Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 201-220 από 295.
-
Φωτιές μου άναψες βραδιάτικο Admin! Έχω και εξεταστική! Άντε να δούμε! Backupάρω, formάρω, flashάρω, αναφέρω! Αν λύνονται τα θέματα: κάμερας & υπερθέρμανσης, κατανάλωσης μπαταρίας, glitch στην αναπαραγωγή μουσικής, και όλα δουλεύουν ρολόι, γρήγορα και απροβλημάτιστα τότε θα μείνω Stable. Ειδικά της υπερθέρμανσης έχει καταντήσει πολύ ενοχλητικό. Λίγο άνοιγες την κάμερα και ζεματούσε το κινητό. Ούτε ο φούρνος μου τόσο γρήγορα
-
Εννοώ κάποια features που ενεργοποιήθηκαν στην Developer, λογικά θα αργούν να μπουν στην Stable έτσι? Πχ την αλλαγή που έκαναν τώρα στο ημερολόγιο στην 5.2.6 θα την έχει?
-
Να ρωτήσω τι χάνουμε αν πάμε σε Stable από την Developer? Λογικά είναι κάποιες εκδόσεις πίσω?
-
Παράθεση από gripas4: “Όλα καλά με τη νέα ROM αλλά αυτό που με ενοχλεί και δεν έχει επιλυθεί ακόμη είναι η επανεκκίνηση του Launcher κάποιες φορές που πατάω το Home button. Ειδικά όταν βρίσκομαι στον Chrome συμβαίνει πολύ συχνά. Χρησιμοποιώ stock θέμα και ταπετσαρία και συνέβαινε και στις παλαιοτερες ROMS. Αν επιλυθεί και αυτό η ROM θα είναι άψογη. Συμβαίνει και σε κάποιον άλλον;” Με Redmi Note 4G μου συμβαίνει αλλά αρκετά σπάνια. Μια φορά την εβδομάδα ας πούμε, και δεν μου έχει συμβεί με την 5.…
-
Κάτι είναι με τις ROM, το έχω δει και στο en.miui.com και όχι μόνο και μιλάνε και για κινητά "ημέρας" που δεν παίζει να χαλάσαν από χρήση. Κάποιος "κακός driver" μιλάει με τη κάμερα. Δεν γίνεται να ανοίγεις την κάμερα και να ζεματάει το κινητό μέσα σε 1 λέπτο, και να παίζεις με PS1 emulator και απλά να γίνεται λίγο χλιαρό μετά από πολύ ώρα...
-
Παράθεση από xsaviola28: “Παράθεση από xsaviola28: “δε μπορω να κανω εγκατασταση της τελευταιας ρομ 5.1.14 για hongmi δοκιμασα απο ota κατεβασα τη ρομ και απο twrp και απο τον updater αλλα τιποτα χρειαζεται κατι αλλο? εχω twrp 2.5.0” δεν παρατηρησα καποιο ιδιαιτερο μηνυμα ξεκιναει η διαδικασια και σε μερικα δευτερολεπτα βγαζει failed την εχω κατεβασει αρκετες φορες ,επισης εχω φλασαρει ολες τις gtv απο την αρχη για να κανω κατι λαθος γι αυτο ρωταω αν αλλαξε κατι και το εχω χασει” Δοκίμασε να την…
-
Παράθεση από bizzy: “ Katevasa to zip arxeio me tin lista kai epsaksa to onoma mou kanonika kai den einai pou8ena. Mphka sto forum pali kai entopisa kai alla onomata pou pshfisan kai den einai stin (moufo)lista sas. koroideuete ton kosmo kai ntroph sas. Ama 8elete sas stelnw kai printscreen apo tis mh metrhmenes pshfous gia na sas ek8esw kanonika. Apla ntroph sas.” Δε ξέρω που δεν βρίσκεις ονόματα, αλλά η λίστα του Forum μας δίνει 307 ονόματα, και στο en.miui.com δίνουν 305 votes. Οπότε σίγουρα …
-
Παράθεση από iAmLiakos: “ Όσον αφορά την 5.2.6 έχω να πω πολύ καλά λόγια. Κανένα πρόβλημα μέχρι στιγμής με το mi3 μου.” Και στο Redmi Note 4G όλα πολύ καλά! Το screen casting σχεδόν άριστο πάλι, μηδενικά FCs μέχρι τώρα, όπως και μηδενικά Reboots. Antutu δεν δείχνει το μεγαλύτερο του Score, αλλά σε γενικές γραμμές πολύ σταθερή ROM, και ακόμα και σε παιχνίδια που κολλούσαν λιγάκι τώρα όλα πάνε smooth
-
Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από John Baron: “και έτοιμος να διεκδικήσω το κουνέλι!” Και εμείς το review του!!! :D” Τελικά θα πάρετε review της μπλούζας! Θα μετρήσω κλωστές, κόμπους, DPI της στάμπας, και άλλα!
-
Username Ioannidisjohn δηλώνω παρόν και έτοιμος να διεκδικήσω το κουνέλι!
-
Παράθεση από sideris20250: “καλημερα που ψηφιζουμε?” Ψηφίζαμε στα MIUI Fan Site Awards! Έχει κλείσει η ψηφοφορία, βγήκαμε 3οι!
-
Παράθεση από ethenelos: “Ευχαριστώ για την απάντησή σου . το ανέφερα εδώ γιατι ειναι ενα πρόβλημα σε κάθε εκδοσή ρομ και ενώ στην αρχή το ανέφεραν όλοι μετά ξεχάστηκε. ναι αλλά απο την στιγμή που ανανεώνει καθε βδομάδα η μήνα τις ρομ αυτά δεν τα φτιάχνει. Επίσης σε κάθε έκδοση κατι διορθώνει και κάτι λειτουργικό το χαλάει(βαρέθηκα),το λέω αυτό γιατι τις έχω δοκιμάσει σχεδόν όλες. Και ναι ειναι θέμα χιαομι γιατί ένα φιλαράκι μου, εχει πάρει ένα σωρό κινέζικα κινητά (lenovo,yavoo, zte, huawei κ.α …
-
Παράθεση από aleksgiab: “Ωραία η νέα ρομ... Αλλά κάτι παίζει με τα χρώματα των εφαρμογών... Ή με φαίνεται;;; ς” Ναι και εγώ το βλέπω, πρέπει να είναι αλλαγμένο το icon pack! Μερικά άλλαξαν χρώμα και μερικά εντελώς! Ωραίο το έχουν φτιάξει! Εγώ έχω άλλο θέμα με χρώματα! Στο ημερολόγιο, μου άλλαξαν όλα τα ημερολόγια σε ενα χρώμα! Έχω πολλά ημερολόγια, και ήταν colour-coded, αλλά τώρα είναι όλα ένα χρώμα!
-
Παράθεση από ethenelos: “ 1) Δεν μπορούμε να γράψουμε πάνω απο 60 χαρακτήρες στα μηνύματα. 2) Δεν μεταφέρονται οι εφαρμογές στην SD κάρτα , με αποτέλεσμα να γεμίζει η μνήμη και να σβήνουμε ή να κάνουμε όλη την ώρα πατέντες (όχι ότι πιο εύκολο). ” Καλησπέρα! Για τα μηνύματα έχει στο forum δικό μας MMS app, στο οποίο όταν γράφεις με ΚΕΦΑΛΑΙΑ στέλνει πάνω από 60 χαρακτήρες SMS στα ελληνικά Όσον αφορά τον χώρο δεν φταίει η Xiaomi αλλά το Android που δεν μπορούμε να μεταφέρουμε στην SD εφαρμογές. Η π…
-
Παιδιά χαλαρά! Λοιπόν αν βάλεις τώρα να κατέβει μια από τις 2 ROM λέει 459MB, οπότε εσείς με τα 230-240 delete και ξανά! (ΠΑΝΤΑ από το Site, είπαμε δεν έχουμε OTA για αυτό το Update!) Εσείς με τα 459 κατεβάστε τες και κάντε λίγο υπομονή να μας επιβεβαιώσει ο Admin πως το μέγεθος είναι όντως 459 και όχι 480 και όλα θα πάνε καλά ΕΠΙΣΗΣ μου έχει τύχει να κατεβάζω ROM να λέει πως είναι πχ 450MB και όταν κατέβει να είναι 500MB (τα νούμερα είναι στη τύχη απλά "to make a point")
-
Παράθεση από mike_k: “ τη κατεβάζω..... πόσα mb πρέπει να είναι για να δω αν κατέβηκε σωστά? ” 458.784.639 byte, 448.032 KB, περίπου 437 MB Είσαι τυχερός γιατί την έχω ακόμη στο PC μου, αλλιώς δεν είχα ιδέα! χαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από mike_k: “ok θα του περάσω την 23.... αλλα 23 δε βλέπω έχει 5.1.24 και 5.1.16 ???” Τσέκαρε το προηγούμενο μήνυμα στην έχω έτοιμη Ναι 24 ονομάζεται, στην ουσία 23 με fix είναι! ATTENTION: Και κάνε ένα refresh γιατί κατά λάθος πόσταρα του Mi-Pad πριν λίγο. Κοίτα η GTV να λέει dior και όχι mocha!
-
Παράθεση από mike_k: “να περιμένω λες??? μου έχει φάει τα αυτιά ρε παιδί μου... δωστο μου και δωστο μου... αυτή εδώ η 5.1.30 είναι για το note 4g xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-4G-LTE-GTV-5-1-30/#files σωστά??? και την περνάω με τον updater δεν έχει αλλάξει κάτι ??” Προτείνω να ΜΗΝ περάσεις την 5.1.30. Ήταν η χειρότερη από όλες που έχω περάσει στο 4G μου. Ή πέρνα την 5.1.23, ή περίμενε για την αυριανή ΕΔΩ και η 5.1.23 [FIXED] https://xiaomi-miui.gr/wp-content/uploads/downloads/roms/note-4g/xiao…