Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 138.
-
Σε mi5 έγινε εγκατάσταση με factory reset, ζητάει κωδικό για ενεργοποίηση αλλά στην σύνδεση σε δίκτυο δεν ανοίγει το πληκτρολόγιο, έχω επιλέξει το default κατά την εγκατάσταση, έχω μείνει κολλημένος στη προσπάθεια για εισαγωγή κωδικού στο wifi δικτυο Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έπεσε ψήφος και ως KMarina και ως bgkozi Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάθε μέρα και μια ψήφο Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πάμε και φέτος γερά ως ak2768 η ψήφος μου
-
Το πρόβλημα με τον σαρωτή παραμένει ακόμα και μετά την εγκατάσταση της ενημερωμένης Rom, έκανα και διαγραφή δεδομένων στον σαρωτή αλλά τίποτα πάλι (Mi5) Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Σε Mi5 ήρθε OTA Update χθες την οποία εγκατέστησα χωρίς σφάλματα, σήμερα μου εμφανίζει ο updater πάλι αναβάθμιση στην ίδια έκδοση που έχω ήδη στο κινητό Την αναβάθμιση του updater που μας στείλατε μέσα στην εβδομάδα την έχω κάνει κανονικά από το TWRP Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΝΑΙ! Πριν από λίγο βρήκα και εγώ ακόμη έναν κρυμμένο θησαυρό !!! Vegetable-PNG-Clipart.jpg Για όσους απορούν ποιός είναι αυτός ο θησαυρός, ρίξτε μία ματιά εδώ => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/26651
-
Γεια σας, Γνωστός μου έχει το xiaomi mi4 το οποίο πήρε πριν ενάμισυ χρόνο περίπου. Ξαφνικά πριν ένα μήνα σχεδόν άρχισε τις ξαφνικές επανεκινήσεις ώσπου πριν λίγες μέρες έσβησε ξαφνικά και από τότε δεν ανοίγει καθόλου. Το κινητό το έχω στα χέρια μου και προσπάθησα να το βάλω να φορτίσει για κανένα 24ωρο αλλά δυστυχώς δεν δείχνει σημεία ζωής. Κατα την φόρτιση το συνέδεσα με ένα usb tester που δείχνει κάποιες πληροφορίες οι όποιες φαίνονται στην εικόνα που επισυνάπτω. Η μπαταρία όταν ΄σβησε ήταν πε…
-
AMAZFIT PACE
ΜήνυμαΣτην εφαρμογή Amazfit pace, δοκίμασε την επιλογή Notification Settings - push Notification (ανοιχτό διακόπτη) - App black list settings - ανοιξε τους διακόπτες για τις εφαρμογές που θες ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sakis112: “Σαυτη την περίπτωση, η Αυστρία, θεωρείται χώρα Διέλευση ς , και όχι χώρα Αποστολής. Εγώ περιμένω το m365 το πατίνι. Θα δείξει..” Έτσι ακριβώς στην ετικέτα έγραφε "χώρα προέλευσης CN" Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Xiaomi tv box international έκδοση από gearbest με austria post, πέρασε κανονικά και με το νόμο τελωνείο, τιμή αγοράς 60€, κόστος τελωνείου 14,40€ ΦΠΑ + 15€ έξοδα εκτελωνισμου Σύνολο επιβάρυνσης 29,40€ και αναμονή παραλαβής 42 ημέρες από την αποστολή Στάλθηκε από το MI PAD μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Giannisagal: “redmi 4a 7.5.25 aroma δεν περναει.......ERROR 1 κατακόκκινο...... @MIUI_ART” Το ίδιο και στο Mi5 :confused: Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μπραβο και στην citis
-
καλη τύχη