Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 99.
-
Παράθεση από NasDriver: “Φοβάμαι πως ναι, ΑΛΛΑ...θα χαθούν όλα μα όλα από την συσκευή, οπότε φρόντισε για αντίγραφα πρώτα. Δοκίμασες να κάνεις boot την συσκευή ? Ανοίγει ? ” όταν αναφέρεσαι στο format data και λες "όλα μα όλα", δλδ πρέπει να αντιγράψω κάθε αρχείο που είναι στο σκληρό του κντ? τι γίνεται με τα backups? της mi και της google. τα βρίσκει όταν εγκαταστήσω την νέα ρομ? όταν κάνω format data που απότι κατάλαβα γίνεται μέσα από το twrp τι θα δω όταν ξανανοίξω το κντ? θα είναι σαν να έχ…
-
με το που μπαίνω στο twrp με βγαζει σε menu με τίτλο mount decrypt data κ μου ζητάει να βάλω κάποιο password. εγώ εκεί έδωσα cancel και προχώρησα στο main menu του twrp όπου προσπάθησα ανεπιτυχώς να κάνω wipe. μου βγάζει με κόκκινα: Failed Failed to decrypt data. Unable to decrypt with default password. You may need to perform a format data... Unable to mount storage... Failed to wipe dalvik... Τι κάνω?
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “Ναι μπορείς κι έτσι εφόσον το αναγνωρίζει το PC όσο είσαι σε twrp. Υπάρχει άλλο PC να δοκιμάσεις; ” λοιπόν εξελίξεις. δοκίμασα να συνδέσω το κντ με άλλο laptop πάλι σε win10. πέρασα το zipάκι με τους drivers (κ για την ιστορία δεν απενεργοποίησα τον έλεγχο ηλεκρονικής υπογραφής κ τους έτρεξε τους drivers μια χαρά), κ αναγνώρισε αμέσως το κντ ως mtp device στα other devices. όταν συνέδεσα το κντ στο laptop είχα πάλι την επιλογή από την κουρτίνα του "use usb for" κ…
-
εξέλιξη: από το start screen του κντ, εκεί που έχει power off, restart κλπ πάτησα το recovery. μπήκε σε twrp αλλά όχι σ'αυτό το πορτοκαλί που έχω συνηθίσει να βλέπω όταν περνάω τις ρομ αλλά ένα μπlέ με κινέζικα γράμματα. καθώς το έκανε το pc μου αναγνώρισε το κντ. άρα σε recovery mode το αναγνωρίζει. βοηθάει καθόλου αυτό? τελικά φλάσαρα το zip που μου πρότεινες μέσα από την κινέζικη twrp. τώρα όταν συνδέω το κντ με το pc δεν μου δίνει εναλλακτικές τι να κάνω με το usb connection (charge, ή trans…
-
Παράθεση από demakhs: “δεν υπάρχει υποψία πέναλτι...εεεεεε...συνδεδεμένης συσκευής, εννοούσα. έχεις δοκιμάσει σε άλλη θύρα? το καλώδιο είναι εντάξει, δοκίμασες με άλλο? μέσα από τις επιλογές για προγραμματιστές, κάτω από το usb debug, έχει ένα κουμπάκι "ανάκληση εξουσιοδοτήσεων εντοπισμού σφαλμάτων usb"...πάτα το και βγάλε βάλε το κινητό στο pc και πρόσεξε μήπως σου βγάλει να αποδεχτείς τη σύνδεση. ” ναι δοκίμασα κ σε άλλη θύρα κ άλλο καλώδιο. έκανα κ αυτό που μου πρότεινες με το "revoke usb deb…
-
Αυτα εχω forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49043/
-
τελικά τα κατάφερα να κάνω print screen. αυτό δείχνει το device manager του laptop αφού έχω συνδέσει το κντ μου με usb (όχι στην μπλε θύρα). forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/49042/
-
Δεν μου κάνει print screen οταν ανοίγω το device manager =============== Ιαν 23rd 2018, 7:38pm =============== Ποιο κομμάτι του manager θέλετε να δω
-
δεν το αναγνωρίζει καθόλουforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/48983/
-
από την κουρτίνα το κάνω και δεν αλλάζει
-
έχω ένα redmi 4x. μέχρι η συσκευή αναγνωριζόταν κανονικά από το pc μου. φαντάζομαι ότι όταν πρωτοέστησα το πρώτο μου redmi εγκατέστησα κάποιους drivers αν κ δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανα. τώρα δοκίμασα να κάνω flash την τελευταία ρομ κ βλέπω ότι το κντ μου δεν εντοπιζεται όταν το συνδέω με το pc. ίσως έχει να κάνει με κάποιο update των win 10 που έγινε τελευταία δεν έχω ιδέα. δοκίμασα να ξαναπεράσω τους drivers με το scriptακι που βρήκα σε αυτό το thread, κ φυσικά ενεργοποίησα και το allow debugg…
-
έχω ένα redmi 4x. μέχρι η συσκευή αναγνωριζόταν κανονικά από το pc μου. φαντάζομαι ότι όταν πρωτοέστησα το πρώτο μου redmi εγκατέστησα κάποιους drivers αν κ δεν θυμάμαι ακριβώς τι έκανα. τώρα δοκίμασα να κάνω flash την τελευταία ρομ κ βλέπω ότι το κντ μου δεν εντοπιζεται όταν το συνδέω με το pc. ίσως έχει να κάνει με κάποιο update των win 10 που έγινε τελευταία δεν έχω ιδέα. σημασία έχει ότι η συσκευή δεν εμφανίζεται ούτε όταν ενεργοποιώ το debugging ούτε όταν επιλέγω το allow file transfer στο …
-
Παιδιά αυτό είναι το λινκ για τις τελευταίες ελληνικές ρομ για το redmi 4χ? xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-Xiaomi-Redmi-4X-Santoni/
-
εννοεις σαν εφαρμογή με εικονιδιο στην επιφανεια εργασιας του κντ? Αν ναι οχι δεν βλέπω
-
είπα κ γω "ναι" στην εγκατάσταση του twrp app. είναι μεγάλο πρόβλημα? μπορώ να το αλλάξω?
-
είχες τόσο δίκιο! why wait? κ μπίνγκο το κντ ξεκλειδώθηκε με τη βερσιον του unlock tool που παράθεσε η xiaomi-miui.gr/community/index.php/User/11756-fog/ !!! Ευχαριστώ παιδιά. Case solved
-
αν δεν δουλέψει σε 3 μέρες θα δοκιμάσω με το παλιό unlock tool.
-
ακολούθησα τις οδηγίες σου. στο mi account μου ήταν τελικά μόνο η νέα συσκευή. έλειπαν τα βήματα στα developer options της συσκευής. μάλλον δούλεψε γτ όταν δοκίμασα ξανά με το mi unlock tool μου έβγαλε νέο μνμ ότι Binding time is too short. Less than 72 hours. απότι καταλαβαίνω πρέπει να περάσουν 3 μέρες μετά από το binding της συσκευής που έκανα για να ανοίξει το δικαίωμα του unlock
-
ιστορικό: είχα ένα redmi 3s (φυσικά με ελληνική ρομ από εδώ). φυσικά για να φτάσω να του βάλω ελληνική ρομ είχα ανοίξει κ ένα λογαριασμό mi. πρόσφατα άλλαξα κντ κ πήρα ένα redmi 4x (λέει ότι φοράει global stable, δείτε screenshot για περισσότερες ινφο). Τσέκαρα τον bootloader κ είδα ότι είναι κλειδωμένος. προσπαθώντας τώρα να ζητήσω άδεια για unlock με το mi unlock tool μου κάνει οκ το verifying device κ όταν φτάνει η σειρά του unlock σταματάει η διαδικασία κ μου λέει ότι "current account is not…