Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 94.
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΤώρα δε δουλεύει καθόλου.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΤο rotation μία δουλεύει μία όχι... Κι όταν δουλεύει,γυρίζει έως τις 90 μοίρες και μετά δε ξανά επανέρχεται..για πλήρη περιστροφή ούτε καν.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΚάποιος καμία ιδέα για να δουλέψει το rotation???? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
οχι για να πω την αληθεια..θα το κανω!!!
-
@pechr ξερεις γιατι εχω σπαστει με το κινητο? λογω rotation που πια δεν κανει... βασικα,κανει οποτε γουσταρει..λεω μηπως το...σωσω μεσω αυτου του τροπου..αν και τα ελληνικα ειναι σημαντικο μειον..
-
παιδια θελω να βαλω την global stable V7.2.2.0.LHMMIDA (MIUI7).. εχω την ελληνικη dev 6.3.31... μπορω να το κανω μεσω twrp?
-
Κλείσε το τηλ...μετά πατα συνεχομενα power+vol up μέχρι να μπεις σε κατάσταση twrp..εκεί πήγαινε wipe->advanced->επέλεξε dalvik και cashe και κάνε δεξι swip για να γίνει η διαδικασία...μετά πήγαινε install,βρες το zip και κάντο install.. sent from my Redmi note 2 via tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΚάνω καλιμπαρισμα....αλλά κρατάει πολληηηη ώρα......και δεν βγάζει κάποιο αποτέλεσμα.. sent from my Redmi note 2 via tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΌχι,κανονικά είναι ενεργοποιημένος..δε μπορώ να καταλάβω τι παίζει.. sent from my Redmi note 2 via tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαDev 6.3.17 από που να κατεβασω? Ξέρει κανείς? sent from my Redmi note 2 via tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΈβαλα dev 6.3.31 και δε λειτουργει καθόλου το rotation... sent from my Redmi note 2 via tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΚαλημερα...καλά,με τόσες φορές που μπήκα gyroscope τώρα ο οθόνη γυρίζει οπότε της καβ...σει...και σε όποιο app γουσταρει..μου φαίνεται θα κάνω κι άλλο install..χαχα sent from my Redmi note 2 via tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΚαμιά ιδέα να κάνω και γω 360° περιστροφή??? sent from my Redmi note 2 tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
Μήνυμα@themakos66 θα ψαξω την αιτία..θα βρεθεί.. Μέσω tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΈκανες τπτ? Πειραξες ρυθμίσεις? Μέσω tapatalk
-
Περιστροφή οθόνης
ΜήνυμαΠαιδιά στην dev 6.3.17 γινόταν πλήρης περιστροφή,ενώ στη stable 7.2 που έβαλα προχθες δεν το κάνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
καλημερα παιδια! ετρεξα το supersu.zip μεσω twrp απο περιεργεια και μονο...χαχα...και την πατησα.. με αποτελεσμα το κινητο να προσπαθει να αναψει αλλα τπτ.... μπορω μεσω εξωτερικης sd card να κανω το install της rom απο το twrp?
-
για marshmallow σε redmi note 2 τίποτα παιδιά???
-
Παιδιά κανένα νέο για marshmallow σε note2? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
μα και εγω το ιδιο με σενα εκανα,αλλα δε γινοταν τιποτα..μεσω dos ειναι σιγουρη η μεθοδος,οσες φορες το εκανα πετυχε!!!