Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 188.

• Παράθεση από g47: “Στην chinese/english stable εχουμε καποιο προταση γραμαμτοσειρας η οποια δεν εχει προβλημα με το facebook? Βλεπω να κοβει καποια γραμματα και να εχει και μεγαλυτερα κενα. Αν καποιος εχει βρει μια που δουλευει ας στειλει ενα screenshot με το ονομα. ” Ψάξε Zegoe ή Helvetical. Αν και νομίζω πως δεν υπάρχουν πλέον στο Store. Αν δεν υπάρχουν, τότε πρέπει να κατεβάσεις από εδώ την Zegoe και να την κάνεις import MIUIFont-Zegoe_Regular.zip?dl=1 Πριν την κάνεις import, θα πρέπει με το …

• Παράθεση από soctap: “Περιμένω να βγει ελληνική stable για το mi max pro για να την βάλω. ” Υπάρχει ήδη ελληνική stable για το pro xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-0-2-0-Xiaomi-Mi-MAX-PRO/

• Παράθεση από soctap: “Παράθεση από soctap: “Καλησπέρα. Περιμένοντας το unlock το κινητό ειχε μια stable unofficial 7.13.0.14. Tου έβαλα μέσω pc suite την τελευταία stable V8.0.2.0.MBDCNDG (MIUI8) επειδή κάνει κάτι κουφά..με την γραμματοσειρά μου κόβει κάποια γράμματα πως μπορώ με τελείως καθαρή εγκατάσταση να βάλω ξανά την τελευταία stable; Προφανώς με μια fastboot rom;Αν ναι ποιος είναι ο συγκεκριμενος οδηγός; (σημ. κλειδωμένος bootloader ) Ευχαριστώ. ” Καλησπέρα . Καμμια απάντηση; ” Και να κάν…

• Επέλεξε τα Αγγλικα ως γλώσσα.

• Παράθεση από Leroy: “Καλησπέρα μόλις παρέλαβα το δικό μου και θα ήθελα να ξεκλειδώσω τον bootloader, μπορώ να το κάνω με αυτήν την ρομ που φοράει; ” Εάν ήρθε με τη ROM που δείχνει το screenshot, σημαίνει πως ξεκλείδωσαν τον bootloader για να την περάσουν. Εάν το ξεκλείδωσαν με επίσημο ή ανεπίσημο τρόπο δεν το γνωρίζουμε ακόμα. Κάνε πρώτα ένα έλεγχο με τον παρακάτω οδηγό για να δούμε εάν είναι κλειδωμένος ή όχι Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος

• Παράθεση από sakis112: “Εχει κάνει κάποιος root sto mi max; Ή διαδικασία;; ” Κατεβάζεις το SuperSU και το κάνεις εγκατάσταση μέσω του TWRP

• Εάν το ανοίξει δεν βγαίνει εκτός εγγύησης;

• Παράθεση από mrzoid: “Με λίγα λόγια θα ήθελα για μερικές μέρες να έχω TWRP με Global Dev....! ” Δοκίμασε μετά το Wipe data και Recovery Reboot να φλασάρεις το SuperSU για να φύγει το forced encryption από την ROM. Εγώ έτσι κάνω στο Mi Max και είμαι με Global ROM και TWRP. Δεν ξέρω εάν ισχύει το ίδιο και στο δικό σου κινητό, μην σε πάρω και στο λαιμό μου.

• Παράθεση από mrzoid: “EDIT: Το δοκίμασα... 3ο φλασάρισμα την ώρα που γράφω εδώ. Έκανα και το format data, reboot recovery όλα οκ, reboot system.... 15 λεπτά έβλεπα Android να φορτώνει. Στο τέλος φόρτωσα και εγώ, fastboot και ξανά-μανά φλασάρισμα... ” Τι ακριβώς θέλεις να κάνεις, να περάσεις άλλη ROM από το TWRP ή να έχεις Global Dev μαζί με TWRP;

• Λογικά με το Marshmallow update κάνει κρυπτογράφηση το data partition και δεν έχει πρόσβαση το TWRP, γι' αυτό ζητάει κωδικό. Πρέπει να κάνεις Format Data για να φύγει η κρυπτογράφηση (όχι από το μενού advanced wipe, δεν δουλεύει με κρυπτογραφημένο partition). Τα παραπάνω ισχύουν για το Xiaomi Max που είχε Marsmallow εξαρχής, φαντάζομαι το ίδιο θα ισχύει πλέον και με το Redmi note 3 pro.

• Παράθεση από soctap: “Καλημερα και παλι. Περιμενοντας το unlock εβαλα official rom κανονικα play store και δεν συγχρονιζονται οι επαφες google ενω υπαρχουν κανονικα στον λογαριασμο .Κοινώς καταστράφηκα δηλ.. λογω δουλειας...sos help ” Δοκίμασε να κάνεις τα παρακάτω βήματα, δεν θα δουλέψει όμως με την πρώτη προσπάθεια και θα σε παιδέψει αρκετά μέχρι τελικά να συγχρονίσει. Xiaomi Mi Max Αν λόγω δουλειάς έχεις άμεσα ανάγκη τις επαφές σου, μια προσωρινή λύση θα ήταν να τις κάνεις εξαγωγή σε ένα αρχε…

• Για κάνε μια δοκιμή για να δούμε μήπως είναι ξεκλείδωτος ο bootloader Πως τσεκάρουμε αν ο bootloader είναι κλειδωμένος ή ξεκλείδωτος

• Ελληνική γλώσσα

panospc - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

Παράθεση από mastersakis: “μήπως πρέπει να στείλουμε mail στην εταιρία να το κανονίσει αυτό;; ” Δεν χρειάζεται, οι τελευταίες Global dev είναι μισό-μεταφρασμένες στα ελληνικά. Αυτή τη στιγμή έχει φτάσει στο 63% η μετάφραση. Μόλις φτάσει στο 100% λογικά θα μπει και στις Global stable. Μπορείς να μπαίνεις στο παρακάτω link για να βλέπεις πόσο είναι το ποσοστό της ελληνικής μετάφρασης MIUI 8 translations: collaborative nationalization and easy to use translation tool Crowdin

• Την έχει και το banggood την Nohon. Έχει πάρει καλύτερες κριτικές από την original που πουλάει το ίδιο μαγαζί NOHON 3060mAh Battery BM45 For Xiaomi Redmi Hongmi Note 2 With Waterproof Bag Sale - Banggood.com

• Test points σε περίπτωση Hard Brick Το βάζω εδώ να υπάρχει, αχρείαστο να' ναι Xiaomi_Max_Test_Points.png

• Εάν έχεις μέσα κάρτα Micro SD δοκίμασε να την βγάλεις

• Παράθεση από geoanto555: “Με το πέρασμα της official ρομ θα κλειδώσει και ο bootloader στην περίπτωση που ήταν ξεκλείδωτος με unofficial τρόπο. ” Σκοπεύω να παραγγείλω το κινητό για συγγενικό πρόσωπο από την ευρωπαϊκή αποθήκη του MiniDeal που το στέλνει με multi ROM. Θα του περάσω την Official Global Stable με το MiFlash. Σε περίπτωση που έρθει με ξεκλείδωτο bootloader στο MiFlash επιλέγω το Flash All ή το Flash all lock;

• Έπρεπε να βάλεις του Helium, γι' αυτό brickαρε το κινητό

• Ποια ROM έβαλες ακριβώς; Το Mi Max βγαίνει σε 2 εκδόσεις, την απλή (Hydrogen) και την Pro (Helium) και παίρνουν διαφορετικές ROM. Εσύ έχεις το Pro.

• Δεν είναι Τούρκικα αυτά, είναι από Ινδία. Ίσως να τα έχει βάλει η Xiaomi μιας και πουλάει πολλές συσκευές εκεί.