Γιώργο παρατήρησα ανοίγοντας τις εφαρμογές οτι ο φάκελος μουσική βρίσκεται στην υποκατηγορία στη μνήμη..Μήπως γι αυτό δεν τον βρίσκω να κάνω αντίγραφο?? Στάλθηκε από το MI 3W μου
Ωραία φίλε. Μα όταν ανοίγω τη δημιουργία αντιγράφου δε βρίσκω το....άλμπουμ και μουσική!!Εχεις ιδέα που μπορούν να είναι για να τα επιλεξω?? Στάλθηκε από το MI 3W μου
Επειδή το τηλ μου το πήρα απο φιλο και υποψιάζονται οτι έχει πολύ σαβουρα πως μπορω να τα σβήσω όλα εκτός επαφών και άλμπουμ και να περάσω τη τελευταια rom?? Υγ.Χωρίς χρηση υπολογιστη!!Ευχαριστω Στάλθηκε από το MI 3W μου
Καλά ξεμπερδεματα φίλε. Αν κ δε σε φοβάμαι εσένα!! Εγώ πάντως δε ψαχνομαι πλεον. Έχω το θηριακι το παιδεύω με παιδεύει να περνούμε τον καιρό!!! Στάλθηκε από το MI 3W μου
Καλησπέρα σ όλη την παρέα. Ένας φίλος με συμβούλεψε να κάμω ενα backup μέσω CWM recovery.Εγώ το κάμα στο system 1(active).Μα μου είπε οτι θα ταν καλυτερα να το κάμω στο 2. Τι κάνω???? Στάλθηκε από το MI 3W μου
Καλημέρα σας!!γνωρίζει να μου πει κανεις γιατί όταν πατω το αριστερό πλήκτρο με τις τρεις γραμμές μου βγάζει δυστυχώς η εφαρμογή com.android.system.miui έχει σταματήσει??κ πως την ξεκινάμε??