Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 102.
-
Παράθεση από gkalen: “ΔΟΚΙΜΑΣΤΙΚΗ XTRV 6.11.24 ΓΙΑ RedmiNote4 Nikel.. CHANGELOG Όσοι έχουν προβλήματα με την αναγνώριση της ΣΙΜ , ας δοκιμάσουν κι αυτή τη ρομ .. DOWNLOAD xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_V8_XTRVbeta1_6.11.24.zip | by gkalen for Xiaomi ” Με φλασαρισμα πάνω απτην 11.17 με wipe dalvik and cache το αποτέλεσμα είναι το ίδιο, no sim... Και έκδοση modem "αγνωστο"...
-
Παράθεση από demakhs: “υπάρχει το mi account που επαναφέρει τα μισά (ρυθμίσεις κλπ) και το titanium backup που επαναφέρει τα αλλα μισα (εφαρμογές κλπ), μετά από μια καθαρή εγκατάσταση.... ” Άρα δεν το γλιτωνουμε... Γιατί βγαίνουν τέτοια σφάλματα δεν μπορώ να το καταλάβω. Έχω ενα Samsung S3 με rom απο xda που την αναβαθμιζω συχνα πυκνα και δεν έχω τέτοια θέματα...
-
Εγκατάσταση της 6.11.24 πάνω απτην 11.17 με wipe dalvik και cache... Αποτέλεσμα δεν διαβάζει τη sim σε Redmi Note 4. Imei έχει κανονικά, αλλα δεν βλέπει έκδοση modem, δείχνει άγνωστο.
-
Παράθεση από spirosmeg: “Καλημέρα για να μην παιδεύεστε χωρίς λόγο για το θέμα του καιρού να ενημερώσω ότι στις συσκευές Xiaomi που χρησιμοποιούμε από προχθές 23/11/16 δεν δουλεύει ο καιρός, ανεξάρτητου rom, όποτε είναι γενικό το πρόβλημα! ” Στις αλλαγές της 6.11.24 βλέπουμε το παρακάτω: Weather Optimization - Redesigned content layouts (11-22) Fix - Status bar and Home screen couldn't monitor updates (11-22) Fix - High battery consumption on standby in Airplane mode (11-22) Fix - FC issues in s…
-
Εμφανίστηκε η 6.11.24. Ξέρουμε changelog?
-
Παρατηρώ την ίδια προβληματική συμπεριφορά, όπως την περιγράφει ο Gpat. Το κινητό μου έχει την 6.11.17 XTRVBETA1. Στην άλλη συσκευή που έχω (Samsung Note 4) δεν το κάνει. Η διαφορά συμπεριφοράς των δύο συσκευών είνα ότι το Xiaomi επιλέγοντας μερικά κελιά και πατώντας τις τρεις τελείες πάνω δεξία πάει να βγάλει τις επιλογές, αλλά εμφανίζει το πληκτρολόγιο και εξαφανίζεται το πλαίσιο επιλογών (το Samsung δεν εμφανίζει αυτόματα το πληκτρολόγιο πχ.).
-
Παρατηρώ την ίδια προβληματική συμπεριφορά, όπως την περιγράφει ο Gpat. Το κινητό έχει την 6.11.17 XTRVBETA1. Στην άλλη συσκευή που έχω (Samsung Note 4) δεν το κάνει. Η διαφορά συμπεριφοράς των δύο συσκευών είνα ότι το Xiaomi επιλέγοντας μερικά κελιά και πατώντας τις τρεις τελείες πάνω δεξία πάει να βγάλει τις επιλογές, αλλά εμφανίζει το πληκτρολόγιο και εξαφανίζεται το πλαίσιο επιλογών (το Samsung δεν εμφανίζει αυτόματα το πληκτρολόγιο πχ.).
-
Παράθεση από Thracia: “Παράθεση από geotaf: “Καλησπέρα παιδιά.. Έχω πρόβλημα. Ένας φίλος αγόρασε το κινητάκι πριν λίγες μέρες και κατάφερε να το κλειδώσει, είχε βάλει το touchID και το ενεργοποίησε με μοτίβο το οποίο όμως δεν θυμάται. Μετά από ΠΟΛΛΕΣ δοκιμές, το κινητό πλέον είναι κλειδωμένο και δεν βγάζει επιλογή για εισαγωγή gmail, αλλλά και με την πρώτη λανθασμένη επιλογή μένει κλειδωμένο για 120 λεπτά. Προσπάθησα να μπω σε recovery mode για να κάνω επαναφορά ρυθμίσεων με power+vol up, αλλά ε…
-
Παράθεση από Konstantinos papakostas: “Εγινε. 2 ερωτησεις μονο, 1ον(λίγο χαζη αλλά ας την κάνω) αν βάλω china dev θα είναι όλα κινέζικα ή θα χει τουλάχιστον και αγγλικά και 2ον διάβασα ότι αν ξεκλειδώσω το κινητό τότε με το ίδιο account πρέπει να περιμένω 30μέρες για να μπορέσω να ξεκλειδώσω 2η συσκευή, θα έχω θέμα με αυτό ή όχι επειδή είναι ίδια η συσκευή. ” 1.Έχει αγγλικά. 2.Δεν έχεις θέμα με unlock. Έκανα αυτή τη διαδικασία 3 φορές μέσα σε 1 ώρα. Απλά, αν δεν έχει σωστά IMEI δεν θα κάνει unlo…
-
Παράθεση από Konstantinos papakostas: “Παράθεση από NasDriver: “@Konstantinos papakostas, ξεκίνα από την αρχή, official > unlock > twrp > ελληνική Δεν είναι φυσιολογικό να ξεκλειδώσεις με unofficial rom...αν συνεχίσεις έτσι θα έχεις και άλλα προβλήματα στην πορεία ” Κοιτα παλεύω 3 μέρες, δεν νομίζω ότι θα έκανα πλάκα. Το bootloader το ξεκλείδωσα με τον τρόπο της xiaomi ενεργοποίησα το account, και με το πρόγραμμα της xiaomi μπήκα σε fastboot και το έκανε unlock. Τώρα όσον αφορά την ρομ κατάφερα …
-
Παράθεση από mixalis_81: “σιγουρα εχω να ριξω πολύ μελετη αλλα χερι δυστηχως δεν μπορω να βαλω ασχετοσυνη κ φοβος με android δεν εχω ασχοληθεί καθολου μα καθολου εάν το κρατησω ετσι τι προβλήματα μπορει να εχω? ” Φίλε mixalis_81, οι οδηγοί είναι αρκετά αναλυτικοί και το forum αρκετά ενεργό... Ακόμα και να μπρικάρει η συσκευή υπάρχουν οι λύσεις. Προχώρα...
-
How to restore imei for redmi notes 4 and redmi pro - Redmi Pro - Xiaomi MIUI Official Forum - Mobile Aκολούθησα αυτή τη διαδικασία για τα IMEΙ.Τα βήματα στις φωτογραφίες. Βασικό να έχει μπει στη συσκευή official ROM με sp tools. Το πρόγραμμα "maui META" θα το ανεβάσω στο Dropbox και θα βαλω το link. Έχω μείνει ακόμα με το Nvram warning, χωρίς να προκαλεί κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία, και αποτι βλέπω η Mac address της συσκευής είναι λάθος.