Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-19 από 19.
-
Εχθές μετά από 73 μέρες από την πληρωμή κατάφερα επιτέλους και παρέλαβα το τηλέφωνο μου. Μια βδομάδα νωρίτερα χρειάστηκε να στείλω με mail στο ταχυδρομείο την απόδειξη από το paypal για την αξία του κινητού ώστε να το εκτελωνίσουν. Πράγματι το κινητό εκτελωνίστηκε και εγώ χρειάστηκε να πληρώσω 40 ευρώ (25 δασμοί και 15 έξοδα εκτελωνισμού) στον κισσέ των ταχυδρομείων όταν το παρέλαβα. Στα θετικά, μου έκανε πολύ καλή εντύπωση ότι την ίδια μέρα έστειλα την απόδειξη από το ταχυδρομείο με email στο l…
-
Οκ το οτι γραφει 3 μερες και κανει 18 δεν το θεωρείς εσυ παραπλανηση ετσι ; Το οτι τους εστειλα 3 φορες μήνυμα και μου απαντουσαν με μηνυματα-κονσερβα ουτε αυτο δειχνει κατι ε; Επίσης να αναφερω οτι οι τυποι δεν έχουν ούτε ενα μειλ και ουτε ενα τηλεφωνο για εξυπηρέτηση πελατων. Τωρα αν εσυ εχεις συμφεροντα να υπερασπίζεσαι το lightinthe box ειναι δικο σου θεμα οπως και δικο μου θεμα ειναι να τους μαυρίζω και να προσπαθω να γλυτώσω αλλους φιλους απο κινεζους απατεώνες. Ξαναπαραθετω το λινκ με του…
-
Μου απαντούσαν μονίμως μετα απο 2-3 μερες με μηνύματα όπως 'έλεγξε στο ταχυδρομείο σου, μήπως δεν είναι σωστή η διεύθυνση που μας έστειλες κλπ. Γενικά ασάφειες μήπως κερδίσουν χρόνο. Το σίγουρο είναι ότι εδω και 14 μερες βρίσκεται το δέμα σε αναμονή για να περάσει από το τελωνείο. Ήμαρτον .Κοντεύει να βγει το επόμενο μοντέλο από το κινητό που παράγγειλα και εγώ δεν έχω λάβει ακομα το κινητό μου. Οπου ακουτε lightinthebbox μακριά παιδιά.
-
Θα σας περιγράψω και εγώ την εμπειρία μου ενα site από την Κίνα το LightInTheBox. Στις 27 Νοεμβρίου παράγγειλα ένα κινητό xiaomi Redmi 4X . Ενώ το site έγραφε ότι θα αποσταλεί σε μία με τρεις εργάσιμες αυτοί έκαναν 18 μέρες να κανουν την αποστολη. Το κινητό έκανε 20 μέρες περίπου να φθάσει στην Ολλανδία και από εκεί επιτέλους στις 10 ιανουαρίου εφθασε στο τελωνείο στο αεροδρόμιο Αθηνών. Η ημερομηνία σήμερα είναι 23 Ιανουαρίου και το κινητό βρίσκεται ακόμα στο τελωνείο. Έμαθα ότι όταν κάποια στιγ…
-
android 6
ΜήνυμαΚοντευουμε να φθάσουμε στο android 8 και εμείς έχουμε την 5. Η πλάκα είναι ότι δεν υπάρχει ούτε σε CyanogenMod.
-
Πριν απο 1 μηνα αγορασα στην κορη μου το Redmi note 4 global version απο ενα σκρουτζομαγαζο. Ολα πηγαιναν μια χαρα ωσπου εγινε το κακο... Της επεσε και εσπασε η οθονη. Οπου πηγα αφου το ανοιγαν μου λεγαν οτι η πλακετα της οθονης ειναι διαφορετικη απο την κινεζικη πλακετα των note 4. Εχετε καμια ιδεα που μπορω να βρω την οθονη με την σωστη πλακετα για αυτο το κινητο ; Ευχαριστω εκ των προτερων. Κωστας
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΟκ παιδιά, σας ευχαριστώ όλους. Εγκατέστησα πρώτα την κινέζικη official ROM , ξεκλείδωσα μετα από αίτηση στην Xiaomi τον bootloader και μετα έβαλα την Ελληνική ROM . Όλα δουλεύουν μια χαρα.
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΔιαβάζω ότι πρέπει να γίνει με windows 64bit. Εγώ έχω 32ρι λειτουργικό. Θα έχω πρόβλημα ?
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΧρειαζομαι οπωσδηποτε 64 bit windows ?
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΔυστυχως δεν το έχω. Ξέρω όμως ότι είναι το 8πύρηνο mediatek.
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΑπότι ξέρω είναι ο Mediatek. Εκανα την αίτηση και περιμένω. Όταν θα έχω και το τηλέφωνο θα επανέλθω. Ελπίζω να μην έχουμε πρόβλημα που ο ΗΥ μου έxει τα WIN10 32. Ευχαριστώ πολύ παιδια..
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΤι σημασία εχει ? Multιlanguage μαλλον
-
Brick ? [SOLVED]
ΜήνυμαΠαιδιά γεια σας. Εχω βρει τον μπελά μου. Αν μπορεί κάποιος ας βοηθήσει. Πρίν από 5 μήνες πήρε και εγώ ένα Redmi Note 3. Το αγόρασα από ένα σκρουτζομαγαζο που δεν θέλω να πώ το όνομα του. Είχε Ελληνική rom και δεν παρουσίαζε κανένα πρόβλημα από αυτά που καποιοι αναφέρονται (battery drop,fingerprint broblems,crashes ή τετοια) Το τηλέφωνο ήταν πολύ καλό και ήμουνα απόλυτα ευχαριστημένος μεχρι να κάνω την μ@λ@κία να κάνω το τηλέφωνο rout και να προσπαθήσω με uninstaller να απεγκαταστήσω τις κινέζικε…