Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
πηρα καλωδιο για να συνδεσω το φλασακι! ειπα να μην το κανω με την sd μιας και μπορω να το κανω και ετσι για να μην ξαναπερναω τα παντα στην εξωτερικη.. ακολουθησα αυτον τον οδηγο "Καθαρή Εγκατάσταση" rom χωρίς τη χρήση PC μπηκα στο TWRP αλλα δεν μου το εδειχνε ετσι.. μου ελεγε να επιλεξω με τα πληκτρα του ηχου και το power πληκτρο. εκανα wipe στα cache kai sto user data cache. οταν επελεξα να κανω install (με συνδεδεμενο το φλασακι) μου ελεγε οτι το αρχειο ειναι corupted.. τελικα εχω το κινητο …
-
δεν εχω βαλει καποια εγω. αυτη που ηρθε κατευθειαν απο κινα. δεν την δειχνει καθολου ο υπολογιστης αλλα στο προγραμμα μου την εμφανιζει. εχω καρτα sd και ειναι αξιοπιστη νομιζω.. την εχω 2 χρονια χωρις κανενα θεμα.. προσπαθβ να περασω αυτην hermes_images_V7.0.6.0.LHMCNCI_20151016.0000.3_5.0_cn. και ευχαριστω για τη βοηθεια!!!
-
καλησπερα! ειμαι καινουρια εδω και γενικα δεν ξερω πολλα απο rom και τετοια πραγματα.. ηθελα να βαλω την ελληνικη ρομ και οπως διαβασα στο θεμα επρεπε να βαλω την αγγλικη πρωτα. τα κανω ολα βημα προς βημα και στο miflash οταν προσπαθω να κανω flash στο κινητο ενω ειναι σε fastboot mode μου λεει δεν ειναι δυνατη η εβρεση του αρχειου flashall.bat. τι κανω λαθος?