Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-70 από 70.
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΕίναι κακό που έχει ξεκλείδωτο bootloader; Και το αίτημα που έγινε;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΤα αποτελέσματα... redmi.PNG
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
Μήνυμαwin 10 32-bit δεν κάνει;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΕυχαριστώ πολύ, θα κάνω υπομονή 10 μέρες για το bootloader
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΔυστυχώς όχι, θα έπρεπε να μου βγάζει την νέα έκδοση 8; Screenshot_20160927123947_com.androi.png
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαVoila! Screenshot_20160927123052_com.finalw.png
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
Μήνυμαδεν κατάλαβα τίποτα! Τι εννοείς;
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Δεν χρειάζεσαι τίποτα, ξεκίνα με αυτά: 1. Διαδικασία δημιουργίας Mi Account και αίτησης για ξεκλείδωμα του Bootloader 2. Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος και ανέβασε και μία φώτο με το αποτέλεσμα. Επίσης, ανέβασε μία φώτο με αυτά που δείχνει στο "About phone" Καλώς ήρθες στην παρέα μας ” Ευχαριστώ για την απάντησή σου. 1. Mi Account έγινε! Αίτημα ξεκλειδώματος, νομίζω πως έγινε και αυτό έλαβα αυτό το μήνυμα στο τέλος της σελίδας με το αίτημα…
-
Βοήθεια για αλλαγή ρόμ.
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην κοινότητα. Μετά απο μια εβδομάδα χρήσης με το κινητό κοντεύω να τρελαθώ με τα ad pop ups κάθε τρεις και λίγο, ενώ το τηλέφωνο δείχνει να είναι σκυλί το έχουν γονατίσει οι διαφημίσεις των Κινέζων. Ζητώ την βοήθειά σε όποιον μπορεί να μου περάσει Ελληνική ρομ καθότι δεν διαθέτω εξοπλισμό για αναβάθμιση, περιοχές Αθήνα, Χαλάνδρι, Χολαργός, Αγ. παρασκευή κλπ. icon_e_smile.gif Στείλτε ΠΜ για επικοινωνία. Ευχαριστώ.
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
DOOM - - Διάφοροι Οδηγοί
ΜήνυμαΚαλημέρα σε όλη την παρέα. Πρόσφατα παρέλαβα το Xiaomi μου και θα ήθελα να το αναβαθμίσω, όμως στον οδηγό του θέματος αναφέρει ένα λίνκ για το Mi PC Suite το οποίο θέλει registration. Απο αυτό το site μας κάνει; pcsuite.mi.com Ευχαριστώ.