Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 198.

• RE:

JamFati - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από linuxilakis: “Για να μαθαίνουν τα παιδιά και τις συντομεύσεις υπαρχει και πιο γρήγορος τρόπος. Πατάς το αριστερό πλήκτρο ή αλλιώς το Ξ μετά παρατεταμένα το χ και σε πάει στις εφαρμογές μετά είναι το γρανάζι κάτω που λέει η Ειρήνη...” Εσείς που ξέρετε από εξυπνα κινητά να τα λέτε και σε μας τους άσχετους μπας και τα μάθουμε

• RE:

JamFati - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από JamFati: “το κόστος ήταν περίπου 139€ και η καρτα είχε μέσα 150€, έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; ” Μήπως ξεπέρασες το μηνιαίο όριο εμβασμάτων προς το εξωτερικό? ΑΝ όχι μπορεί να το ξεπέρασε ο εκδότης της κάρτας (μπορεί το ημερήσιο αλλά και το μηνιαίο), ξανακάνε μια προσπάθεια αύριο - μεθαύριο” Δεν είχε κάνει αγορές αυτό το μήνα, το όριο ήταν 5000€. Τελικά τα κατάφερα, έκανα τι παραγγελία, έγινε και η πληρωμή , που ήταν το πρόβλημα δεν ξέρω.

• RE:

JamFati - - RedMi Note 4/4X (Mido)

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, αξίζει η παραπάνω μνήμη, ειδικά σε βάθος χρόνου. Προσωπικά έχω κινητό με 2/16 και ακόμα πάει καλά, δεν κολλάει, το μόνο που θα ήθελα παραπάνω είναι ο αποθηκευτικός χώρος. Οπότε και φυσικά ανάλογα την χρήση πάντα μπορεί και το 3/32 να καλύψει τις ανάγκες σου.” Το ίδιο έχω και εγώ 2/16gb συν μια καρτα μνήμης 32gb και πάλι δε μου φτάνει ο αποθηκευτικος χώρος

• Κατάλαβα. Αυτή η καρτα είναι περίπου όπως pay pal, βάζεις μέσα ένα ποσό και κάνεις αγορές online, αυτό το άτομο τα έχει τραβήξει τώρα τα λεφτά για αυτό δεν μπορώ να δοκιμάσω, αύριο που θα βάλει τα λεφτά θα ξανά δοκιμάσω.

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “φίλε με debit δοκίμασες; οι προπληρωμένες δεν περνάνε πάντα.” Δε ξέρω πως γίνεται αυτό. Αύριο θα δοκιμάσω. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθειά

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από JamFati: “το κόστος ήταν περίπου 139€ και η καρτα είχε μέσα 150€, έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει; ” Μήπως ξεπέρασες το μηνιαίο όριο εμβασμάτων προς το εξωτερικό? ΑΝ όχι μπορεί να το ξεπέρασε ο εκδότης της κάρτας (μπορεί το ημερήσιο αλλά και το μηνιαίο), ξανακάνε μια προσπάθεια αύριο - μεθαύριο” Φιλε @Bodai αυτό που λες δεν το ξέρω με σιγουριά αλλα νομίζω πως δεν έχει κάνει αγορές αυτό το άτομο που έχει τι καρτα, θα το διευκρίνησω αυτό, ευχαριστώ πολύ πάντως

• Ναι φίλε σε ευρώ ήταν το ποσό, για την ακρίβεια το ποσό ηταν 152.99$ και σε ευρώ 139 Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• Αγόρασα κατι ψιλό πράγματα απο το gearbest με προπληρωμένη καρτα(poste pay, debit card) και μετα ήθελα να αγοράσω και ενα redmi note 4 (για την γυναίκα μου) αλλα δεν μπορούσα να πληρώσω, το κόστος ήταν περίπου 139€ και η καρτα είχε μέσα 150€, έχει κανείς ιδέα τι συμβαίνει;

• Φίλε @Bodai εσύ καλά τα λες αλλα εγώ είμαι Ιταλία και αυτός Ελλάδα, και το άλλο είναι ότι δεν έχει pc computer. Εάν το αφήσει με αυτή τη rom πιστεύω ότι θα είναι μια χαρά, έτσι δεν είναι;

• @Bodai επειδή δεν ξέρει καλά από κινητά smartphones ήθελα να έχει μια Stable, εσύ προσωπικά το προτείνεις σε εναν άσχετο με αυτή τι rom; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @soulg ευχαριστώ πάρα πολύ. Πρόκειται για έναν αδερφό μου που μένει ακριβώς στη μεταμόρφωση και αυτός δε το κατέχει με τα online shopping για αυτό ήθελα φυσικό κατάστημα, και είδα ότι ο citismarket έχει πάρα πολύ καλές τιμές σε σχέση με κοτσοβολο, Γερμανός κλπ. Και κάτι άλλο ήθελα να ρωτήσω, ξέρετε με τι rom το έχουνε το redmi note 4 global version ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @zt654 ευχαριστώ πολύ. Ρώτησα γτ είδα τι διεύθυνση ότι είναι μεταμόρφωση και δεν ήξερα αν έχει φυσικό κατάστημα.

• Καλησπέρα σε όλους. Ξέρει κανένας αν το citismarket έχει φυσικό κατάστημα; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• @zt654 και @alvin1983 ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Και δεν έχω μάθει ακόμα Αλβανικά αν και ξέρω πολλές γλώσσες alvin. Δεν μας το ρίχνεις και μια μετάφραση;” Στο μεταφράζω εγώ. Είπε οτι ο 650 είναι καλύτερος αλλα ο 625 καταναλώνει λιγότεροι ενέργεια

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από zt654: “Τον 615 έχεις;” Τον 650 εχω

• Καλησπέρα σε όλους. Μία ερώτηση εκτός θέματος, ο snapdragon 625 που φοράει το redmi note 4 είναι πιο γρήγορος απο απο αυτόν που φοράει το δικό μας;

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από JamFati: “Παράθεση από venioni: “Για οσους ενδιαφερονται να τεσταρουν την νεα ενημερωση 8.2.4.0 στο kenzo (global stable rom + ota) link ota 8.2.3.0 σε 8.2.4.0: miui-blockota-kenzo_global-V8.2.3.0.MHOMIDL-V8.2.4.0.MHOMIDL-531892b05f-6.0.zip full recovery rom : miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.4.0.MHOMIDL_c50034ca06_6.0.zip” Το περνάμε στον updater για εγκατάσταση?” Άκυρο, μου έβγαλε ενημέρωση απο μόνο του

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από venioni: “Για οσους ενδιαφερονται να τεσταρουν την νεα ενημερωση 8.2.4.0 στο kenzo (global stable rom + ota) link ota 8.2.3.0 σε 8.2.4.0: miui-blockota-kenzo_global-V8.2.3.0.MHOMIDL-V8.2.4.0.MHOMIDL-531892b05f-6.0.zip full recovery rom : miui_HMNote3ProGlobal_V8.2.4.0.MHOMIDL_c50034ca06_6.0.zip” Το περνάμε στον updater για εγκατάσταση?

• 420€ έγινε στο gearbest η έκδοση 6/64gb σε μαύρο χρώμα. Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk