Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 70.
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΔυστυχώς μόνο 3G πιάνει το κινητό, δεν έχω καταλάβει το γιατί (;;;;) Επίσης δεν μου βγάζει κανένα update να κάνω (στο updater), έχει περασμένη 8.0.1.0 stable. Καμιά ιδέα τι μπορώ να κάνω;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠριν με την 7 ρομ είχα κολλημένο 4G, τώρα με την 8 δεν πιάνει 4G, απο το πρωί έχει κολλήσει στο 3G, τι κάνω λάθος; Είναι καμιά επιλογή; Ευχαριστώ.
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΚαλημέρα! Μετά απο λίγο παίξιμο με την 8αρα είναι σαν να έχω καινούργιο κινητό! Καρα άξιζε το φλασάρισμα, καταρχάς γλίτωσα απο κάτι ενοχλητικά pop ups, επίσης κάθε φορά που άνοιγα browser, chrome κλπ με πέταγε σε ένα σωρό άσχετε ιστοσελίδες με κινέζικα και όχι μόνο.... Όσο για το root τσίμπησα απο την GTV (developer) το supersu.zip και το πέρασα στην κάρτα. Έκανα vol-up και power να μπει σε TWRP και install, reboot. Μου έχει εμφανίσει ένα εικονίδιο μαζί με το SuperSu το Mi Authenticator (για επι…
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
Μήνυμαπέρασα και την 8 με τον ίδιο τρόπο, τώρα είναι στο reboot... voila! Screenshot_20160928185301429_com.and.png Τα έσπαγε και η 7 (την δούλεψα για λίγο και φύσαγε) αλλά και η 8 δεν πάει πίσω, άλλη αίσθηση! root καμιά ιδέα πως και τί;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
Μήνυμαroot πως κάνουμε να περάσουμε supersu και ότι θέλει root;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΕφόσον είναι νεότερη θα την περάσω. Με τον ίδιο τρόπο την περνάω; copy στην κάρτα και flash με την ίδια διαδικασία;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΌλα δείχνουν να πήγαν καλά είμαι στο Reboot στο System... Πέρασα την STABLE Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0.zip Booting...
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΕυχαριστώ για την υποστήριξη!!! Να ρωτήσω τι διαφορά έχουν οι STABLE Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_Stable-V7.3.2.0.zip και Developer Version => xiaomi-miui-hellas-5.1_kenzo_V8_GTV-6.6.30.zip μόνο στην έκδοση του miui 7 και 8 αντίστοιχα; Εσείς ποια προτιμάτε;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
Μήνυμαunlockedok.JPG Πάτησα εκεί που έλεγε για root access και κάτι κατέβασε, έκανε επανεκκίνηση και κάτι πέρασε... Αυτή η ρομ δεν έχει ούτε Google play store ούτε τίποτα, μόνο root δικαιώματα δίνει στις εφαρμογές. Παρακαλώ ενημερώστε με πώς να συνεχίσω την αποδόμηση του κινητού και να περάσω μια πιο γαμάτη ρομ σαν τις δικές σας..
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαChina Developer(V6.4.1.4) που έλεγε ο οδηγός αλλά είναι αυτή kenzo_images_6.5.12_20160419.0000.19_5.1_cn_953b19e080.tgz OK θα δοκιμάσω να δω αν είναι κλειδωμένος ο bootloader και αν ναι να τον ξεκλειδώσω με το unlock... Αποτελέσματα: bootloader.ch.rom.PNG
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΔεν μπορώ να βάλω το κινητό σε fastboot. Όταν πατάω volume - και start ή κατεβάζει τον ήχο ή τραβάει screenshot ή πάει να κάνει επανεκκίνηση..
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΝομίζω τα κατάφερα! Τώρα κάνει επανεκκίνηση (έχει μείνει στο Mi λογότυπο και απο κάτω το ANDROID ανάβει τελίτσες) completed.PNG ΟΚ μπήκε στα μενού...
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “@DOOM επειδή έχεις win 32bits κατέβασε αυτό MiFlashSetup-v2016.08.30.0.zip το miflash tool όπως το προτείνει και ο οδηγός. ” Access denied μου λέει το λινκ
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΘα δοκιμάσω με ενα αρχαίο λαπτοπ με 1γιγα μνήμη άλλα με windows 7 64-bit και ο Θεός βοηθός... Για αρχή θα περάσω αυτή τη ρομ China Developer(V6.4.1.4) που ξεκλειδώνει λέει... και το MI Flash Tool v20151028 που λέει ο οδηγός. ή οχι; Να βγάλω SIM και SD;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Παράθεση από DOOM: “Επίσης Στο Mi PC Suite μου βγάζει το εξής μήνυμα τώρα που το συνέδεσα μάλλον με την οθόνη στο fastboot: Choose package to flash: - Beta 6.9.22 1.6G ” Με το Mi PC Suite μπορείς να δοκιμάσεις να βάλεις την Beta, αν δεν την δεχτεί αναγκαστικά θα πας με τον οδηγό που σου έβαλε ο @nflo στο από πάνω ποστ ” could not flash device λέει, οπότε πρέπει να πάω με τον οδηγό πιο πάνω..
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΈλαβα αυτό το μήνυμα: "Couldn't verify device No need to unlock this device" Επίσης Στο Mi PC Suite μου βγάζει το εξής μήνυμα τώρα που το συνέδεσα μάλλον με την οθόνη στο fastboot: Choose package to flash: - Stable v8.0.1.0.LHOCNDG 1,5G - Beta 6.9.22 1.6G
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΚαλημέρα, σήμερα το πρωί έλαβα αυτό το μήνυμα: "You have been granted the permission to unlock your device... Download Mi Unlock Tool..." Κατέβασα και το unlock εργαλείο. Να το τρέξω;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠαράθεση από nflo: “Παράθεση από DOOM: “Είναι κακό που έχει ξεκλείδωτο bootloader; ” Αυτός μάλλον είναι και ο λόγος που δεν σου δίνει τα updates της rom. ” Πολύ πιθανό... Μας έχουν τρελάνει οι Κινέζοι με τα κινέζικα τους
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΚατάλαβα... εν αναμονή λοιπόν της έγκρισης. Ελπίζω να μην την αργήσουν να ξεφορτωθώ το πειραγμένο. Ευχαριστώ για την βοήθεια.