Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 161-173 από 173.
-
Καλημέρα σε όλες και όλους! Στην συνέχεια θα περιγράψω το ιστορικό των ενεργειών που έγινα σε ένα Xiaomi Redmi Pro που ξαφνικά εμφάνισε πρόβλημα και στα δυο πλήκτρα του (Back και Recents). Η συσκευή αγοράστηκε από Aliexpress (από φίλο για δικιά του χρήση), ήρθε με unofficial rom (8.0.1.0.0) και ξεκλείδωτο bootloader και έπειτα από 2 ημέρες (τέλος Νοέμβρη) που δούλευε χωρίς προβλήματα (ο χρήστης δεν ήξερε ότι η συσκευή φόραγε unofficial και γενικότερα δεν το είχε ψάξει καθόλου) ξαφνικά και τα δυο…
-
Σε Redmi Pro (φίλου) με unofficial rom (8.0.1.0.0) και ξεκλείδωτο bootloader πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το flash με την πρώτη μέθοδο (SP Flash Tool v5.1620) και σε 5 περίπου λεπτά το κιν ήταν ανοιχτό και πάλι (με την China Dev 6.12.1)! Με την δεύτερη μέθοδο (την δοκίμασα πρώτη για πιο γρήγορα) δεν ξεκινούσε (μάλλον λόγω unofficial rom). Ευχαριστώ!
-
Δεν μπορω να flasharo ROM
ΜήνυμαΔοκίμασε για αρχή να βάλεις official (και ειδικότερα China Developer αν θες μετά να περάσεις ελληνική ROM) και τότε θα εξακριβώσεις αν έφταιγε η προηγούμενη ROM!
-
Δεν μπορω να flasharo ROM
ΜήνυμαΚαλησπέρα, θα βοηθούσαν 1-2 screenshots απο το About Phone για να δούμε πρώτα τί Rom (official/ unofficial κλπ) έχει το κιν..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από konxoy: “ =============== Νοε 27th 2016, 11:31am =============== Εκανα update και εμφάνισε το mi unlock στο developer options.Πάτησα το add account and device και περιμένω.” Τι μήνυμα σου εμφάνισε όταν το πάτησες (επιτυχία ή αποτυχία);
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από konxoy: “Απο ότι βλεπω δεν υπάρχει βοήθεια για το δικό μου πρόβλημα.Αγοράσαμε ένα κινητό με σκοπό να το ξεκλειδώσουμε και να περάσουμε Ελληνική rom και κωλύσαμε στο ξεκλέιδωμα.Αν το γνώριζα θα το παρείγγελα με global dev που υποστηρίζει και Ελληνικα. Παίξαμε και χάσαμε. Απαράδεκτη η ΧΙΑΟΜΙ στο θ'εμα του ξεκλειδώματος. Εστειλα και μαιλ παρακαλώντας να μου ξεκλειδώσου το ID , αλλα τίποτε.” Καλημέρα! Το ίδιο πρόβλημα είχα κι εγώ. Άργησε το κιν να έρθει (25 μέρες από το αίτημα) και έχασ…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
gas83 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από geoanto555: “Όσο βγαίνουν νέες ρομ θα χρειάζεται το νέο miflash. ” Δεν αντιλέγω σε αυτό που λες. Για παράδειγμα απ' ότι βλέπω στο en.miui.com η τελευταία έκδοση China Developer είναι η 6.11.17 (σε Fastboot mode). Ο οδηγός όμως αναφέρει συγκεκριμένες roms (China Stable v.7.2.6.0 και China Developer v.6.3.31) και σύμφωνα με αυτές κάνουμε Flash. Για να το θέσω καλύτερα, το ερώτημα μου είναι: Για τις roms που αναφέρει ο οδηγός στο 6ο βήμα, ποια έκδοση MiFlash πρέπει να έχουμε για να έχο…
-
Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick από Unofficial σε Official για το Redmi 3/Pro (Ido)
gas83 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠαράθεση από spideman3: “Παράθεση από gas83: “Μετά από 375 δευτερόλεπτα όλα ΟΚ! Ευχαριστώ! Ερώτηση: Χρησιμοποίησα την έκδοση του MiFlash που αναφέρεται στο 4ο βήμα (20151028), όμως με το link που δίνει κατεβάζω το νεότερο (20160830) το οποίο δεν το δοκίμασα. Έπρεπε να τρέξω την τελευταία έκδοση (στην προηγούμενη σελίδα του thread διάβασα ότι υπήρχε πρόβλημα) ή μήπως θέλει το link αλλαγή; ” Από την στιγμή που όλα είχαν αίσιο τέλος τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες. ” Μα για αυτό το αναφέρω..για να έ…
-
gas83 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΜετά από 375 δευτερόλεπτα όλα ΟΚ! Ευχαριστώ! Ερώτηση: Χρησιμοποίησα την έκδοση του MiFlash που αναφέρεται στο 4ο βήμα (20151028), όμως με το link που δίνει κατεβάζω το νεότερο (20160830) το οποίο δεν το δοκίμασα. Έπρεπε να τρέξω την τελευταία έκδοση (στην προηγούμενη σελίδα του thread διάβασα ότι υπήρχε πρόβλημα) ή μήπως θέλει το link αλλαγή;
-
Και τώρα τι κάνω ;
ΜήνυμαΜε γειά! Ανέβασε μία φώτο με ότι δείχνει η συσκευή σου στο about phone για αρχή..
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από tomminen: “Ευχαριστώ για όλα προς το παρόν . Είμαι εν αναμονή του sms για το ξεκλείδωμα” Σου ήρθε? Έχω στείλει κι εγώ από 26/10 αλλά ακόμα τίποτα!