Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 154.
-
VAG VAG δηλαδή ενώ είμαι σε twrp και μετά από τα wies,αφού το κινητό είναι συνδεδεμένο με το pc περνάει η ρομ στο κινητό ????? δεν θα πρέπει για να στείλω αρχεία το κινητό να είναι σε λειτουργία???
-
αν κάνουμε wipe fr + system + internal storage και φλασαρουμε τη ρομ με adb sideload δεν θεωρείται καθαρή εγκατάσταση????? έχει κάποια διαφορά από το fr και φλασαρουμε τη ρομ ?????
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαπραγματικα απορώ!!!! για ποιο λόγο δεν τον δέχεται.Θα το ξανακάνω και θα σου πω αργοτερα....... =============== Αυγ 25th 2017, 6:37pm =============== το ξανακάνω απ την αρχή αλλά τα ίδια Για να καταλάβω το verify code δεν έρχεται στο mail που έχεις δηλώσει ????? υπαρχει άλλος τρόπος να το δω??? =============== Αυγ 26th 2017, 2:58pm =============== μηπως επειδή είναι Σαββατοκύριακο να περιμενω από την δευτερα??τους έχω στείλει και μύνημα και δεν πήρα απαντηση
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαακτιβως ένα τέτοιο μου ήρθε με mail αλλά δεν το παιρνει
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/41874/ =============== Αυγ 23rd 2017, 9:27pm =============== η δικια μου είναι master αλλά δεν την δεχεται τι να κάνω???? =============== Αυγ 23rd 2017, 9:38pm =============== κ περιμένω 1-2 μέρες και τα ξαναλέμε ....... =============== Αυγ 25th 2017, 3:43pm =============== γεια και πάλι έκανα με επιτυχία το add a cart μου έστειλαν έναν verify code στο mail μου αλλά μόλις το βαζω δεν το δέχεται μηπως δεν είναι αυτο?? πρέπει να το δω στο e-banking????
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαη κάρτα βγήκε μόλις σημερα =============== Αυγ 23rd 2017, 9:10pm =============== υπαρχει μήπως κατηγορία μόνο για debit card αποκλειστικά????
-
ερώτηση για paypal
Μήνυματο θέμα είναι ότι δεν με αφήνει και λέει να χρησιμοποιήσω άλλη σχετικά με το α)?????
-
πρόβλημα με PayPal account
Μήνυμαενω έχω κάνει verify το email, μου μένουν αλλά δυο στάδια α)link in bank account μου ζητάει ένα αριθμό IBAN τον οποίο τον παίρνεις από την τράπεζα μετά από επικοινωνία σωστά???? β)link card όπου ο τίτλος γράφει μονο credit card ενώ έχω χρεωστική το κάνω τώρα??? δεν βρίσκω τον τρόπο σύνδεσης της χρεωστικής κάρτας
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαεννοουσα χρεωστική γράψε λάθος =============== Αυγ 23rd 2017, 6:22pm =============== το IBAN είναι ένας τετραψηφιος που μου το δίνει το PayPal ??? γιατί το χρειάζομαι για να κάνω verify
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμαπαλαιοτερα σε χρέωνε νομίζω κάποιο ποσό επειδή πληρωνες σε άλλο νόμισμα ισχύει τώρα???? η σύνδεση της κάρτας με το λογαριασμό είναι απλή ή χρειάζεται και κάποια επαφή με τράπεζα για κάποιου είδους επιβεβαίωση?????
-
ερώτηση για paypal
Μήνυμααυτές τις μέρες θα βγάλω μια πιστωτική κάρτα έτσι ώστε να αρχίσω τις αγορές από κινα.Αυτο που θέλω να ρωτήσω είναι: κάνω ενα λογαριασμό στο Paypal,συνδέω την χρεωστική με το PayPal και τέλος μεταφέρω τα χρήματα από την κάρτα στο balance του paypal. για το τελευταίο βρήκα ένα οδηγό στο φόρουμ αυτά είναι αρκετά ή χρειάζονται και άλλα????
-
ερώτηση για αγορά από κινα
Μήνυμαοκ βλέπουμε μετά, ελπίζω να μην έρθω σε εκείνη την κατάσταση αν και ξέρω πως η περίπτωση να χάσεις τα λεφτά σου αφού έχεις πληρώσει με paypal είναι μηδαμινή
-
ερώτηση για αγορά από κινα
Μήνυμαεχω σκοπό να αγοράσω από bangood τα hybrid pro με priority direct mail.Ξερω ότι καλό είναι να κάνουμε ένα πρόχειρο βιντεακι-unboxing έτσι ώστε να έχουμε αποδείξεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβα.Γνωριζω πως να κάνω refund από το ίδιο το κατάστημα αλλά όχι εντελώς μέσω του PayPal.Το έχω ψάξει αρκετά αλλά θα ήθελα μια τελευταία επιβεβαίωση από εσας δεν βρήκα κάποιο σχετικό τοπικ στο φορουμ
-
ερωτηση για unoficial rom
Μήνυμαοκ
-
Μήνυματα wipes τις cache πριν ή μετά την εγκατάσταση??
-
Μήνυμαοπως είπα πριν έχω την ρομ του φόρουμ συγκεκριμένα 7.7.20 σήμερα είδα ότι βγάλατε την 7.7.18 θέλει φρ επειδη είναι παλιά ή τα δεδομένα θα χαθούν επειδή πάμε από miui 8 -9????
-
Μήνυμαοπως ανέφερα και πριν ρωτάω ενημερωτικα η ρομ που έχω είναι του φόρουμ δηλαδή υπάρχει περίπτωση να έχω πειραγμενη και να μην μπορώ να απαλλαγω
-
Μήνυμαγια ποιον λόγο τα κλειδώνουν??? τι επηρεάζεται σε κάτι η χιαομι ??? άρα αν το κλειδώνουν το pc suite είναι μονόδρομος με κλειδωμένο bl
-
Μήνυμαmi 5s