Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 318.
-
Καλησπερα, μπορεί να βοηθήσει κάποιος με την κατανάλωση της μπαταρίας?? έχω την 5.12.24 έχω κάνει factory reset, battery calibrate και δύο φορές wipe cache και dalvik...... εχθες παράδειγμα με ποοοοοολυ φόρτιση άφησα το βράδυ το κινητό στο 90% και το πρωί το βρήκα στο 72% , εφυγα για δουλεια και το απογευμα με μονο δυο κλησεις και χωρις να το ακουμπισω το βρηκα στο 36%, τι σκατά συμβαίνει μπορεί να μου πεί κάποιος??????
-
Καλησπερα χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... δεν θέλω αντιπαράθεση με κανένα παλικάρι εδώ εκφράζοντας την άποψη μου μέσω κάποιων αποριων που μου δημιουργήθηκαν μετά από έναν τέτοιο πολυήμερο αγώνα. Από την στιγμή που εκφράζεστε, περισσότερο οι διαχειριστές του φόρουμ, περί αναμενόμενου αποτελέσματος υπέρ της Ινδίας με βάση του 30,70,170% η δεν ξέρω τις %, θα έπρεπε να μην συμμετείχε καν ή Ινδία στο διαγωνισμό και να παρέμεναν τα υπόλοιπα φόρουμ σε ένα δίκαιο αγώνα για την πρώτη θέση βάση,…
-
Παράθεση από ktsak: “Η παραγκα χτυπησε παλι !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΑΙΣΧΟΣ. Τι θα πει daily performance και αλλα μπαρμπουτσαλα ............. Να μην ξαναπαρουμε μερος. Αει στα δι@λ@ ”
-
Καλημερα, μια ερώτηση.... κλειστό το κινητό και μπαίνω recovery με volume+power δείχνει το γραφικό fastreboot αλλά μετά τίποτα γιατί?
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Ε: Διαβάζω ότι το τηλέφωνο δεν έχει μεγάλη αυτονομία. Ισχύει; Α: Η αυτονομία της συσκευής είναι κάτι σχετικό και εξαρτάται από τη ROM που φοράει και τη χρήση του. Δηλαδή σε δοκιμές που έχουμε κάνει μπορεί να αντέξει 4-5 ώρες συνεχώς ανοικτή οθόνη. Σε μέτρια χρήση, δηλαδή με wi-fi, κλήσεις 4G, σερφάρισμα (και μοιρασμένες 4-5 συνολικά ώρες της οθόνης στη διάρκεια της μέρας) μπορεί να κρατήσει περίπου 10-12 ώρες. Σε απλή χρήση ξεπερνάει την μιάμιση μέρα. Παρόλα αυτά η αυτο…
-
Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από LeonTsi: “Απάντηση κανένας....? ” Φίλε Leon να απαντήσουμε σε τι; Σε κάτι που ξεκάθαρα απαντιεται στην πρώτη σελίδα στο θεμα;Μια χαρά είσαι και μπορείς και καλύτερα. ” Που απαντήθηκε και δεν το πρόσεξα? τι εννοείς μια χαρά όταν διαβάζω εδώ για 5-6 ώρες ανοιχτή οθόνη και εμένα είναι μόλις 2? και πως μπορώ καλύτερα?
-
Μακαρι ρε bili, εγώ δεδομένα και συγχρονισμό δεν κλείνω ποτέ... έχω δοκιμάσει πολλές rom από τότε που πήρα το κινητό με μικρές διαφορές, αλλά το αποτέλεσμα είναι ίδιο, και πιστεύω συμφωνούν πολλοί εδώ μέσα μαζί μου. Πολλές φορές ενώ έχω φορτισμένο και αρκετές ώρες μετά το 100% χωρίς να ανοιξω την οθόνη πηγαίνοντας για ύπνο να το βρίσκω ακόμη και στο 80%. Εχθες συγκεκριμένα με πολύ Νορμάλ χρήση με 43 λεπτά οθόνη πήγε στο 37%.... αβησος το κινητό τι να πω δεν ξέρω....
-
Χρονια πολλά και καλά σε όλους!!! Αυτά με την μπαταρία που λέτε τα διαβάζω σαν κινέζικα..... όσο και να το αφήσω μετά την φόρτιση δεν έχω δει 4-6 ώρες άντε 2 και αυτό με Νορμάλ χρήση, χωρίς παιχνίδια εννοείται, τώρα αν εσείς εννοείται να βλέπετε μόνο την οθόνη τι να πω δεν ξέρω.... όλοι τα ίδια τηλέφωνα έχουμε....?
-
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από LeonTsi: “Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... μια ερώτηση, με την νέα rom όταν θέλεις να δεις τον καιρό από το widget της επόμενης μέρας γιατί όταν σου ανοίγει τον browser είναι αγγλικά??? διορθώνεται???? ” Χρόνια πολλά και σε σένα! :-)Δεν είναι πρόβλημα για να διορθωθεί... Το widget του καιρού χρησιμοποιεί αγγλόφωνο site (το Accuweather) και είναι απολύτως λογικό να "μιλάει" αγγλικά ένα αγγλόφωνο site. Αν θέλεις να το αλλάξεις αυτό, μπορείς να ανοίγεις τ…
-
Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... μια ερώτηση, με την νέα rom όταν θέλεις να δεις τον καιρό από το widget της επόμενης μέρας γιατί όταν σου ανοίγει τον browser είναι αγγλικά??? διορθώνεται????
-
Χρονια πολλά και καλή χρονιά σε όλους.... μια ερώτηση, με την νέα rom όταν θέλεις να δεις τον καιρό από το widget της επόμενης μέρας γιατί όταν σου ανοίγει τον browser είναι αγγλικά??? διορθώνεται????
-
Παράθεση από Moneytarey: “Παράθεση από bilis1234: “Η μπαταρία πετάει με αυτήν την ROM Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” ποια ρομ ειναι αυτη οεο; στη δικη μου συσκευη η οθονη κραταει μεχρι 2μιση ωρες το πααααρα πολυ ” Και μένα το ίδιο με την τελευταία rom, παρόλο που διαβάζω εδώ για 5-6 ώρες, εκτός και αν εννοούν ανοιχτή οθόνη και απλός να την κοιτάς.....