Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 318.
-
@gkalen ο φίλος gab με το kenzo μόλις απάντησε...το ίδιο έκανε και στον ίδιο αλλά το βρήκε στις ρυθμίσεις του ξυπνητήρι και δουλεύει μια χαρά...ας το δούνε και αυτοί που το αναφέρουν σαν πρόβλημα
-
Γιωργο να σε απασχολησω λίγο απο τους έρωτές σου??? Γιατί στο kenzo έχει μονο οθόνη και τηλέφωνο σε αδράνεια....?
-
Παράθεση από gkoutrou68: “Σ'αγαπάω gkalen, σ'αγαπάω Στάλθηκε από το THUNDER Note 2 ” Απαπα όχι έρωτες εδώ μέσα...ας κρατήσουμε ενα επίπεδο....
-
Ρε παιδιά με αυτο το ξυπνητήρι, δείτε τις ρυθμίσεις εκεί είναι το θέμα μια χαρά δουλεύει....
-
Γιωργο τι update θα κάνεις στην stable hermes?
-
@billucky θα σου πω ένα τρόπο να δοκιμάσεις και μου λες αποτελέσματα.... αφήνεις την μπαταρία να φθάσει ακόμη και στο 1% σβηνεις το τηλέφωνο βγαζεις την μπαταρία την τοποθετείς στο τηλέφωνο και το βάζεις για φόρτιση, με τον δικό του φορτιστή εννοείται, όταν φθάσει στο 100% το βγαζεις από την φόρτιση, το κλεινεις βγαζεις-βαζεις μπαταρία το αναβεις το βάζεις ξανά για φόρτιση και αστο όσο θες.... αυτό ηταν... χειροκίνητο calibration και αποτελεσματικο.....πες μου αποτελέσματα....
-
Καλημερα, @Antonios Gagas μήπως πρέπει να κάνεις σύνδεση στον λογαριασμό mi από το mi suite? Λεω εγώ τώρα....@gkalen ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ για προχθες που αφιέρωσες τόσο χρόνο, που πιστεύω είναι πολύτιμος, όπως επίσης και τον @geontato555.... Φίλε ότι και να πω για πάρτυ σου είναι λίγο, είσαι παλικαρος, μπράβο ρε φίλε χαρικα ειλικρινά που σε γνώρισα.....
-
Παράθεση από sideris20250: “Στο redmi note 3g δεν δουλεύουν τα Led ούτε σε αυτήν την ρομ ” Εχει απαντηθεί πολλές φορές τι κάνουμε σε αυτή την περίπτωση.... διάβασε λίγο και θα το βρεις...
-
Παράθεση από george1982: “Καλησπέρα παιδια. Προσπάθησα 2 φορες να περασω την stable(8) του gkalen. Και τις 2 φορες εντοπισα ενα bug. Το led στα εισερχόμενα sms δεν αναβει.Απο ρυθμίσεις κλπ δοκιμασα αλλα δεν κατάφερα τπτ. Έχει κανεις καμμια ιδεα? ” Ασφαλεια-εφαρμογες-ληφθεισες εφαρμογές-επιλογη εφαρμογής που θέλεις-προβολη ειδοποιησεων-ενεργοποιεις τα led αν δεν είναι η αν είναι ήδη τα κλεινεις τα ξανά ανοιγεις κανε και ενα reboot και καλες ειδοποιήσεις......
-
Παράθεση από billyrek: “Δε με θελει μαλλον. Παταω το κουμπι για να ανοιξει και το volume + και δε μπαινει στο προγραμμα. Μου δειχνει ενα εικονιδιο του τηλεφωνου . Τι παταω;;;; ” Σε ποιό πρόγραμμα περιμένεις να μπεις φίλε μου...? Δεν εχεις TWRP.....
-
Καλημερα, απευθυνομαι σε gkalen & Bodai, ξανά φλασαρα την ρομ με wipe dalvik & cache προχθες το βράδυ, δεύτερη μέρα ούτε 1 αποσυνδεση wifi.... Τώρα αν κάνει το ίδιο από την τρίτη μέρα και μετά τι μπορεί να συμβαίνει?? Παράθεση από Bodai: “@LeonTsi θα σου πω την 4η μέρα ” Το τι θα κάνω την 5η.....?
-
Καλημερα, απευθυνομαι σε gkalen & Bodai, ξανά φλασαρα την ρομ με wipe dalvik & cache προχθες το βράδυ, δεύτερη μέρα ούτε 1 αποσυνδεση wifi.... Τώρα αν κάνει το ίδιο από την τρίτη μέρα και μετά τι μπορεί να συμβαίνει??
-
Παράθεση από tsakalos1987: “Σε mi4c δεν δουλεύουν οι led ειδοποιησεις σε messenger facebook κτλ... Τελευταία έκδοση.. ” Ρυθμισεις-εφαρμογες-ληφθεισες-προβολη ειδοποιησεων επέλεξε ποιά εφαρμογή θες και ενεργοποιησε τα led
-
Ρε εσείς ξεκολατε με τις θερμοκρασίες, έχει ζέστη ζεστενεται το τηλέφωνο έχει κρύο δουλεύει σε νορμαλ θερμοκρασίες....δεν μπορεί να έχει 40C έξω και το τηλέφωνο να δουλεύει στους 30....? Έχω 1 χρόνο μέλος στο forum και τα σχόλια για θερμοκρασίες ξεκίνησαν μαζί με τις ζεστες, όλο τον χειμώνα κανένα σχόλιο... άρα ή κάθε ρομ παίζει μικρό ρόλο...χαλαρωστε λοιπόν με αυτό το θέμα...
-
Τι σας έχει πιάσει με το gmail δεν μπορώ να καταλάβω...μην τις δίνεται σημασία όπως και πολλές εφαρμογές που υπάρχουν και δεν τις χρησημοποιουμε... ποιό ακριβώς είναι το πρόβλημα δεν μπορώ ειλικρινά να καταλάβω....?
-
Παράθεση από Bodai: “Ωραία @LeonTsi ... μόνο στην δουλειά έχει τέτοια προβλήματα?? Στο σπίτι? ” Δεν το έχω τσεκαρει αλλά θέλω να πιστεύω ότι δεν είναι θέμα ρουτερ
-
Στο ίδιο μέρος(δουλειά) τα ίδια έκανε και ή 6.8.4 με την 6.8.25 μετά ούτε μία φορά...το περίεργο είναι ότι με την stable ξεκίνησε ξαφνικά μετά από 3 μέρες....το θέμα είναι τι γίνεται...? Είπα να μείνω λίγο σταθερός και είμαι πάλι ασταθής....
-
Γιωργο οι αποσυνδεσεις wifi συνεχίζονται τι να κάνω?
-
Παράθεση από Bodai: “@jumaru1122 το να γραφεις δεξιά-αριστερά το ίδιο μυνημα δεν σου προσφέρει τίποτα και απαγορεύεται απο τους κανονισμούς. Σταμάτα εδω.. ” Ρε συ Bodai πιο cool με τρόμαξες....