Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 57.
-
και απο εδω δυο ψηφαλακια εμενα και της συζηγου ( gsar ) κ ( drop_00 )
-
Από 4.3.14 σε 6.5.0
gsar - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαEuxaristo.
-
Από 4.3.14 σε 6.5.0
gsar - - Mi-3 (Cancro)
ΜήνυμαΚαλησπέρα. Χρειάζεται clean install από 4.3.14 σε 6.5.0?η απλά να καθαρίσω Cash?
-
Επειδή μερικές βδομάδες το έχασα και εχω μείνει με την 5.3.13 εβδομαδιαία οι τελευταία είναι lollipop Base rom? Αν κουραστικά και θέλω λίγο να μείνω με stable πρέπει factory reset να κανω? Και ειναι η stable lollipop? Mi4 συσκευη έχω.
-
Επιβεβαιώνω την απροβληματιστη λειτουργία της rom. Προς το παρόν τουλάχιστον.
-
Pε παιδιά εμένα γιατί έκανε μόνο του αναβάθμιση μέσα στην νύκτα την 5.2.27 αλά την Κινεζική? Μπορώ να περάσω τώρα από πάνω την Ελληνική ή θα μπλέξουμε?
-
Xiaomi Hongmi Note 4G από την Wind!
gsar - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΔηλαδή αυτά που φέρνει η wind είναι μαϊμούδες ή απλά όχι επίσημης εισαγωγής.?
-
Χρόνια πολλα και του χρόνου να πάνε ποιο ψιλά οι αετοι σας. Για την ιστορία λοιπόν και μέσα στο γιορτινό πνεύμα, κάπου ανάμεσα στους καρναβαλους και τους αετους, όλα πήγαν καλά τελικα. Δεν έκανα καμία ρύθμιση εγώ, αλλά διαπίστωσα ότι το όλο κόλπο είναι: να τα συνδέσεις μεταξύ τους, να ανάψει πρώτο το xiaomi και αφου ανάψουν όλα να δώσεις και το speedport εν προκειμένω. Αυτό όσο κουτο και να ακούγεται μου πήρε δύο μέρες μέχρι να το καταλάβω. Την μία να μην συνδέεται καν, την άλλη να μην έχει Inte…
-
Και εγώ από εχθές κάτοχος αλλά μες τα νευρά . Στον λίγο χρόνο που είχα να ασχοληθώ μαζί του, δεν έχω καταφέρει ακόμα να το κάνω να έχει ίντερνετ . πέρασα την 0.6.28 rom αλλά δεν έχω καταλάβει τι άλλο πρέπει να κάνω . Νόμιζα ότι απλά συνδεεις ενα erthnet με τον router και τα άλλα τα έκανε μόνο του. Το router που έχω είναι ένα speedport w 724 που δίνει ο ΟΤΕ με VDSL. Γιατρέ μου έχεις να προτείνεις κάποια θεραπεία στην Μακακοπαθηση μου?
-
Με την 5.2.6 ανοίγοντας το Authentication όταν πρέπει να σκαναρω με την Camera μου βγάζει μήνυμα ότι υπάρχει πρόβλημα με την Camera και δεν μπορεί να βρει Devices. Η κάμερες δουλεύουν κανονικά από την εφαρμογή.
-
Στο δικό μου mi4 πάντως ηταν θεμα software άπλα δεν είχε πατήσει καλά η rom, μαζί με τανζανιες δικιες με με το dual boot. Θα το βρεις εδώ. Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
-
Μας σκοτώνει το Wi-Fi;
gsar - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΔεν διαφωνώ σε τίποτα από αυτά που είπες. Η ένσταση μου ήταν ως προς την φερεγγυότητα της πρώτης πηγής που είχατε βάλει (βλέπω και δεύτερη τώρα. ) Ακόμα και αυτή όμως, από τα λίγα Αγγλικά που ξέρω, καταλαβαίνω ότι είναι μια προσωπική άποψη και όχι κάποια συγκεκριμένη επιστημονική μελέτη. Πάραυτα γράφετε ότι ( Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Microscopy and Ultrastructure, έφηβοι και παιδιά είναι περισσότερο εκτεθειμένα στα ηλεκτρομαγνητικά αυτά πεδία ραδιοσυχνοτ…
-
Μας σκοτώνει το Wi-Fi;
gsar - - Η εφημερίδα μας
ΜήνυμαΘα σας στεναχωρήσω αλλά το άρθρο που επικαλείστε, δεν έχει καμία έγκυρη πηγή και ούτε παραπέμπει σε κάποιο Ling για να μας πει τις πηγές του. Ακόμα και αν προσπαθήσεις Να βρεις στα επιστημονικά φόρουμ κάποια εργασία πάνω σε αυτό το θέμα δεν θα βρεις κάποιο συμπέρασμα τέτοιο. Τo μόνο που υπάρχει είναι ένα θέμα με προβληματισμους πάνω στις επιπτώσεις του wifi και των ραδιοκυμάτων Is Wi-Fi killing us...slowly? | Network World και εδω Human Exposure to Radiofrequency Energy From Wireless Local Area …
-
Πρόβλημα mi4 lag οσο δεν παει.
gsar - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “[ Εγω θα έλεγα να το αφήσεις έτσι "παρθένο" αν έχεις αυτή την δυνατότητα. Μήπως και καταλάβουμε τι παίζει και "τα παίζει"..” Και αυτό θα κάνω μερικές μέρες και βλέπουμε. Σας ευχαριστώ και πάλι για την πολύτιμη βοήθεια σας, το μεράκι και την όρεξη για βοήθεια.
-
gsar - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Αμάν!!! μόνο και μόνο που διάβασα πως έκανες fast boot με την υποψία ότι μπορεί να έχεις προβληματικό βύσμα, μου σηκώθηκε η τρίχα” Παράθεση από dnomikos: “Παράθεση από Bodai: “@dnomikos απλά φοβάμαι την μπαταρία του και κατά πόσο αυτή είναι σταθερή.. Συσκευή που να τρελαίνεται κάθε 2 μέρες μετά απο φρέσκια εγκατάσταση δεν έχω ξαναδεί .... που να φταίει μόνο λογισμικό...” Μπορεί να φταίει και η μπαταρία. Δεν το αποκλείουμε και αυτό. Ελπίζω πως όχι Παράθεση από gsar: “ΚΑι τ…
-
gsar - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΚΑι το θαύμα έγινε. Εν μέρει. Xωρίς να αναγνωρίζει το τηλεφωνo, κάποια στιγμή το ειδε σε fastboot δεν άντεξα και πέρασα rom ειναι με την cancro_images_V6.1.2.0.KXDCNBJ_4.4_cn_2cbb2e76e8Κινεζική όσο δεν πάει, ούτε google market, ούτε πολυγλωσσικό. με mi recovery και διαγραμμένα τα πάντα επιτελούς . Το θέμα είναι οτι πάλι κάνει τα κουλά με την φόρτιση . Τώρα όμως άπλα πιάνει κάποια στιγμή μετά από δυο τρία βάλε βγάλε και αρκετές φόρες αναγνωριζεται και από το pc.Μήπως τελικά είναι harware ρε παιδι…
-
gsar - - Mi-4 (Cancro)
ΜήνυμαΠαράθεση από dnomikos: “Με βάση όσα έχεις γράψει από το πρώτο post, πιστεύω ότι κάτι δεν πάει καλά μετά το dual boot που έκανες. Εγώ στην θέση σου, θα κατέβαζα την "pure" Κινέζικη ROM και θα τη πέρναγα. Μόλις τελείωνε και έκανα τις βασικές ρυθμίσεις στο κινητό, θα την ξαναπέρναγα ξανά για να μπει και στο άλλο system και να εξαφανιστεί εντελώς το cwm recovery. Μετά, θα πήγαινα στο Mi recovery και θα έκανα wipe all data για να τα κάνει όλα "γυαλί". Δεν θα μείνει τίποτα μέσα ούτε στην κάρτα sd. Θα …