά με την 5.11.26 είχα sot 4+ ώρες με 2+ μέρες, το είχα ανεβάσει και screenshot....
-
Παράθεση από Bodai: “@LeonTsi 2 => Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος 3 Ανεβασε screenshot απο το /Settings/About Phone & πες μου αν βλέπεις ελληνικά στα μενου ή στις διαθεσιμες γλώσσες της συσκευής ” Δεν πρόσεξες ότι στο πρώτο post έγραψα ότι δεν έχει Ελληνικά... α και με volume+ και power δεν μπαίνει σε recovery
-
Παράθεση από Bodai: “@LeonTsi 1. Καλό φορτισμα της συσκευής. 2. Ελεγχος για το αν ο bootloader είναι κλειδωμένος 3. Ελεγχος για το αν η rom είναι official EDIT Αυτά για ορεκτικό ... στην άλλη γύρα τσίπουρα ... βλέπουμε ” Φιλε Bodai περίμενα να απαντήσεις.... πως τσεκαρουμε το 2 και το 3?? και μετά τα τσίπουρα......
-
Καλησπερα, φίλος μόλις παρέλαβε το rn3 pro με ρομ stable global 7.3.7.0 και δεν έχει ελληνικά, τι κάνουμε?
-
Παράθεση από kostas km: “Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από kostas km: “ ” ” Γιατί του έκανες update πριν κανεις εγκατάσταση την νεα rom. Όπως το είχα κάνει κι εγώ... Αυτό το έγραψα για αυτούς που έκαναν κατα λάθος update σε αυτή τη rom για να μην έχουν στην επόμενη απώλεια του SU. Δες πιο πίσω τι μπορείς να κάνεις αν δεν υπάρχει το SU. Εγω προσωπικά εκανα factory reset και εγκατέστησα παλιότερη rom που δεν ειχε root αποτη συσκευη αλλά SU ” Καλημερα και καλή εβδομάδα, λοιπόν ακου το supersu το …
-
Παράθεση από kostas km: “Όσοι κάνατε κατά λάθος update το SUPER USER απο το play store πηγαίνετε ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΟΛΕΣ SUPER USER και κάνετε απεγκατασταση ενημερωσεων (κατω δεξια) Μετά μέσα απο το play store ξετικαρετε το αυτόματη αναβάθμιση απο το SUPER USER. ” Φιλαρακι το supersu δεν υπάρχει πουθενά... ακόμη και στο play store να πάω το δείχνει μη εγκατεστημένο
-
Παράθεση από kouskous: “Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από kouskous: “Κανείς που να εχει note 2 και να έχει το έξεις θέμα Ασφάλεια μπαταρία. Και όταν πας να επιλέξεις κάτι σε γυρνάει πάλι στην αρχική σελίδα της ασφάλειας Τσεκαρετε το μπορεί να ισχύει και για άλλα τηλ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι δεν μου το κάνει αυτό που αναφέρεις ” Όταν επιλέξει κάτι από το μενού μπαταρία στο κρατάει; Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” μπαινω ασφάλεια…
-
Παράθεση από maikmaik: “Παράθεση από LeonTsi: “Παράθεση από NasDriver: “@LeonTsi, τρέξε το CPU-Z και στο system βγάζει εάν είσαι root ή όχι ” μου δείχνει ότι είμαι αλλά για πες μου όταν θελησω να δώσω σε μία εφαρμογή δικαιώματα ρουτ από που θα δώσω ? ” Εγκαταστήστε το supersu apk και κάντε επανεκκίνηση Στάλθηκε από το Mi-4c μου με Tapatalk ” ο miui-art από ότι κατάλαβα είπε ότι δημιουργούμε πρόβλημα στην ρομ έτσι ...ας με διορθώσει αν κάνω λάθος
-
Παράθεση από kouskous: “Κανείς που να εχει note 2 και να έχει το έξεις θέμα Ασφάλεια μπαταρία. Και όταν πας να επιλέξεις κάτι σε γυρνάει πάλι στην αρχική σελίδα της ασφάλειας Τσεκαρετε το μπορεί να ισχύει και για άλλα τηλ Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι δεν μου το κάνει αυτό που αναφέρεις
-
Παράθεση από NasDriver: “@LeonTsi, τρέξε το CPU-Z και στο system βγάζει εάν είσαι root ή όχι ” μου δείχνει ότι είμαι αλλά για πες μου όταν θελησω να δώσω σε μία εφαρμογή δικαιώματα ρουτ από που θα δώσω ?
-
Καλησπέρα,θέλω βοήθεια σε ένα κουφό, σε RN2 από την πρώτη μετάβαση σε miui8 6.6.17 με factory reset είχα στην επιφάνεια εργασίας το εικονίδιο supersu, στα αρχεία το supersu.zip και έσβηνε την ρομ, οπώς μου είπαν κάποια παιδιά την ρομ την σβήνει το script, ok.... την επόμενη εβδομάδα περνάω μέσω TWRP την 6.6.23 το εικονίδιο supersu παραμένει στην επιφάνεια εργασίας, στα αρχεία το supersu.zip και σβήνει η ρομ από τα αρχεία, όλα καλά.... την επόμενη ρομ 6.6.30 την φλασάρω μέσω TWRP και όλα παραμένο…
-
Καλησπέρα,θέλω βοήθεια σε ένα κουφό, σε RN2 από την πρώτη μετάβαση σε miui8 6.6.17 με factory reset είχα στην επιφάνεια εργασίας το εικονίδιο supersu, στα αρχεία το supersu.zip και έσβηνε την ρομ, οπώς μου είπαν κάποια παιδιά την ρομ την σβήνει το script, ok.... την επόμενη εβδομάδα περνάω μέσω TWRP την 6.6.23 το εικονίδιο supersu παραμένει στην επιφάνεια εργασίας, στα αρχεία το supersu.zip και σβήνει η ρομ από τα αρχεία, όλα καλά.... την επόμενη ρομ 6.6.30 την φλασάρω μέσω TWRP και όλα παραμένο…
-
Παράθεση από kostasvi: “Καλησπέρα στην παρέα. Κατά την αναβάθμιση σε 6.6.30 διαπίστωσα κάποιο πρόβλημα με τη διάρκεια της μπαταρίας (το είχα αναφέρει), αλλά με κάποιες συμβουλές (σχετικά με το shell) και το σχετικό search στο forum όχι μόνο λύθηκε το θεματάκι αλλά η μπαταρία είναι ακόμα πιο θηρίο. Μια μόνο παρατήρηση (και ελπίζω να μην έχω κάνει γκάφα)....:) Στον καιρό στην τρέχουσα τοποθεσία δείχνει τις ημέρες με ημερομηνίες (δηλαδή 07/07, 08/07, 09/07) Στη δεύτερη τοποθεσία που έχω επιλέξει δε…
-
Παράθεση από mpeto: “Έχει κανείς άλλος πρόβλημα με το φακό (φως)? Δεν ανάβει σε αυτήν την rom. Σε redmi note 2. ” Σε εμένα δουλεύει
-
Σε redmi note 2 δεν δουλεύει και σε μένα ή αυτόματη φωτεινότητα..... ποιά εφαρμογή κάνουμε καθαρισμό δεδομένων? μήπως διορθωθεί ...
-
ναι όταν ξανα μπαίνω εχει ήδη αλλάξει.... Βodai σου γραφω στο chat are u in?