Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 80.
-
παραγγελία 19/06 Gearbest RTxxxxxxxxxAT ------------- Παρ, 30 Ιουν 2017 5:54 - ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ, ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) Παρ, 30 Ιουν 2017 18:46 - ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Δευ, 10 Ιουλ 2017 8:36 - ΕΞΟΔΟΣ ΑΠΟ ΤΕΛΩΝΕΙΟ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Δευ, 10 Ιουλ 2017 14:43 - ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ, Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ Δευ, 10 Ιουλ 2017 18:29 - ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ, ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ μάλλον παραλαμβάνω μέχρι Παρασκευή;
-
Παράθεση από dimitriswp: “Κι εγώ μάλλον την έφαγα, .Παραγγελία13/6 απο GB από αποθήκη HK επιλογή EU Registered αποστολή Austrian post. Δεν βλέπω να υπάρχει ασφαλής τρόπος αποστολής. Ενημέρωση σήμερα από ελτα ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΡΟΣ ΕΚΤΕΛΩΝΙΣΜΟ ” Κι εγώ με EU registered και Austria Post ειχα αφιξη σημερα το πρωι και εισαγωγη τελωνειο το απογευμα. Αντε να δουμε τι θα βαλουν..
-
ερώτηση για bootloader
ΜήνυμαΑυτό δεν κάνει; en.miui.com/thread-389247-1-1.html Αν βάλω το απο πάνω TWRP σύμφωνα με τις οδηγίες του παρακάτω βίντεο δε θα λειτουργήσει; youtube.com/watch?v=5ZzVqDJ8WQI Και κάτι τελευταίο, μετα τα wipes του βίντεο περνάει η global stable σε zip μορφη απο το TWRP; Τελος πάντων, θα το αποπειραθώ οταν παραλαβω. Θα δείξει η νεκροψία..
-
ερώτηση για bootloader
Μήνυμα@George Kaggelaris Έχω παραγγείλει το Mi 5s Plus..
-
ερώτηση για bootloader
Μήνυμακαλησπέρα παίδες.. ας πούμε πως ξεκλειδώνω το bootloader σε ενα Xiaomi κινητό με μια China developer.. αν θελω μετά να πάω σε Global Stable γίνεται; θέλω δηλαδή Global Stable + ξεκλείδωτο bl + TWRP + SuperSU + Magisk + Xposed +... 'ντάξει, σκάω.. για official τρόπο ξεκλειδώματος μιλάω πάντα..
-
ΧΙΑΟΜΙ REDMI PRO ΚΑΜΕΡΑ
ΜήνυμαΜε την μπροστινη καμερα συμβαινει αυτο; Τη ζελατινα της οθονης την εβγαλες; (δεν τρολλαρω)
-
Απ' οτι λεγεται τα X20/X25 υποστηριζουν Pump Express, κατι αντιστοιχο με το QuickCharge της Qualcomm. Και οτι οι QuickCharge φορτιστες δεν κανουν διαφορα στην ταχυτητα. Πρεπει να βρεθει συμβατος για αυτο το προτυπο. Κι αυτό ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ που έχει ενεργοποιημενο το προτυπο αυτο η Xiaomi στο Redmi Pro.
-
Καλημέρα λέντις εν τζέντλμεν.. Πρόκειται να αλλάξω συσκευή μέσα στις γιορτές.. Γνωρίζω πως οι συσκευές είναι πολύ κοντά σε επιδόσεις οπότε το παιχνίδι θα κριθεί σε οθόνη, κάμερα και μπαταρία. Έχω ακούσει πως το RN4 υπερτερεί σε SOT και το RPro σε κάμερα. Τώρα για την οθόνη δεν ξέρω τι παίζει.. Το μεν εχει IPS πιο φωτεινή, το δε OLED με καλύτερη ευκρίνεια στον ήλιο. Υπάρχει κάποιος φίλος που έχουν περάσει από τα χέρια του και οι δύο συσκευές για να πει τη γνώμη του; Για τα 3 που έχω αναφέρει και …