Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 318.
-
Παράθεση από teodim1: “Εβαλα την τελευταία προχθές το βράδυ το φόρτισα και τωρα που γραφω εχω 77% με wifi ανοικτο και συγχρονισμό οποτε θα συμφωνησω με τον LeonTsi .....τα mpdecision βλέπω ότι κάνουν δουλειά. ” Αν είχε mpdecision ή ρομ μου..... Μέχρι και ο gkalen τσίμπησε......
-
Καλημέρα, Γιώργο τελικά μετά τις πολλές αποσυνδέσεις wifi με την 6.7.21 έβαλα την τελευταία εχθές το βράδυ... το φόρτισα και χωρίς να το πειράξω το άφησα ανοιχτό για να δώ για battery drain, διότι έχει αναφερθεί από πολλούς, το πρωί το βρήκα με 99% με wifi,δεδομένα,συγχρονισμό ανοιχτά...οπότε δεν υπάρχει... προς στιγμή δεν βρήκα κάτι, βέβαια να καθίσει κιόλας και θα σε ενυμερώσω...τα mpdecision βλέπω ότι κάνουν δουλειά.....
-
Παράθεση από giorgakisivan: “καλησπερα παιδια μια ερωτηση αν και νομιζω ειμαι εκτος θεματος.θα βγει κανονικη εκδοση ρουταρισμενη απο την εταιρια?κα αν ναι ποτε σας ευχαριστω ” 31 Σεπτεμβριου
-
Παράθεση από sprkrt: “βρεθηκε ο υπαιτιος του battery drain. το δοκιμασα και διορθωθηκε αμεσως. Γενική κουβέντα για το Redmi Note 3 Pro ” Ποιος είναι τον ξέρω?
-
Παράθεση από amigagr: “μετα απο 33 ωρες η μπαταρια με φυσιολογικη χρηση ειναι στο 50%. τεραστια διαφορά σε σχεση με την 6.7.21. εύγε! ” Ποια συσκευή?
-
Παράθεση από gkalen: “Εβαλες την 6.7.28 και είχες πρόβλημα ?? Αν είχες πρόβλημα ΟΚ , αλλά δεν έχω ακούσει κάτι ακόμα για το RN2 .. ” Την έχω κατεβάσει στο PC αλλά διαβάζοντας στην gtv και εδώ για τα προβλήματα από διάφορες συσκευές, ειδικα battery drain, φοβήθηκα να την φλασαρω... δεν θέλω να κάνω πάλι factory reset
-
Παράθεση από tasosmpai: “Όλα τέλεια με την τελευταία αναβάθμιση,εκτος από το ότι είναι ζεστό το κινητό δεν καίει απλά ζεστό και ας είναι κλειδωμένο,και επίσης ενω έχω σήμα δεν δέχομαι πάντα κλήσεις κι μου έρχονται σε μηνύματα,γ ενικα με το δίκτυο και τα mb λίγο καθυστερημένα ” Κατα τα άλλα τέλεια......lol .
-
Γιώργο πρόβλημα με τις ρομ οπότε παραμένω 6.7.21
-
Παραμένω 6.7.21 λοιπόν, ευχαριστώ.....
-
Καλημέρα καλή εβδομάδα και καλό μήνα σε όλους!! Από ότι καταλαβαίνω υπάρχει πρόβλημα με battery drain στην ρομ.... ας επιβεβαιώσει κάποιος για RN2 διαφορετικά παραμένω στην 6.7.21 που είναι ok
-
Αλλαγες και για την αυτονομία? Την βάζω από πάνω μόνο με wipes cache and dalvik?
-
Γιωργο στο rn2 να την βάλω, έχει κάποια αλλαγή ή να παραμείνω ως έχω?
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από LeonTsi: “Οταν μιλάμε για αυτονομία πόσο δηλαδή? ” το πόσο δεν μπορώ να στο προσδιορίσω επειδή δεν έτρεξα sot test.Υποκειμενικά όμως μπορώ να σου πω ότι με την ίδια χρήση εκεί μου έβγαζε 1,5 ημέρα.. ενώ οι υπόλοιπες μου έβγαζαν μία ημέρα ” Χρηστο OK αλλά είναι γενικό αυτό δεν προσδιορίζει κάτι...αν δεν το σκαλιζω μπορεί και 2-3 αλλά είναι συνδυασμός με το sot.. έχω screenshot με 2+ μέρες με 4+ ώρες sot...το αναφέρω επειδή το ψάχνω γιατί με έχει κολλήσει το rn3 p…
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από Agent_92: “έχει κανείς θέμα με την μπαταρία στην 7.5.3?μου φαίνεται ότι πέφτει πολύ γρήγορα σε σχέση με την 7.5.1.αν κάνω wipe cache/dalvik υπάρχει περίπτωση να δω διαφορά? ” Αν χρειάζεσαι αυτονομία και δεν σε ενδιαφέρουν τα πρόσθετα που έχουν εισαχθεί στις τελευταίες stable..Θα σου έλεγα να βάλεις την 7.1.3.0 Μπορώ να πω ότι είχε πολύ καλή αυτονομία σε σχέση με όλες τις επόμενες Stable Rom. Πόσο καιρό έχεις περασμένη την 7.5.3.0;; ” Οταν μιλάμε για αυτονομία πό…
-
Γιωργο αν σβήσω το apk του πληκτρολογίου και ξανά κατεβασω απο play store λέει τίποτα? Ποιο είναι όμως και σε ποιο φάκελο?
-
Γιωργο πες μου σε παρακαλώ γιατί δεν έχω φωνητική απόδοση κειμένου στα ελληνικά στο πληκτρολόγιο Google? Δεν μου βγάζει το μικρόφωνο...
-
Στην προηγούμενη δεν είχα θέμα, αλλά και σε αυτή όχι από την αρχή...τι παίζει?
-
Γιωργο με τις αποσυνδεσεις wifi ένα wipe θα βοηθήσει?