Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 295.
-
Παράθεση από gialaftis: “δοκιμασα και με αλλο καλωδιο,,τα ιδια κανει,και οι επφαεσ ειναι καθαρες” Αν δεν "παίζουν" οι επαφές του κινητού, για να πηγαίνουν πέρα δώθε με λίγο κούνημα, λογικά είσαι οκ από Hardware θέματα. Όσον αφορά τον υπολογιστή και εμένα ο υπολογιστής μου μια φορά στα χίλια χρόνια δε βλέπει το κινητό, το κάνω ένα reboot και φτιάχνει. (Αν και προτιμώ να χρησιμοποιώ τον FTP server από την built-in εφαρμογή αρχείων αντί για καλώδιο). Τώρα αν δεν φορτίζει κιόλας όπως φόρτιζε, ή είνα…
-
Παράθεση από prekasg: “ John Baron --> Τhanks για τους ηχους lock/unlock ! Μια χαρα ολα ” Να'σαι καλά! Παράθεση από gialaftis: “Παιδια,στο mi3w που εχω,πλεον φορτιζει αργα και δε το αναγνωριζει το pc.Μηπως φταιει το καλωδιο?” Μπορεί, δοκίμασε κανένα άλλο καλώδιο Επίσης κοίτα τις επαφές του κινητού μήπως έχουν βρομίτσα και δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο.
-
Σήμερα μου ήρθε το τελευταίο κομμάτι που περίμενα για να ολοκληρώσω την εμπειρία μου με το Xiaomi Note 4G, το eZcast! Όταν αγόρασα το Note, ήξερα πως δεν έχει output για καλώδιο HDMI και ήταν μεγάλο μείον για εμένα μιας και ήθελα να αντικαταστήσω το iPad μου με το Note. Ήξερα όμως πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις Screen Mirroring μέσω Wi-Fi Direct, και τώρα με το eZCast μπορώ να δω ταινίες στην τηλεόραση μου ξανά! Attachment (ID: 3298)Attachment (ID: 3299) ΕΥΚΟΛΙΑ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ [9/10] Όλο το Set up…
-
Το θέλω για δωράκι, και τώρα έγινε no-brainer. Θα δούμε και τιμούλα βέβαια, γιατί με τους reselers, ειδικά στην αρχή ανεβαίνει αρκετά!
-
Τώρα το παρατήρησα. Μόνο εμένα δεν μου κλειδώνει αυτόματα? Αν αφήσω το κινητό στο γραφείο και δεν το κλειδώσω, η οθόνη δεν θα κλείσει μετά από ένα λεπτό που έχω ορίσει. Επίσης το ίδιο γίνεται όταν έρχεται ειδοποίηση και ανοίγει αυτόματα η οθόνη. Δεν ξανά κλείνει μόνη της μετά από λίγο. Μένει ανοιχτή!
-
Παράθεση από prekasg: “Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από prekasg: “ ναι αλλαξε ο ηχος στο Unlock και προτειμω τον παλιο. γινεται να τον επαναφερουμε ;;;” Καταλαβαίνεις ότι τέτοιες περιπτώσεις, είναι εντελώς υποκειμενικές. Ποτέ δεν μπορείς να τους ευχαριστήσεις όλους Φυσικά και μπορείτε να το αλλάξετε και μόνοι σας από την προηγούμενη ROM, σε λιγότερο από 3 λεπτά, με οποιοδήποτε root file manager. Βρίσκονται στο /system/media/audio/ui/” ωραιος.... τα βρηκα τωρα μενει να βρω και τα παλια ogg το…
-
Παράθεση από John Baron: “Πέρασα σήμερα το πρωί την 5.1.24, και ενώ το κινητό "κοιμόταν" όσο εγώ οδηγούσα τώρα που το έβγαλα από τη τσέπη, ζεματάει και κολλάει. Έκανα reboot, θα ενημερώσω σύντομα αν παραμένει το πρόβλημα. [Συσκευή: Note 4G] BTW, χάλια αυτός ο ήχος για το lock/unlock :(” UPDATE: Μετά το Reboot δεν είχα ξανά θέμα υπερθέρμανσης και με πολύωρο Streaming με το KODI media center (πρώην XBMC)
-
Πέρασα σήμερα το πρωί την 5.1.24, και ενώ το κινητό "κοιμόταν" όσο εγώ οδηγούσα τώρα που το έβγαλα από τη τσέπη, ζεματάει και κολλάει. Έκανα reboot, θα ενημερώσω σύντομα αν παραμένει το πρόβλημα. [Συσκευή: Note 4G] BTW, χάλια αυτός ο ήχος για το lock/unlock
-
Όταν λέμε ποσοστό ολοκλήρωσης 47%? Με όλα αυτά τα πράγματα, που είναι και τόσο τέλεια η ROM και δεν είναι 90%? Τι άλλο θα βάλουν? [Πλάκα πλάκα, επειδή "μεγάλωσα" με Apple, και iOS από την 2.0 κιόλας, έχω πάθει σοκ με την MIUI. Πολύ μπροστά σε όλα! Ενώ αντιθέτως στο iPad μου το iOS 8 όλο προβλήματα έχει... Και το λέω εγώ που ήμουν φουλ Apple Fanboy... Τουλάχιστον όσο η Apple είχε τα ινία και πήγαινε μπροστά.]
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Από τα καλύτερα Hands On Reviews που έχουμε την χαρά να δούμε μέχρι τώρα..... hail Ευχαριστούμε θερμά για τον κόπο σου !!! Xiaomi - Miui Reviewer Ευχαριστούμε τον/ην Χρήστης για το Review που μας παρουσίασε ! ” Ευχαριστώ! Έρχεται και αρκετά σύντομα Review για το Redmi Note 4G τώρα που το έχω αρκετό καιρό στα χέρια μου!
-
Μιας και δεν είχα hands-free για το κινητό, και επειδή είχα μείνει αρκετά ευχαριστημένος από τη Xiaomi αποφάσισα να αγοράσω τα Xiaomi Pistons V2. Ήταν φτηνά, όλοι λέγανε πως είναι καλά ακουστικά οπότε έκανα την αγορά. Τον ένα μήνα που περίμενα διάβασα πολλά review, είδα graphs για frequency response, και αρκετά user opinions. Σήμερα λοιπόν μου ήρθαν τα ακουστικά στα χέρια μου. Έπιασα το κλασικό χάρτινο κουτάκι της Xiaomi, το άνοιξα, και έβγαλα το "travel case" που εμπεριέχεται και μέσα του είχε …
-
Μας σκοτώνει το Wi-Fi;
ΜήνυμαΔεν πιστεύω πως τα UHF είναι επιβλαβή, αλλά εγώ το χρησιμοποιώ το auto-on, auto off της ROM μας για να μη λειτουργεί το κινητό όσο κοιμάμαι! χαχαχαχαχαχαχα
-
Παράθεση από NikosChandolias: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από apollo_il: “κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?” σε αναπάντητη κλήση , όταν πατήσω το on off , η οθόνη δεν είναι μαύρη , είναι όπως το screenshot” Same here, κανένα θέμα με αναπάντητες [Note 4G]” Βασικά δε θα έπρεπε μόλ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από apollo_il: “κατι που προσεξα πριν λιγο.όταν μου κανουν κληση που μεινει αναπαντητη,κ μετα ανοιγω την οθονη να δω μου εχει μαυρο φοντο κ όχι την εικονα που εχω ως φοντο κλειδώματος/ξεκλειδώματος.είναι καποια δυσλειτουργια ή απλα νέο εφε?” σε αναπάντητη κλήση , όταν πατήσω το on off , η οθόνη δεν είναι μαύρη , είναι όπως το screenshot” Same here, κανένα θέμα με αναπάντητες [Note 4G]
-
Παράθεση από spiv4kl: “Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από takisfrag: “Καλησπέρα στην παρέα μόλις πέρασα και εγώ την 5.1.16 και όλα καλά!!!” Μάλλον κάτι εντοπισα που δεν μου το έκανε πριν στο κέντρο ασφαλείας >καθαρισμός εκεί έχω θέμα παραθέτω φώτο” Ακριβώς το ίδιο κάνει και μένα στην 5.1.16” Redmi Note 4G και εγώ και δεν έχω κανένα θέμα στο κέντρο ασφαλείας. Μάλιστα έκανα το πρωί ένα καθαρισμό.