Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 64.
-
Παιδιά, έχω συνέχεια την ένδειξη του updater αναμμένη και μου λέει sign in to your mi account. Βγαίνει αυτό; Όχι ότι είναι κανένα πρόβλημα, απλά αναρωτιέμαι. Εννοείται ότι δεν έχω συνδεθεί με το λογαριασμό.
-
Όχι ότι το ψάχνω, αλλά δεν υπάρχει σε όλους μάλλον η επιλογή για προγραμματιστές.
-
Παράθεση από aggelostrom: “Σαν σημείωση θα ήθελα να πω ότι στην καινούρια version παρατήρησα ότι άλλαξε ένα χαρακτηριστικό που είχε μπει στην προηγούμενη το να βλέπεις στις επαφές αριστερά ένα εικονίδιο που είχε ή τα αρχικά της επαφής ή την φωτό της αν υπήρχε.Υπήρξε κάποιο πρόβλημα ή είναι τυχαία η αφαίρεση;” Επαφές, αριστερό πλήκτρο παρατεταμένη, ορισμός φωτογραφιών επαφών. Σε μένα το βγάζει κανονικά.
-
Καλημέρα παιδιά. Τέλεια για άλλη μια φορά και ευχαριστούμε πολύ. Το bug με το βίντεο λύθηκε. Το immersed status... τι είναι; Από τις πρώτες παρουσιάσεις για το mi4 τουλάχιστον, είχαν πει ότι επανεκκινούσε ο launcher μετά από αλλαγή θέματος.
-
Κι εγώ για το bug της αναπαραγωγής video ήθελα να πω, αλλά με κάλυψαν οι προλαλλήσαντες. Τουλάχιστον το βλέπω από την εφαρμογή του video. Καλησπέρα στην παρέα!
-
Βάλτε την κινέζικη και δείτε ελληνικά σε τρελή γραμματοσειρά!!!Δεν έχουμε υπομονή,ε;Λες και αν γίνει η αναβάθμιση αύριο, θα χάσουμε το τρένο.Anyway,καλά downloads!
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από eklipsi: “Για να βάλω την ελληνική rom από 4.10.11 αγγλοκινέζικη, κάνω wipe τα πάντα και ξαναστήνω από την αρχή, έτσι;” Επειδή η ROM μας βασίζεται σε Source από την Αγγλοκινέζικη, δεν είναι απαιραίτητο να το κάνεις. Aν παρ΄όλα αυτά μετά το Update δεις ότι έχεις προβλήματα με FCs (που δε νομίζω), μπορείς να κάνεις Full-Wipe/Factory Defaults από το recovery και αμμέσως μετά να περάσεις την GTV-4.10.11 από το recovery, αφού την έχεις μετονομάσει πρώτα ως update.…
-
Για να βάλω την ελληνική rom από 4.10.11 αγγλοκινέζικη, κάνω wipe τα πάντα και ξαναστήνω από την αρχή, έτσι;
-
Παράθεση από fanatic: “Έβαλα την 4.10.11 κινεζικη ΟΤΑ στο mi3w πριν απο λιγο. ΠΡΟΣΟΧΗ! Μου χάλασε τα ελληνικά φοντς! Βγαινανε πολύ αραιά! Γύρισα στην 4.9.26 παλι... Sent from my MI 3W using Tapatalk” Mi4 εδώ. Κι εγώ το ίδιο έπαθα. Με ποιον τρόπο γύρισες σε 4.9.26;Από updater κατευθείαν δεν μου το κάνει.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από eklipsi: “Χωρίς wipe cashe and data δηλαδή ;Ευχαριστώ πολύ έτσι κι αλλιώς.” Ναι - Χωρίς !!! Αρκεί να μην επιχειρήσεις να περάσεις Miui V5 ROM πάνω σε V6” Updater,select update package, failed προς το παρόν...Ξαναδοκιμάζω αργότερα...Ευχαριστώ πολύ αρχηγέ!
-
Χωρίς wipe cashe and data δηλαδή ;Ευχαριστώ πολύ έτσι κι αλλιώς.
-
Για να γυρίσω μία ROM πίσω (αγγλική) πάντα, ποια διαδικασία χρειάζεται;
-
Ποτέ δεν είχα την ελληνική, όμως. Αυτό με μπερδεύει. Απλά γράφω ελληνικά με το SwiftKey. Τώρα ας πούμε, τα γράμματα εμφανίζονται μια χαρά. Σε επαφές ή μην, εμφανίζονται όπως έδειξα πριν. Σαν να είναι άλλη γραμματοσειρά με κενό ενδιάμεσα.. Ευχαριστώ πάντως.
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από eklipsi: “Μόλις αναβάθμιση, σε αγγλοκινέζικη. Το ότι τα ελληνικά φαίνονται κάπως, είναι θέμα SwiftKey ή κάτι άλλο; Διορθώνεται; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1686/” H Αγγλοκινέζικη ROM όπως λέει και το όνομά της δεν έχει Ελληνικά. Οπότε αυτό που βλέπεις είναι σκουπίδια που έχουν μείνει από προηγούμενη ελληνική μετάφραση.” Κάνω κάτι γι'αυτό; Πως το διορθώνω, αν διορθώνεται; Μέχρι τώρα ήταν ο.κ.
-
Μόλις αναβάθμιση, σε αγγλοκινέζικη. Το ότι τα ελληνικά φαίνονται κάπως, είναι θέμα SwiftKey ή κάτι άλλο; Διορθώνεται; forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/1686/
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από eklipsi: “Καλησπέρα.Mi4.Μου στέλνει κάποιος φωτογραφία στο mail μου,gmail.Ανοίγω το μην και μπορώ να δω τη φωτογραφία μόνο με wi-fi.Που μπερδεύτηκα και δεν κατεβαίνει με 3g;” Υπαρχει σχετική επιλογή για τα συννημένα ν'ανοίγουν μοσο σε wifi για δικια σου οικονομία.” 'Οντως και ευχαριστώ.Απλά το διαχειρίζομαι από την εφαρμογή του gmail από το playstore.Τώρα μάλλον θα σταματήσω...Ευχαριστώ πολύ.
-
Μπορώ να επιλέξω να κατεβαίνει και με δεδομένα;Πως;Ευχαριστώ για τη γρήγορη απάντηση!
-
Καλησπέρα.Mi4.Μου στέλνει κάποιος φωτογραφία στο mail μου,gmail.Ανοίγω το μην και μπορώ να δω τη φωτογραφία μόνο με wi-fi.Που μπερδεύτηκα και δεν κατεβαίνει με 3g;
-
4.9.26 και νομίζω ότι ρολλάρει καλύτερα... Mi4 με balanced mode στη μπαταρία.
-
Όχι και τόσο άσχετος... Ναι έβαλα,θα το δοκιμάσω και μετά.Το είχα κάνει απλά δεν θυμάμαι αν ήμουν με τη σταθερή μαμά ρομ.Ας πούμε πριν λίγο ενώ το έβλεπε το pc ,δεν έβλεπα τα αρχεία του.Ένα reboot και ο.κ.Κλασσικό android... Τελικά τα κατάφερα,με copy paste...Κάποια στιγμή διορθώθηκε μόνο του.