Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 120.
-
Εκανα και εγω το update , προς το παρον ολα καλα, δεν εχω διαπιστωσει κανα Bug, εφτιαξε και το θεμα που ειχα με τη καμερα
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ καλά να πάθεις! για κανα ρόζ εψαχνα , αλλα θα της παρω το χρυσο μαλλον
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΜάλλον είμαι ανάπηρος δε βρήκα τίποτα στο ebay χάραζαχάραζα
-
Ναι παιδια 1-2 post θελει για τα credits, 2 λεπτά δουλειά
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΝαι !!!! κάτι τέτοιο ψάχνω με χρωματάκια. Εκτός απο aliexpress επειδή δε το έχω και σε πολυ υπόληψη έχει κανεις βρει τίποτα;Παράθεση από svp: “κατι τετοιο ; Color Battery back Case cover For Xiaomi Redmi hongmi red rice 1s cell phone case Free shipping-in Phone Bags & Cases from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group Shop xiaomi hongmi back cover online - Buy xiaomi hongmi back cover for unbeatable low prices on AliExpress.com”
-
Back cover Hongmi 1s
ΜήνυμαΞέρει κανεις που μπορώ να βρω το πίσω καπάκι για hongmi?
-
To πολυ πολυ να γίνεται οι καινούριες Jennifer Lawrence και να δουν καμια γυμνή στο διαδίκτυο, σιγά!
-
ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!!
ΜήνυμαΤσακ μπαμ ο admin
-
xiaomi mi4
ΜήνυμαΕιναι μικρές οι διαφορές πραγματικά, πρεπει να το "φορτώσεις" πάαααααρα πολύ για να τις αντικρίσεις. Αν έχεις μειωμένο budget πάρε το μι3, αλλιώς αν σου "περισσέυουν" ρίχτα στο 4άρι. Εγω απο iphone 5s πήγα με κλειστά μάτια στο MI4 μετά απο μια δοκιμή 10 λεπτών στο ΜΙ3
-
αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ
-
απο vickmall με singapore post, και να το δηλώσουν σαν gift το αμαξάκι παρακαλώ, με free gift προβολέις ομίχλης και root στον εγκέφαλο
-
Παράθεση από caeser: “Παράθεση από fagib2002: “56 εμείς! Η ινδία πάει τραίνο” Με 1,252 δισεκατομμύρια πληθυσμό και λίγοι είναι αυτοί που ψηφίζουν.., το ινδικό "τραίνο" Attachment (ID: 2557)” αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχ