Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 318.
-
Παιδιά εγώ έκανα την επιλογή μου σε μπαταρία και σας παραθέτω τα δικά μου αποτελέσματα, μην πάρω κανέναν στο λαιμό μου αν δεν του καθίσει καλά η δεν δεί παρόμοια αποτελέσματα..... εχθές ανέβασα τα screenchots να τα δείτε μην φανεί ότι λέω ότι να'ναι.. έγραψα επίσης ότι αν φορτίσω καλά την μπαταρία μου βγάζει sot 20 λεπτά για να πέσει από το 100% στο 99%, επίσης χθές βράδυ με sot 1h είχα υπόλοιπο 90% και ελικρινά δεν το πίστευα... το βράδυ το τηλέφωνο το αφήνω όπως είναι χωρίς να κλείσω τίποτα κα…
-
Απλα ή μπαταρία μου φαίνεται με μεγάλη διαφορά από την original ατέλειωτη... μετά από πλήρη φόρτιση για να πέσει από το 100% έκανε 5ωρες με 18 λεπτά sot.Τα αναφέρω τελείως πληροφοριακά χωρίς να γίνει θέμα συζήτησης, διότι κάποιοι έχουν δική τους άποψη ότι δεν μετράει το sot, μπορεί να εφτιαξα τα screenshot και άλλα τέτοια κουλά......
-
Ευχαριστω φίλος, αλλά μου φαίνεται περίεργο γιατί δεν μπορώ να το κατεβασω κατευθείαν στο τηλέφωνο.....?
-
Εχει κάποιος να ανεβάσει το new supersu.zip
-
Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από amigagr: “@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης? το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων'' ''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης'' ” Ναι. Έχω κόκκινο στις αναπάντητες, πράσινο στα μηνύματα, μπλε στις ειδοποιήσεις... Δοκίμασα και άλλα χρώματα την ώρα τις επιλογής άναβαν τα χρώματα που ήθελα αλλά και πάλι τίποτα... Το α…
-
Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από amigagr: “@djtutis εχεις ενεργοποιημενο το led και επιλεγμενα χρωματα αναλογα το ειδος της ειδοποιησης? το να αναβει με τη φορτιση ή οχι, ειναι ξεχωριστη ρυθμιση (στο ιδιο υπομενου βεβαια) απο τη ρυθμιση ''άλλων ειδοποιησεων'' ''προσθετες ρυθμισεις'' ---> ''LED ειδοποιησης'' ” Ναι. Έχω κόκκινο στις αναπάντητες, πράσινο στα μηνύματα, μπλε στις ειδοποιήσεις... Δοκίμασα και άλλα χρώματα την ώρα τις επιλογής άναβαν τα χρώματα που ήθελα αλλά και πάλι τίποτα... Το α…
-
Πες μου κάτι, 6.8.4 και 6.8.11 διαφορές? σε κάποια είχες πει ότι έβαλες Ρώσικα script? η 4 με τρομερή αυτονομία(5h19m sot) αλλά συνεχείς αποσυνδέσεις wifi, φυσικά αν δεν το είχε αυτό δεν θα την άλλαζα με τίποτα... η 11 wifi ok with battery drain αυτονομία 30min λιγότερο...σου τα αναφέρω για να γνωρίζεις αλλά πες μου διαφορές?
-
Γιώργο έχεις κάνει κάποιες αλλαγές? αξίζει από 6.8.11 σε αυτή? δεν θα την άλλαζα γιατί πάει μια χαρά απλά έχει ένα battery drain και με χαλάει.... την γνώμη σου θέλω η οποία ξέρεις ότι είναι πάντα σεβαστή....
-
Παράθεση από Octaviastikos: “Έρχεται σύντομα...... forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/18056/ ” Απο τη Δευτέρα στους κινηματογράφους....
-
Γιωργο, ή άποψή μου για το rn2 ή καλύτερη, τουλάχιστον σε θέμα αυτονομίας είναι ή 6.8.4 απλά είχε θέματα αποσυνδεσεων wifi και αυτός φυσικά ήταν ο λόγος στη μετάβαση σε 6.8.11. Αυτή βέβαια έχει ένα θέμα με battery drain και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει την αυτονομία της 6.8.4
-
Παράθεση από t3lis: “Στο note 3 prime Που έχω όλα καλά αλλά δεν λειτουργεί το Notification led. Επίσης απο διαθέσιμη ραμ πώς τα πάτε; Μετά απο λίγη ώρα μου μένουν 1.3 με 1.4 ελεύθερα. Είναι φυσιολογικό; ” Για δες μήπως δεν είναι ενεργοποιημενα στην εφαρμογή που θες να δουλέψουν...