Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 50.
-
Πρόβλημα με wifi [SOLVED]
ΜήνυμαΞαφνικά ενώ είχα περασμένες και τις 2 καρτες μου η μία έπαψε να λειτουργεί . Είπα να ξαναπεράσω την developer rom ενώ το θέμα με τις sim λύθηκε , μετά από αυτό ενώ αναγνωρίζει όλα τα wifi αλλα δεν μπορέι να μπεί σε κανένα. Τί να κάνω ;
-
Δεκτή η παρατήρηση
-
Εχεις δίκιο αλλα , είχα τελικά κάνει λάθος το TWRP και θεώρησα περιττο να το αναλύσω .
-
Καλησπέρα και απο μένα , επανέρχομαι στα xiaomi μετά απο πολύ καιρό . Ξεκλέιδωσα τον bootloader με τον ανεπίσημο οδηγό αλλά δεν μπορώ να περάσω το recovery μεσω εντολών παρόλο που γράφουν ότι το κάνει . Τί κάνω λάθος ; =============== Ιαν 7th 2017, 12:12am =============== Να κλείσει το θέμα , βρήκα την λύση .
-
Εχω τρομαξει γιατι εχουν βαλει την του mi4 στο mi4i (ειναι του μικρου μου αδερφου, πειραματιζεται) Θα προσπαθήσω αυριο γιατι ειμαι εκτος pc τωρα. Εαν δεν μπαινει σε fastboot τοτε; link για το αλλο οδηγο; Ευχαριστώ πολυ.
-
Καλησπέρα , εχω ενα mi4i περασμενη αλλη ρομ του mi4 . Με το που το συνδεω βγαζει κόκκινο λαμπακι και το βλεπει σαν Qualcomm 9800 . Υπάρχει περίπτωση να το επαναφερω εαν ακολουθησω αυτο τον οδηγο;
-
Miui για meizu m2 mini
ΜήνυμαΤο είχα ξεχάσει ότι είχα κάνει post . Καλώς και το διέγραψαν. Sent from my m2 using Tapatalk
-
Miui για meizu m2 mini
ΜήνυμαΔεν με ενδιαφέρουν τα ελληνικά Sent from my m2 using Tapatalk
-
Miui για meizu m2 mini
ΜήνυμαΥπάρχει κάπου η miui για το meizu m2 mini ;
-
Απλά απογοητευτικά με το ότι δεν έχει ραδιόφωνο παρόλο που δεν τον χρησιμοποιώ και πολύ . Σαν συσκευή είναι γρήγορη (έχω την 32αρα) χωρίς καθυστερήσεις , ή μόνη καθυστέρηση που έχει είναι όταν μπαίνω στις κλήσεις . Οι φωτογραφίες που βγάζει για το δικά μου δεδομένα είναι άψογες , ή οθόνη πολύ καλή και κάτω από ήλιο φαίνονται όλα καθαρά . Όλα καλά δηλαδή . Sent from my Mi-4c using Tapatalk
-
Τελικά με το ραδιόφωνο τί γίνετε ; Υπάρχει περίπτωση να διορθωθεί στην αναμενόμενη stable στις 27 του μήνα ;
-
῾῾ this device cant use fm radio ῾῾ , τελικά δεν διορθώθηκε το θέμα ραδιόφωνου .
-
Είμουν έτοιμος να κατεβάσω την νέα έκδοση, θα περιμένω αφού υπάρχουν θέματα κατα την εγκατάσταση , υπάρχει κανένα νέο με το fm ραδιόφωνο ;
-
Επιλογή Sim σε mi4i
Μήνυμα; Sent from my Mi 4i using Tapatalk