Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-39 από 39.
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Souits: “Από τις εικόνες καταλαβαίνω ότι είχες πολύ χάλια σήμα(και 2καρτο) και γιαυτό η κατανάλωση, ήταν και η πρώτη εκκίνηση μετά από update οπότε λογικό το βλέπω.....” Η rom περαστηκε το απογευμα και περιμενα απλα να πεσει η μπαταρια για να το φορτισω... Μεχρι να πεσει η μπαταρια ειχαν γινει ηδη 2-3 επανεκκινησεις Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αλλο ενα θεμα που αντιμετωπιζω ειναι η υπερβολικη καταναλωση μπαταριας... Παραθετω screenshots... 0e6fd977bdb1d2936296d5fb4c470125.jpg 1c9a34a8ded54a542cfe5b73f4063514.jpg f101018195ba6236e26ef73294828c7e.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα παιδιά. πέρασα την καινούρια rom χωρίς κανέναν πρόβλημα αλλά το θέμα με τις φωτογραφίες στο facebook messenger (όταν πάω να στείλω φωτογραφία σε κάποιον φίλο μου βγάζει μήνυμα ότι κάποιο πρόβλημα υπήρξε και μου βγάζει να πατήσω επανάληψη αλλά και πάλι δεν την στέλνει..) εξακολουθεί να υπάρχει όπως και στην προηγούμενη xtrv...σε παλιές gtv δεν υπάρχει αυτό το θέμα...
-
Καλησπερα στην παρεα. Σε redmi note 2 εχω 2 θεματακια... Με αυτην την rom εχω θεμα με το fb messenger.. δεν με αφηνει να στειλω φωτογραφια.. μου πεταει μηνυμα οτι παρουσιαστηκε σφαλμα. Αρχικα νομιζα οτι ισως καποιο σκαλωμα εφαγε η εφαρμογη οποτε την απεγκατεστησα και την ξαναεγκατεστησα χωρις κανενα αποτελεσμα. Το αλλο θεμα ειναι οτι οταν αλλαζω θεμα και κλειδωσει για πρωτη φορα (μετα την αλλαγη θεματος) το κινητο κολλαει χωρις να ανταποκρυνεται και στην συνεχεια κανει reboot. Να σημειωσω οτι αρ…
-
Παράθεση από kostakislarisa: “@lizardous δες λίγο πως το έχω στη φωτό. ” όλα οκ έτσι τα έβαζα κι εγώ.. μάλλον σκάλωμα των server πρέπει να ήταν γιατί μετά από 5 προσπάθειες που έβγαζε ότι ο κωδικός δεν ήταν σωστός τελικά το πέρασε.. ευχαριστω!
-
Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από lizardous: “Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις τελευταίες rom σε τομέα αυτονομίας μπαταρίας και διαχείριση ram.. δεν κολλάει καθόλου όλα καλά. το μόνο πρόβλημα μου είναι με τον default mail client... με λογαριασμό στο yahoo και aol μου πετάει αυτό ότι και να κάνω.. έχω βάλει τους servers που λέει η yahoo και η aol αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; δεν έχω πουθενά ενεργοποιημένο two step verification... ” Εχεις λάθος τους δια…
-
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από τις τελευταίες rom σε τομέα αυτονομίας μπαταρίας και διαχείριση ram.. δεν κολλάει καθόλου όλα καλά. το μόνο πρόβλημα μου είναι με τον default mail client... με λογαριασμό στο yahoo και aol μου πετάει αυτό ότι και να κάνω.. έχω βάλει τους servers που λέει η yahoo και η aol αλλά χωρίς αποτέλεσμα.. έχει κανένας άλλος το ίδιο θέμα; δεν έχω πουθενά ενεργοποιημένο two step verification...
-
Παράθεση από Perarg: “Άσχετο-Σχετικό: Όπως υπάρχει το screenshot, να μπορούσαμε να τραβήξουμε μικρής διάρκειας και μικρής ανάλυσης screen-videos για να μπορούμε ειδικά σε tech forums να εξηγήσουμε καλύτερα το πρόβλημα μας ή μία πιθανή λύση... Εννοώ κάτι ολοκληρωμένο σα λύση, με μία π.χ. συντόμευση να δημιουργεί ένα gif(;) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Αυτό νομίζω μπορεί να γίνει μόνο με τις εφαρμογές που κάνουν screen capture... τώρα για εξαγωγή του αρχείου σε κάποιο gif δε…
-
Παράθεση από Perarg: “Παράθεση από lizardous: “Έχω παρατηρήσει ότι η μπάρα ρύθμισης της έντασης του ήχου έχει αλλάξει τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.. Αυτό νομίζω το πήρα χαμπάρι γενικά με το MIUI 8.. Δηλαδή. Η κύλιση δεν είναι συνεχόμενη αλλά κλιμακωτή. Σε MIUI 7 όταν πήγαινες να ρυθμίσεις την ένταση με το δάχτυλο πήγαινε κανονικά εκεί που ήθελες ενώ τώρα πάει κομμάτι κομμάτι σαν να το έκανες με τα κουμπιά. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; Είναι κάποιο "bug" αυτό; ” Εμένα μου φαίνεται…
-
Έχω παρατηρήσει ότι η μπάρα ρύθμισης της έντασης του ήχου έχει αλλάξει τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.. Αυτό νομίζω το πήρα χαμπάρι γενικά με το MIUI 8.. Δηλαδή. Η κύλιση δεν είναι συνεχόμενη αλλά κλιμακωτή. Σε MIUI 7 όταν πήγαινες να ρυθμίσεις την ένταση με το δάχτυλο πήγαινε κανονικά εκεί που ήθελες ενώ τώρα πάει κομμάτι κομμάτι σαν να το έκανες με τα κουμπιά. Το έχει παρατηρήσει και κανένας άλλος αυτό; Είναι κάποιο "bug" αυτό;
-
Παράθεση από Octaviastikos: “μπορει να λεει -95db αλλα να ειναι -125db το σημα καλυψης ” 2 ωρες μετα το αρχικο μου ποστ, συνεχιζει να ειναι στο 75% η Αναμονη GSM και το κινητο μενει στο ιδιο σημειο οπου εχει φουλ σημα...
-
Παράθεση από Octaviastikos: “ αυτο παντα γινεται διοτι δεν εχει καλη ληψη δυκτιου ” το θεμα ειναι ομως τις 2 τελευταιες οτι η καληψη ειναι φουλ καθολη την διαρκεια της μερας
-
Παράθεση από cal: “Παράθεση από lizardous: “Καλησπερα στην ομαδα. Εγω παρατηρησει εδω και δυο μερες οτι στην καταναλωση της μπαταριας τραβαει πολυ η αναμονη για δικτυο GSM.. δυο μερες τωρα δεν εχω βρεθει σε μερος που δεν εχει σημα... παντα φουλ... εχει δει κανενας κατι αλλο; Ειμαι με το τελευταιο update.. εχω δοκιμασει restart αλλα τπτ τα ιδια.. ” Μηπως καποια απο τις δυο καρτες δεν εχει ρυθμιατει σωστα? Τα δεδομενα σε καποια απο τις δυο πρεπει να σου τρωνε μπαταρια Στάλθηκε από το Redmi 3 μου χ…
-
Καλησπερα στην ομαδα. Εγω παρατηρησει εδω και δυο μερες οτι στην καταναλωση της μπαταριας τραβαει πολυ η αναμονη για δικτυο GSM.. δυο μερες τωρα δεν εχω βρεθει σε μερος που δεν εχει σημα... παντα φουλ... εχει δει κανενας κατι αλλο; Ειμαι με το τελευταιο update.. εχω δοκιμασει restart αλλα τπτ τα ιδια..
-
Παράθεση από MetzeloS: “Παράθεση από lizardous: “Ευχαριστουμε πολυ παιδια! Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι συγκριτικα με την προηγουμενη rom στο note 2 ειναι οτι μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την ιδια χρηση που εκανα... ” πριν ειχες την .10 ? Γιατι εγω νομιζω το αντιθετο για την ιδια συσκευη :Ρ ” Την 17...δεν ξερω ισως φταιει κατι αλλο...
-
Ευχαριστουμε πολυ παιδια! Αυτο που εχω παρατηρησει ειναι οτι συγκριτικα με την προηγουμενη rom στο note 2 ειναι οτι μπαταρια πεφτει πιο γρηγορα με την ιδια χρηση που εκανα...
-
Stock in Europe XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI 3 Qualcomm Snapdragon 616 1.5GHz Octa Core 5.0 Inch HD Screen Android 5.1 4100mAh 4G LTE Smartphone online - coolicool Καλη επιτυχια σε ολους!!
-
Η μπαταρια παει πολυ καλα μεχρι στιγμης! Το μονο θεμα που αντιμετωπιζω ειναι οτι οταν κανω εκκαθαριση της ram, δεν πεφτει ποτε κατω απο 800mb ενω πριν πηγαινε 1.1-1.2.. Το αντιμετοπιζει κανενας αλλος;
-
Όλα μια χαρά μέχρι στιγμής! Κανένα πρόβλημα!! Ευχαριστούμε πολύ!