[/quote]Επισυνάπτω τις φωτογραφίες, έχω μπει σε debug mode και εχω συνδέσει το κινήτο, με win10Ο/H hmmy92 έγραψε:
Θα το κάνω σύντομα, ευχαριστώΟ/H NasDriver έγραψε:
Μία φώτο από την διαχείριση συσκευών του συστήματος ?.Ο/H hmmy92 έγραψε:
Καμιά ιδέα?
Ανακοίνωση Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)
- Οδηγός
- Xiaomi
-
-
Ο/H hmmy92 έγραψε:
Επισυνάπτω τις φωτογραφίες, έχω μπει σε debug mode και εχω συνδέσει το κινήτο, με win10
-
Ο/H NasDriver έγραψε:
Ο/H hmmy92 έγραψε:
Επισυνάπτω τις φωτογραφίες, έχω μπει σε debug mode και εχω συνδέσει το κινήτο, με win10
καταραμένα windows
-
Καλημέρα σε όλη την παρέα. Πρόσφατα παρέλαβα το Xiaomi μου και θα ήθελα να το αναβαθμίσω, όμως στον οδηγό του θέματος αναφέρει ένα λίνκ για το Mi PC Suite το οποίο θέλει registration. Απο αυτό το site μας κάνει; pcsuite.mi.com
Ευχαριστώ. -
-
καμια ιδέα κανείς
-
Ο/H hmmy92 έγραψε:
καμια ιδέα κανείς
Ή το βάζεις σε recovery mode? -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H hmmy92 έγραψε:
καμια ιδέα κανείς
-
Ο/H hmmy92 έγραψε:
και ανοικτό αλλά και σε revovery το βλέπει έτσι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μπορώ την όλη διαδικασία να την κάνω με το κανονικό καλώδιο?
Τι εννοείς με το κανονικό... Όλα αυτά τα κάνεις με το στοκ καλώδιο.. -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H hmmy92 έγραψε:
και ανοικτό αλλά και σε revovery το βλέπει έτσι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Μπορώ την όλη διαδικασία να την κάνω με το κανονικό καλώδιο?
-
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Ο/H atenza έγραψε:
Με ντρεπόταν φαίνεται
-
Ο/H hmmy92 έγραψε:
Τέλος, ακόμα μια ερώτηση, μπορώ να κατεβάσω την global ROM και να την φλασάρω μέσω MiFlash με κλειστό bootloader?
Για να βάλεις απεθυθείας global δεν μπορείς πλέον στο mi5..
Δεν έχεις επιλογή.
Πρέπει να ξεκλειδώσεις bootloader..
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Παρόμοια νήματα