Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 80.
-
Καλησπέρα, έχω τη συσκευή από τις αρχές Ιουλίου. Μου έχει κάνει το εξής περίεργο (2 φορές). Ενώ δείχνει full σήμα στη SIM, το τηλέφωνο είναι offline! Με παίρνουν και φαίνομαι κλειστός δλδ.. Μετά απο επανεκκίνηση στρώνει και έρχονται οι κλήσεις μαζεμένες. Το περίεργο είναι ότι τα δεδομένα λειτουργούν. ( ; ) Το έκανε πρώτη φορά πριν κανένα δίμηνο που είχα την 8.5.3.0 (για XTVR σταθερές μιλάω πάντα) και προ λίγου, έχοντας την τελευταία Stable. Την πρώτη φορά δεν έδωσα σημασία αλλά τώρα είπα να ανοί…
-
Στο AIDA 64 μου λέει ότι λειτουργούν κανονικά.. @Theofos CPU-Z χρησιμοποίησες ; (edit) Δοκίμασα το AIDA64 αμέσως μετά το φλασαρισμα της τελευταίας stable. Είμαι σίγουρος ότι έδειχνε δραστηριότητα και στους 4 πυρήνες. Και τώρα που ξαναβλέπω στο CPU-Z και στο AIDA64 λόγω που ρώτησε ο φίλος βλέπω ότι το big Cluster κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.. wtf??
-
@gkalen Το Mi5s Plus έχω.. Wipes και τα πάντα έκανα μόλις πέρασα το recovery την πρώτη φορά.. Το μόνο που μπορώ να καταλάβω είναι πως για κάποιο λόγο το twrp της XTRV έφαγε κοκομπλόκο γιατί τα wipes έγιναν με νεότερη έκδοση από αυτό. Ευτυχώς μετά που έβαλα το αρχικό όλα στρώσανε χωρίς να κάνω format data ή να ξαναπεράσω τη ROM.
-
δοκιμασα και ξαναβαλα το αρχικό official twrp μεσω adb και διαβασε κανονικά τωρα το storage χωρις wipes.. μολις φλασαρα και το supersu.. γιατι το εκανε αυτο;
-
Βοήθεια!! Έκανα flash me το miflash, έβαλα την τελευταία Chinese developer, μετά εφόσον δεν είχε κλειδώσει (παρόλο που διάλεξα clean all and lock, wtf?? ) πέρασα την official twrp, έκανα wipes και εγκατεστησα τη ROM μας. Αλλά τώρα που πάω να ξαναμπώ μου λέει το twrp (που άλλαξε) πως δε μπορεί να κάνει mount και δε μπορεί να δει τον αποθηκευτικό χώρο. Τι κάνω; TWRP μπορώ να μπω μόνο από το power menu..
-
@John Athinaios Φίλε εσύ έχεις επίσημη ROM. Σε MIUI 9 θα πας από την εφαρμογή Updater. Για να βάλεις την ελληνική της κοινότητας εδώ είναι εντελώς άλλη διαδικασία.
-
Ευχαριστούμε πολύ για τη δουλειά σας! Άντε να δούμε τι λέει ο νουγκάς..
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΚαι για πόσο είναι ενεργή; Γύρω στις 15 Ιουλίου πρωτοξεκλείδωσα και δεν ασχολήθηκα έκτοτε..
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕγώ θέλω να φλασάρω επίσημη MIUI 9 stable προτού βάλω την ελληνική για να καθαρίσουν τα πάντα στο τηλέφωνο. Μετά θέλει πάλι 72 ώρες αναμονή για ξεκλείδωμα;
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Ο ποιο ασφαλής τρόπος να πας από την Ελληνική XTRV Stable ROM σε official Global Stable είναι με Fastboot που σημαίνει πως ταυτόχρονα θα γίνει και Lock o Bootloader σου. ” @MIUI_ART Αν πάω π.χ. από XTRV Stable 8.5.3.0 στην τελευταία MIUI 9 China Stable θα κλειδώσει σώνει και καλά ο bootloader ή αν επιλέξω απλώς delete all θα είμαι OK;
-
Ρε παιδιά βοήθεια, επεσε στα χερια μου ενα RN4X που φοράει Global Stable 8.5.8.0 και δεν παιζουν με τιποτα οι ειδοποιήσεις του Facebook. Ουτε στην οθονη κλειδώματος ουτε στη γραμμή κατάστασης. Τι παίζει;; Ειναι η εκδοση 3/16.. Εχω κανει ολα τα βηματα που ειδα στον οδηγο εδω, εχω απενεργοποιησει τα MIUI optimizations απο τα developer options btw..