Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 295.
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από caeser: “Παράθεση από GR_Macedon: “ADMIN την ρομ για το REDMI NOTE 2 PRIME/PRO την έβαλες στο πρόγραμμα, γιατί με έχει πιάσει μια τρελή φαγούρα στην παλάμι να το πάρω. :-D” Ίδια φαγούρα έχω και γω... Γιατί το λένε "pro" όμως? Νομίζω ότι λέγεται μόνο "Prime" η έκδοση με τα 32GB... Μήπως τα κινεζομάζα γίνανε και "νονοί" και δίνουνε ονόματα? :-P” Η διαφορά είναι στη Ρομ όπως ειπες και στον χρονισμό της cpu. Το είναι στα 2 τον άλλο 2,2…
-
1 ώρα με MIUI 7. Ξεκινήσαμε λίγο άσχημα μιας και έκλεισε απο χαμηλή μπαταρία ενω ηταν 80%. Τωρα ολα καλα. Η απόκριση φαίνεται όντως πιο γρήγορη στο άνοιγμα και στην αλλαγή των εφαρμογών. Έχει και καποιες όμορφες μικροαλλαγές. Πχ στην αλλαγή της φωτεινότητας σου δείχνει την οθόνη και κρυβει το notifications center οποτε ξέρεις πως θα φαίνεται η φωτεινότητα που επελεξες. Όλα καλά! Βλέπουμε τα υπολοιπα σύντομα PS: Lollipop δε θα δούμε?
-
Παράθεση από mass22: “την εβαλα..ολα καλα..το μονο ακυρο ειναι οτι για να μπω στο one hand mode παντα μου ζηταει αδεια..αλλα δεν με νοιαζει..γιατι δεν το χρησημοποιω καθολου..” Αν οας στις ρυθμισεις του One Handed Mode, έχει επιλογή να σε ρωτάει ή όχι κατά την ενεργοποίηση του
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από John Baron: “UPDATE: Μια χαρά στο honorbuy, κανένα πρόβλημα, μου είπαν να το στείλω για repair, δωρεάν εννοείται αφού είναι στην εγγύηση. Όμως γίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα? Πρέπει να πληρώσω το Shipping πηγαινε έλα. Όχι άλλο είναι το πρόβλημα-πρόβλημα... Capital Controls. Δεν υπάρχει τρόπος να τους πληρώσω το πακέτο που θα έρθει εάν δεν έχουν καταργήσει τα Capital Controls” Για το "ΠΗΓΑΙΝΕ" δεν έχεις πρόβλημα. Πας στο ταχυδρομείο πληρώνεις και το στέλνεις κα…
-
UPDATE: Μια χαρά στο honorbuy, κανένα πρόβλημα, μου είπαν να το στείλω για repair, δωρεάν εννοείται αφού είναι στην εγγύηση. Όμως γίνεται να μην υπάρχει πρόβλημα? Πρέπει να πληρώσω το Shipping πηγαινε έλα. Όχι άλλο είναι το πρόβλημα-πρόβλημα... Capital Controls. Δεν υπάρχει τρόπος να τους πληρώσω το πακέτο που θα έρθει εάν δεν έχουν καταργήσει τα Capital Controls
-
μπαταρία ...γιοκ?
ΜήνυμαΚαλησπέρα παιδιά! Μιας και ενδιαφέρομαι να πάρω και εγώ το Mi Note, θέλω να ρωτήσω τη γνώμη σας γιατί έχω σκαλώσει. Η διαφορά Note με το Note Pro, μιας και θέλω όπωσδήποτε 64GB είναι μόνο 60€. Αναρωτιέμαι αν συμφέρει το Pro, γιατί έχω διαβάσει πως α) ζεστένεται παραπάνω από το απλό, β) η μπαταρία του κρατάει πολύ λιγότερο από το απλό, και γ) πως η οθόνη του απλού είναι καλύτερη στον ήλιο γιατί έχει καλύτερη φωτεινότητα... Τώρα προφανώς και δεν θα έχετε και τα 2 μοντέλα για να μου πείτε ναι ισχύε…
-
Παράθεση από NikosChandolias: “ Φίλε Γιάννη ελπίζω όλα να πάνε καλά. Άντε να δούμε σε πόσα τελικά θα εμφανιστεί; From the middle of nowhere to the center of everywhere...” Ευχαριστώ Νίκο! Και εγώ αναρωτιέμαι πόσοι θα τη πάθουν. Επίσης κάπου διάβασα, πως αυτοί που πήγαν τα κινητά τους σε Service Center της Xiaomi, τους αλλάξαν οθόνη αλλά ΚΑΙ thermal sensor. Ίσως αυτός ο sensor να ήταν το θέμα από την αρχή? Παράθεση από GR_Macedon: “Είναι γνωστό πρόβλημα σε κάποιες προβληματικές παρτίδες οθονών στ…
-
Χτες το μεσημέρι που γύριζα σπίτι μου, παρατήρησα μια πορτοκαλί ημιδιαφανή κηλίδα στην οθόνη μου. Το κινητό δεν μου έχει πέσει ποτέ, είναι αγρατζούνιστο και σε γενικές γραμμές πολύ προσεγμένο. Ακόμα και στη τσάντα το πρόσεχα να μη πιέζεται κλπ. Παρόλο αυτά δεν γνωρίζω από τι ακριβώς μπορεί να προήλθε, αλλά από τα λίγα που διάβασα στο νετ και σε ξένα forum, υποστηρίζουν πως μπορεί να χαλάσει η οθόνη από την υπερβολική ζέστη και να δημιουργηθούν μικρο-ρωγμές με αποτέλεσμα την παραπάνω κηλίδα. Αυτ…
-
Έχω αγοράσει και από το xiaomiforsale και από το honorbuy και τα 2 είναι πολύ αξιόπιστα!
-
Attachment (ID: 5000) 52 Μέρες! χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
-
Και εμένα για Downgrade με κόβω. Πιο αργή, πιο ζεστή, λιγότερη αυτονομία μπαταρίας. (Σε Redmi Note 4G)
-
Παράθεση από ea6gka: “Παράθεση από John Baron: “Παράθεση από konstobo: “Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_5.4.0.zip (V6 ROM). Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι χάθηκε το OTA updater. Είναι λογικό αυτό; Ένα δεύτερο πρόβλημα που επιμένει από παλιότερη έκδοση, είναι ότι στις επαφές, όταν πατάω κάποιο γράμμα στα δεξιά, με στέλνει το ανάλογο τμήμα της λίστας με τις επαφές. Κάποια γράμματα όμως δεν δουλεύουν (Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω). Edit: Α, και κάτι ακόμη. Για κάποιο λόγο…
-
Παράθεση από konstobo: “Καλησπέρα. Μόλις πέρασα την xiaomi-miui-hellas-4.4.4_dior_Stable_5.4.0.zip (V6 ROM). Το πρώτο που παρατήρησα είναι ότι χάθηκε το OTA updater. Είναι λογικό αυτό; Ένα δεύτερο πρόβλημα που επιμένει από παλιότερη έκδοση, είναι ότι στις επαφές, όταν πατάω κάποιο γράμμα στα δεξιά, με στέλνει το ανάλογο τμήμα της λίστας με τις επαφές. Κάποια γράμματα όμως δεν δουλεύουν (Σ, Τ, Υ, Φ, Χ, Ψ, Ω). Edit: Α, και κάτι ακόμη. Για κάποιο λόγο ενώ πέρασα stable rom, μου λέει ότι έχω develop…
-
Παράθεση από maddoctor: “ Μόλις είδα ότι έχει το Xiaomi Mi Note Pro για 599$ και με 39$ ακόμα μου έρχεται με DHL σε 2-5 ημέρες χωρίς τελωνείο και πραγματικά το σκέφτομαι.....” Δε ξέρω αν το έχεις δει τώρα, αλλά το Pro, με DHL, Tempered Glass, θήκη σιλικόνης, backcover και τα δωράκια που σου δίνουν 550€ συνολικά στο Honorbuy! Τα -9€ είναι με κουπόνι "mishopar" Attachment (ID: 4810)
-
Στην Developer είχαν 80°C μόνο και μόνο με messenger ανοιχτο, έχω και αντίστοιχο screenshot. Το κινητό ήταν κρύο μια χαρά, ανοιγα για μια συνομιλία 2-3 λεπτά άρχιζε το πληκτρολόγιο να κολλάει, και μετά από λίγο το ενιωθες πίσω μέχρι που το κινητό γινόταν άχρηστο και δε μπορούσες να το κρατας. Τώρα με τη Stable καμία σχέση. Σε φόρτιση και ομιλία ταυτόχρονα και ναι ζεστενεται και ψιλό καίει, αλλά καμία σχέση. Stable FTW
-
Παράθεση από LordStark: “Το cpu temperature που εγκατέστησα πρόσφατα δείχνει θερμοκρασίες 70 βαθμού κελσίου!!!” Μη φοβού εγώ με CPUZ και διαβάζω 80, έχεις ακόμη να με φτάσεις! χαχαχαχαχαχαχαχα Είναι κρίμα πάντως, γιατί αν δεν είχε θέμα υπερθέρμανσης το κινητό δεν έχει κανένα άλλο μείον...
-
Θεωρητικά το Redmi Note 4G, έχει τον MSM8928. Redmi Note 4G : Shop Online Xiaomi Redmi Note 4G Smartphone Qualcomm Snapdragon 400 MSM8928 Specs and Reviews Γιατί όμως το CPU-z λέει MSM8926? Μυστήρια πράγματα