Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 301-318 από 318.

• Παιδια οποίον browser και αν έβαλα δεν δουλεύει.... όπως έγραψα διαπιστωνω ότι κάνει τρελά το wifi του τηλεφώνου ξεσυνδεετε δεν ξανασυνδεετε μετά με το δίκτυο.... να βάλω μια παλιά rom η υπάρχει λύση? Ξέχασα να αναφέρω ότι μόλις διαπίστωσα το πρόβλημα έκανα επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων και έβαλα ξανά την rom αλλά το πρόβλημα παραμένει.....

• Καλησπερα, έχω ένα πρόβλημα και το διαπίστωσα με την τελευταία rom, ας μου πεί κάποιος αν έχει διαπιστώσει κάτι παρόμοιο, αργό internet από οποιοδήποτε wifi και πρόβλημα με τον browser τον οποίο δούλευα για πάνω από δύο χρόνια. Το τσεκαρισα και με τον πλοηγό και κολλάει και δεν ξεκινάει ούτε ή σελίδα google. Περιμένω απαντήσεις, ευχαριστώ.

• RE:

LeonTsi - - RedMi Note 2 (Hermes)

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από sallonikios: “Καλημέρα Δοκίμασα κάποιες εφαρμογές πού κλειδώνουν αρχεία αλλά δε δουλεύει καμία Γνωρίζεται κάποια πού να λειτουργεί;” Δεν χρειάζεσαι εφαρμογές να το κάνεις αυτό.. Το κάνει η Miui... Πήγαινε επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις (μέσα από το φάκελο "αρχεία"), πάτα συνεχόμενα επάνω στο αρχείο ή φάκελο που θέλεις, επέλεξε "περισσότερα" και μετά "Make private"...” Φίλε μου σε εφαρμογές δεν μπόρεσα να βρω κάτι δεν γίνεται.... Εκτός αν κάνω κάτι λάθος..…

• Παιδιά έχει πρόβλημα το site δεν μπορώ να μπω από το pc....? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από caeser: “Παράθεση από LeonTsi: “Καλημέρα, για δείτε στα αρχεία μπορείτε να κάνετε μετονομασία κάποιο αρχείο? Στην 5.9.27 μπορούσα τώρα όχι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Attachment (ID: 6342) Attachment (ID: 6343) Attachment (ID: 6344)” Ναι το ξέρω, αλλά δεν μου βγάζει μετονομασία..... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Καλημέρα, για δείτε στα αρχεία μπορείτε να κάνετε μετονομασία κάποιο αρχείο? Στην 5.9.27 μπορούσα τώρα όχι.... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από MrAntonis: “Παράθεση από Cthulhu.: “Καλημερα, χαιρετω την παρεα. Χθες παρελαβα το note 2. Δεν το περιμενα με τιποτα τοσο καλο. Διαβασα αρκετα θεματα εδω, ακολουθησα και τον πολυ καλο οδηγο. και περασα κατευθειαν την Ελληνικη ρομ απο εδω. Προσπαθω ομως να κανω δυο-τρια πραγματακια και δεν μπορω γιαυτο χρειαζομαι την βοηθεια σας. 1. Θελω να ορισω διαφορετικο ηχο κλησης σε μερικες επαφες. η επιλογη αυτη που υπαρχει? 2. Δεν θελω στις επαφες να εμφανιζονται τα email 3. Προσπαθω να κατεβα…

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ASXETOSSS: “Έλεγα για τον chrome, εκτός κι αν μου προτείνετε κάποιον άλλο πλοηγό για καλύτερα :)” CM browser για wifi και opera mini για δεδομένα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ASXETOSSS: “Έλεγα για τον chrome, εκτός κι αν μου προτείνετε κάποιον άλλο πλοηγό για καλύτερα :)” CM Browser για wifi και opera mini(όχι new) για δεδομένα. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από ASXETOSSS: “Έλεγα για τον chrome, εκτός κι αν μου προτείνετε κάποιον άλλο πλοηγό για καλύτερα :)” CM browser πολύ ελαφρης και γρήγορος όταν έχεις wifi και opera mini(οχι new) όταν έχεις δεδομένα είναι επίσης ελαφρης γρήγορος και με λίγη κατανάλωση δεδομένων. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Άρα δεν την βλέπει αυτόματα, πρέπει να την κάνεις χειροκίνητα..... Εσύ την έχεις βάλει, γιατί βλέπω έχεις το ίδιο κινητό... Έχει διαφορές αξίζει να την βάλω? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Redmi Note 2 ROMs

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους, έχω την 5.9.27 ελληνική developer rom, μπορεί κάποιος να μου πει την διαδικασία για update της 5.10.9 διαβαζω οτι γίνεται κατευθείαν από την εφαρμογή αναβάθμιση αλλά όταν μπαίνω μου γράφει ότι δεν υπάρχει αναβάθμιση... Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RedMi Note 2 και DT2W

Μήνυμα

Οπότε περιμένουμε αν ο κινέζος βάλει την λειτουργεία.....

• RedMi Note 2 και DT2W

Μήνυμα

Άρα είναι θέμα Kernel έκδοση που έχει το τηλέφωνο και όχι κάποια έκδοση android, το λέω αυτό γιατί με το LG L7 P710 που είχα πρίν όταν είχα την 4.1.2 δεν είχε τέτοια επιλογή μετά από αναβάθμιση σε 4.4.2 την είχε σαν επιλογή και δούλευε τέλεια.... τώρα με apex launcher kai greenify πως γίνετε να δουλεύει με double tap να σβήνει στο Redmi note 2? δεν έχει τον ίδιο Kernel?

• RedMi Note 2 και DT2W

Μήνυμα

Τα παιδιά εδώ πως φτιάχνουν τις rom? Ερχονται έτοιμες?

• RedMi Note 2 και DT2W

Μήνυμα

Οι developers δεν μπορούν να κάνουν κάτι μέσα απο Rom? ή με κάποιον πλάγιο τρόπο....

• RedMi Note 2 και DT2W

Μήνυμα

Καλημέρα σε όλους, απευθύνομαι σε κάποιον που ασχολείτε με τις Rom πως μπορώ να ανοιγοκλείνω την οθόνη του Redmi note 2 με double tap? Στις ρυθμίσεις δεν υπάρχει τίποτε, απο playstore δεν παίζει τίποτε, δοκίμασα με apex launcher και greenify αλλά μόνο κλείνει με double tap χωρίς να ανοίγει.... ας μου πεί κάποιος τι μπορώ να κάνω γιατί με βολεύει πολύ αυτή η λειτουργία.... Ευχαριστώ!

• xiomi redmi note 2

Μήνυμα

Γειά σε όλους, σαν καινούργιος εδώ ψάχνομαι στο forum αλλά πιστεύω ότι θα βρώ άκρη.... δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό σημείο για το θέμα που με απασχολεί, συγχωρέστε με.... προχθές παρέλαβα το xiomi Redmi note 2 το οποίο μου είναι πολύ καλό τηλέφωνο. Κατά την προσωπική μου άποψη έχει δύσκολο menu, συνηθισμένος από το LG L7 P710. Έχω να παραθέσω ένα πρόβλημα και δύο παρατηρήσεις ... το πρόβλημα σε πρώτη φάση είναι ότι δεν μπορώ να κατεβάσω από playstore app με δεδομένα (Q), αν η εφαρμογή είναι μικρή…