Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-94 από 94.
-
@thanasis50 Εγκατάσταση FASTBOOT ROM μέσω εντολών DOS "Unspecified error (0x80004005 Missmatching image and device error)" μπες εδω να λυσεις το προβλημα σου! ειχα το ιδιο και με βοηθησαν τα παιδια!
-
εχουμε κανένα νέο για android 6 στις συσκευές της xiaomi εκτός από τις 2-3 που γνωρίζουμε?
-
Επισης, τα updates της developer rom γίνονται αυτοματα ή θα πρέπει κάθε φορά να κάνω χειροκίνητα τη διαδικασία?
-
Όταν εγκαταστήσουμε τη rom και το τηλέφωνο λειτουργεί κανονικά, επιτρέπεται να διαγραψουμε το zip από τη μνήμη του τηλεφώνου για να μη παίρνει χώρο?
-
παιδια όλα κομπλε!!! Ελληνική rom οκ!!! Τελικά το καταφέραμε!! Σας ευχαριστω!
-
dalvik? δεν το βρισκω
-
παιδια, παω στον updater, βρισκω το αρχειο zip της ελληνικης rom, υποτιθεται φορτωνει,αλλα περιμενοντας 40 λεπτα τπτ.. μηπως πρεπει να σβησω το τηλεφωνο,να μπω στη twrp κι απο κει να βρω το αρχειο ???
-
ολους σας ευχαριστω για την αμεση βοηθεια!!! το φλασαρισμα εγινε! τωρα σειρα εχει η ελληνικη ρομ.
-
Χρηστο να σαι καλα!!! θα ακολουθησω τωρα αμεσως τα βηματα,γιατι απο χθες εχω ξενερωσει φιλε μου.
-
μου βγαζει "ακαθοριστο σφαλμα(0χ80004005): missmatcing image and device error).. εχω κανει αρχικα τα σωστα βηματα,αλλα απο βλακεια μου κατεληξα να εχω την αγγλοκινεζικη τωρα με mi recovery. τι να κνω παιδια???
-
παιδια εχω παθει το ιδιο και δε μπορω να κανω κατι....ας βοηθησει κανεις...σοσ!!!!!
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 PRO PRIME 2GB Qualcomm Snapdragon 650 1.8GHz Hexa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.1 4G LTE Smartphone online - coolicool
-
Εχει ένα φιλαρακι μου! Πολύ ποιοτικός ήχος!!!