Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 261-280 από 295.
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαRedmi Note 4G, MIUI V6 5.1.16 Κινητό σε Performance Mode, full γεμάτο με apps.
-
Παράθεση από spideman3: “Κατέβασε την ROM τότε, βάλτην σε μια SD, βάλτη στο κινητό, και recovery->wipe->flash. Δεν έχει νόημα να κάνεις τα wipes αν δεν είναι να flashάρεις. Και όπως είπε ο Tora33, πάμε σε άλλο thread αν δεν λυθεί, γιατί είμαστε εντελώς offtopic” με αυτό τον τρόπο δεν ξέρω πως γίνεται αν θέλεις δώσε link γιατί όντως είμαστε offtopic[/quote] Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 2ος Τρόπος (μέσω Recovery)
-
Παράθεση από spideman3: “Από ότι διάβασα, έκανες update με χαμηλή μπαταρία. Κάτι δεν έκατσε σωστά. Για να τελειώνεις, wipe data/factory reset και αμέσως ξαναπέρασε την rom. Όχι δεν έκανα εγκατάσταση την rom. Την κατέβασα στο τέλος λήψης ανάφερε error, την διέγραψα από τις λήψεις και αρχεία. Μέσω recovery έκανα wipe partition & dalvik πάτησα reboot system1 και από εκείνη την στιγμή είμαι κολλημένος στο logo. Απλώς πριν μπω σε recovery λόγου χαμηλής στάθμης μπαταρίας 8% ξεκίνησα να το φορτίζω.” Κα…
-
Παράθεση από spideman3: “Δεν ανοίγει με τίποτα η μπαταρία φορτίστηκε στο 70% αλλά με κανένα τρόπο δεν ανοίγει εκεί επιμένει στο logo της mi.com..” Δε μπορείς να μπεις recovery?
-
Ρεαλιστικό Σενάριο: 1) Στο φως του ηλίου δε θα φαίνεται τίποτα, 2) η ανάλυση θα είναι αρκετά χαμηλή, 3) η μπαταρία θα είναι πολύ μικρή 4) δεν ξέρω sensors που θα μπορούν να καταγράφουν με την ακρίβεια που χρειάζεται την θέση των δαχτύλων πάνω στην projected screen. Cool idea αλλά για μένα δεν παίζει να γίνει σύντομα πραγματικότητα!
-
Παράθεση από iAmLiakos: “Απ'οτι έχω καταλάβει το redmi 1 και το 2 κατ'επέκταση κάνουν με διαφορετικό τρόπο το management απ'οτι το mi3. Δηλαδή για πιο απλές δουλειές browsing,social apps,camera shots κ.α. νομίζω πως το redmi 2 θα είναι άριστο και δε θα κολλάει. Έχω αρκετούς φίλους με το 1s και δεν είχαν ποτέ πρόβλημα με τη ram σε νορμάλ καταστάσεις.” Πάνω κάτω αυτή τη χρήση θα κάνει, μαζί κάνα candy crush angry birds κλπ. Δε θα κάνει ούτε βαρύ multi tasking ούτε 3D gaming. Κλήσεις, Social Networ…
-
Μιας και λέμε για RAM και βλέπω και εγώ πάνω κάτω τα ίδια με τα παιδιά, έχω μια τεράστια απορία που ελπίζω κάποιος να ξέρει να λύσει... Θέλω να πάρω για δώρο το Redmi 2. Αλλά το σκέφτομαι λόγω 1GB RAM. Αν σε εμας στα note το μέγιστο που έχουμε free μπορεί να πάει 1,2GB στα Redmi 1S και 2 το μέγιστο free είναι 200MB?
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση: “UPDATE : Για όσους έχουν προβλήματα με τα Ringtones και τα Κινέζικα στα themes στις RedMi Note 4G/LTE συσκευές, έχουμε βγάλει το παρακάτω Fix. To κάνουμε κανονικά εγκατάσταση όπως ακριβώς κάνουμε Flash και τις ROM, δηλαδή από τον Updater(Αναβάθμιση) της MIUI, ή από το Recovery => Fix_v4.4.4_dior_GTV-5.1.9.zip”” SUPER το Fix! Thanks!!!
-
Παράθεση από dnomikos: “Αν μετά την εγκατάσταση του παραπάνω fix της GTV-5.1.9 τύχει και έχετε ακόμα Κινέζικα στην εφαρμογή Θέματα, κάντε καθαρισμό δεδομένων της εφαρμογής! ” Περιμένω για Note 4G και αναφέρω ASAP! Thanks!
-
Bug που συνεχίζει να υπάρχει στην 5.1.9 και το έχω από την 4.12.26: δεν μπορώ να αλλάξω ούτε Ringtone ούτε Wallpaper από τα Settings γιατί Crashάρει. Καμιά ιδέα? Συμβαίνει και σε κάποιον άλλο ή μόνο σε εμένα? EDIT: Χαζομάρα μου, είχα Freezάρει με το Titanium το Themes μιας και νόμιζα πως αφορά το Downloading νέων themes μόνο. ΕDIT 2: Και τώρα που το έφτιαξα γιατί δεν με αφήνει να βάλω ringtones που έχω στο κινητό και μου ζητάει κατευθείαν να βάλω κάτι μέσω Downloading?
-
Παράθεση από Gorgolemis: “Παράθεση από spideman3: “Στην καινούργια rom διαπίστωσα δυο αλλαγές. 1). Στο μενού αρχικό η λειτουργία πτήσης πήγε σε υπομενού. Πάμε στο περισσότερα και βρίσκουμε την λειτουργία πτήσης. 2). Εδώ και μερικές εβδομάδες μπορούσαμε να βάλουμε οτι ήχο θέλαμε για κλήση, μηνύματος, ειδοποιήσεις ενώ στην 5.1.9 γυρίσαμε στα παλιά. Στάλθηκε από το MI 3W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Επίσης μπορούμε πλέον τώρα να κάνουμε κρυφό ένα φάκελο η μία φωτό πατώντας παρατεταμένα επάνω της μ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από John Baron: “Τώρα που θα έρθει η 5.1.9, θέλω να κάνω clean install γιατί έχω κάνει κάτι πατάτες και παίζει να έχουν αφήσει απομεινάρια. Τα backup μου στις εφαρμογές μου κλπ τα έχω. Τι κάνω wipe από recovery για να μην μείνει ΤΙΠΟΤΑ από το προηγούμενο OS? EDIT 1: Βρήκα ένα Guide, αλλά μιλάει για άλλο τύπο Recovery. EDIT 2: Στο Recovery του Note 4G, έχει ένα που λέει "Clean to Install New Rom". Μάλλον θα κάνει τη δουλειά που θέλω ε?” Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει…
-
Τώρα που θα έρθει η 5.1.9, θέλω να κάνω clean install γιατί έχω κάνει κάτι πατάτες και παίζει να έχουν αφήσει απομεινάρια. Τα backup μου στις εφαρμογές μου κλπ τα έχω. Τι κάνω wipe από recovery για να μην μείνει ΤΙΠΟΤΑ από το προηγούμενο OS? EDIT 1: Βρήκα ένα Guide, αλλά μιλάει για άλλο τύπο Recovery. EDIT 2: Στο Recovery του Note 4G, έχει ένα που λέει "Clean to Install New Rom". Μάλλον θα κάνει τη δουλειά που θέλω ε?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από John Baron: “και ήθελε reboot!” ναι , Γενικά : πάντα το λέμε , και μια απλή επανεκκίνηση λύνει προβλήματα , για να πάρει τις νέες ρυθμίσεις όταν περνάμε νέα rom , άσχετα αν έκανε επανεκκίνηση , το κάνουμε κι εμείς (και στο κομπιούτερ όταν αλλάζουμε ρυθμίσεις μας λέει , θα ισχύσουν μετά από επανεκκίνηση του κομπιούτερ)” Σωστός, αλλά αυτό με την κάμερα δεν ήταν θέμα αλλαγών. Στο άκυρο τράβαγε κάτι φλασιές η κάμερα και ενώ έπαιρνες φωτό κολλούσε, έκανε FC η Camera…
-
Παράθεση από ulvergr: “Παράθεση από tora33: “Παράθεση από ulvergr: “Με την camera τι γίνεται; τελευταία έκδοση ενώ νόμιζα ότι φτιάχτηκε συνεχίζει να έχει θέμα και να μην την ανοίγει... Επίσης δυστυχώς έχει θέμα με την κάμερα και η rom του Ivan (4.4)με το τελευταίο update (την φοράω εδώ και 2 μέρες)” τι θέμα είχαμε με την κάμερα !! , η κάμερα λειτουργεί , την βάζω στο 4:3 για να είναι 13 mp , που έχουμε πρόβλημα ?” Με την κάμερα μου κρασαρε και δεν την άνοιγε. Τώρα εκανα εγκατάσταση την smui (xda…
-
Παράθεση από mass22: “Τι διάφορες θα έχει η 5. 1.9? Επίσης γίνεται το interface να γίνει ποιο όμορφο? Δεν με χαλάει αυτό που έχει απλά έτσι για αλλαγή ;-)” Σαν update στην 14.12.26 (γιατί η 5.1.5 είναι καθαρά ελληνική εκδοση, και όχι των κινέζων) οι αλλαγές είναι: 1) προσθήκη 3.5 inches στο handy mode (στην ελληνική το έχουμε ήδη), 2) secret cloud albums (πιθανόν όπως κάνεις hide albums στα local θα μπορείς και στο cloud μέσω gallery;) 3) ημερήσιο limit στο data. Αυτά έχουν ανακοινώσει έως τώρα …
-
Παράθεση από takisfrag: “Παράθεση από John Baron: “Mini καρδιακά την τελευταία ώρα. Έχω μείνει στην 4.12.26,και μου βαρεσε δυο άκυρα reboot μόνο του. Ένα ενω πηγαινα να κλείσω μια κλήση και ενα όταν πήγαινα να ξεκλείδωσω την οθόνη. Μόνη διαφορά σε σχέση με τη Νορμάλ χρήση του κινητού οτι είχε κρύο. Any ideas; Δεν πιστεύω να τα φτύνει το κινητό στον μήνα; :(” Καλησπέρα όχι μην το φοβάσαι μάλλον το κρύο φταίει !! αν και δεν βλέπω στο προφίλ σου πιό κινητό έχεις σίγουρα είναι τυχαίο γεγονός να περά…
-
Mini καρδιακά την τελευταία ώρα. Έχω μείνει στην 4.12.26,και μου βαρεσε δυο άκυρα reboot μόνο του. Ένα ενω πηγαινα να κλείσω μια κλήση και ενα όταν πήγαινα να ξεκλείδωσω την οθόνη. Μόνη διαφορά σε σχέση με τη Νορμάλ χρήση του κινητού οτι είχε κρύο. Any ideas; Δεν πιστεύω να τα φτύνει το κινητό στον μήνα;
-
Παράθεση από thanos.k: “κανένας απολύτως λογος να φύγει κάποιος απο την 4.12.19 η οποία είναι η καλύτερη Ρομ που πήρε το τηλεφωνο ποτε. Το έχω απο τη μέρα που βγήκε με clean install χωρίς ουτε μια επανεκκίνηση και πολλά πραγματα να τρέχουν για πρωτη φορά χωρίς fc ... Μετα απο 1 χρόνο οι developers κάτι έκαναν ....” Η 19 δυστυχώς είχε το θέμα με τα Music Players και το Notification Shade. Η 26 από την άλλη πάλι μια χαρά τρέχει αν και νομίζω η μπαταρία αδειάζει λιγάκι πιο γρήγορα!
-
Παράθεση από mike-doc: “Παράθεση από kaplaz: “Καλησπέρα να ενημερώσω για το bug με τις μουσικές εφαρμογές. Μόλις έτρεξα την μουσική της miui και την έκλεισα μετά εστρωσαν και οι υπόλοιπες. Κανένα πρόβλημα τωρα” Το επιβεβαιώνω και εγώ αυτό. Το έκανα και έστρωσαν όλα αλλά μπορεί να είναι και προσωρινό.” Παιδιά εμένα μια παίζει, μια όχι. Έχει να κάνει με όλες τις μουσικές εφαρμογές. Google Play Music, SoundCloud, Spotify κλπ, με το που πας να τραβήξεις το notification shade...