Καρφιτσωμένο Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)
- Οδηγός
- RedMi Note 3 Pro
-
-
από geekbuying
-
Αν έχεις ξεκλείδωτο bootloader ακόμα και μετά από την εγκατάσταση official fastboot rom με το miflash, τότε μάλλον έχει γίνει official unlock.
Αν θες περίμενε και κάποιο άλλο παιδί να απαντήσει σχετικά αν έχει καμία διαφορετική ιδέα. -
Αν πέρασες official ρομ και δεν κλείδωσε όπως σου είπε κ ο @NasDriver το κινητό ξεκλειδώθηκε με official τρόπο..
Με λίγα λόγια δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι..
Χθες είχα την ίδια περίπτωση σε mi5 .. -
Ωραία! Καλά που σημειώθηκε αυτό να το ξέρουμε, γιατί πήρα σήμερα άδεια για unlock από την xiaomi και είδα το πακέτο μου βρίσκεται στο κέντρο διαλογής Αττικής, οπότε αν όχι σήμερα (που δεν πιστεύω) από Δευτέρα - Τρίτη θα το έχω.
-
-
-
Καλησπέρα σας. Νέος χρηστης σε Xiaomi, redmi note3 pro 32.
το πηρα πριν ενα μηνα περιπου και διαπιστωσα σημερα οτι εχει unofficial rom και ξεκλειδωτο bootloader. Εκανα την διαδικασια και τον κλειδωσα και επισης εκανα την αιτηση για σωστο ξεκλειδωμα..
Το ερωτημα μου ειναι το εξης: οταν με το καλω παρω την εγκριση με το μηνυμα πως συνεχιζω για να τον ξεκλειδωσω? Και ακόμα θελω να ρωτησω ,δεν με απασχολει αν θα εχει αγγλικα, μηπως καλυτεραγια να παιρνω και τις αναβαθμισεις να βαλω μια global stable rom? Υπαρχει κανενα θεμα με την συγκεκριμενη rom? Απο οτι διαβασα λειτουργουν ολα ρολοι και έχει και playstore.Ο τροπος για να flash την global stable ειναι με το miflash? οπως δηλαδη πέρασα και την official για να κανω την διαδικασια ξεκλειδωματος?
ευχαριστω εκ των προτερων . -
Ο/H lefteris82 έγραψε:
Root .. λογικά στον αποθηκεύτικό χώρο του τηλεφώνου σου υπάρχει ένα ζιπ με όνομα supersu.. Καντο install -
Ο/H geoanto555 έγραψε:
Με το πέρασμα της official ρομ θα κλειδώσει και ο bootloader στην περίπτωση που ήταν ξεκλείδωτος με unofficial τρόπο.
Θα του περάσω την Official Global Stable με το MiFlash.
Σε περίπτωση που έρθει με ξεκλείδωτο bootloader στο MiFlash επιλέγω το Flash All ή το Flash all lock; -
-
Ο/H alpha21 έγραψε:
Καλησπέρα σας. Νέος χρηστης σε Xiaomi, redmi note3 pro 32.
το πηρα πριν ενα μηνα περιπου και διαπιστωσα σημερα οτι εχει unofficial rom και ξεκλειδωτο bootloader. Εκανα την διαδικασια και τον κλειδωσα και επισης εκανα την αιτηση για σωστο ξεκλειδωμα..
Το ερωτημα μου ειναι το εξης: οταν με το καλω παρω την εγκριση με το μηνυμα πως συνεχιζω για να τον ξεκλειδωσω? Και ακόμα θελω να ρωτησω ,δεν με απασχολει αν θα εχει αγγλικα, μηπως καλυτεραγια να παιρνω και τις αναβαθμισεις να βαλω μια global stable rom? Υπαρχει κανενα θεμα με την συγκεκριμενη rom? Απο οτι διαβασα λειτουργουν ολα ρολοι και έχει και playstore.Ο τροπος για να flash την global stable ειναι με το miflash? οπως δηλαδη πέρασα και την official για να κανω την διαδικασια ξεκλειδωματος?
ευχαριστω εκ των προτερων .
Το unlock χρειάζεται μόνο για να βάλεις την ελληνική.
-
Μοιραστείτε
- Facebook 0
- Twitter 0
- Google Plus 0
- Reddit 0
-
Ετικέτες
-
Παρόμοια νήματα