γεια σας παιδια..πρωην κατοχος του redmi note 3 pro και απο σημερα κατοχος του mi8..παω να ξεκλειδωσω τον bootloader εχω συνδεθει μεσω mail στο mi account και μολις φτανει η διαδικασια στο 99% μου βγαζει σφαλμα πως δεν εχω συνδεθει στο mi account με τηλεφωνικο αριθμο??γνωριζει καποιος γιατι συμβαινει αυτο?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Σου είπα τι θα έκανα εγώ για να είμαι 100% καθαρός! Δοκίμασε το και εάν έχεις θέμα φλασάρεις πρώτα fastboot. ” τι θα προτεινες ομως μεταξυ dev και stable;;
Παράθεση από George Kaggelaris: “Εγώ θα έβαζα πρώτα μια fastboot rom με miflash για να καθαρίσει το κινητό, αν κλειδωνε ο bootloader θα τον ξεκλείδωνα εκ νέου και στο τέλος θα περνούσα την ελληνική rom. Οποιαδήποτε xtrv με Global Source είναι μια χαρά. ” λες να εχω θεματα αν περασω κατευθειαν την ελληνικη μετα απο factory reset?
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ποιά rom έχεις τώρα; Έχεις ξεκλειδώσει με δικό σου λογαριασμό τον bootloader του κινητού; ” ειμαι με nitrogen os.και ναι με δικο μου λογαριασμο εχω ξεκλειδωτο bootloader
παιδια εδω και αρκετο καιρο ειμαι με custom rom αλλα βαρεθηκα και θελω να περασω ξανα την ελληνικη..ποια θα μου προτεινατε;dev η stable?με ενδιαφερει να μην εχει προβληματα και να ειναι smooth
αυτο εννοω βαση ειδοποιησης να αλλαζεις το χρωμα..πχ πρασινο στο μεσεντζερ μπλε στο βαιμπερ κλπ..εδω και 7 μηνες ειμαι με cm και ειχα τη δυνατοτητα και τωρα που γυρισα πισω σε miui δεν μπορω να βρω αυτη την επιλογη
παιδια μια μικρή βοήθεια.τις τελευταίες 3-4 μερες η μπαταρία έπεφτε πολύ πιο γρήγορα απο το κανονικό.κοίταξα στις ρυθμίσεις στη μπαταρία και η εκδοση λειτουργικού android ηταν στο 49%.πως επανέρχεται στα κανονικά επίπεδα.
Παράθεση από makis1024: “Σε fastboot, ξεκλειδώνεις. Πήγες και από mm σε lollipop. XTRV the Greek miui definition ” Παράθεση από geoanto555: “Χρειάζεται λίγο παραπάνω ενημέρωση....... ” παιδια οντως ηταν αυτο που μου ειπατε..σας ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας και συγνωμη για την ''ασχετοσυνη'' μου
Παράθεση από geoanto555: “Παράθεση από billylamelo: “τι πρεπει να κανω για να επανελθει? ” Να το ξεκλειδώσεις.... μάλλον. ” πως?αφου δεν ανοιγει το κινητο
βοηθεια παιδια..ημουν με την ελληνικη 6.11.10 και πηγα να περασω την ελληνικη stable 8.0.5.0..εκανα ολα τα wipes εκτος απο την καρτα μνημης φλσαρα την ρομ και οταν πατησα reboot ανοιγοκλεισε 2 φορες το σημα της xiaomi και μετα μαυριλα..οταν παταω το power κανει ακριβως παλι το ιδιο και οταν το συνδεω στον υπολογιστη αναβοσβηνει το κοκκινο led..δεν μπορω να μπω σε recovery mono σε fastboot..τι πρεπει να κανω για να επανελθει?