Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-38 από 38.

• imei lost + nv ram warning...

stchr75 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ριξε μια ματια εδω. Τα ιδια ειχα παθει κα οι εγω... IMEI & MEID Repair for Redmi Note 4 & Redmi Pro - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Honorbuy εχει eu stock Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από NasDriver: “Καλή περίπτωση, έχεις δοκιμάσει να φτιάξεις καμία ?” Εφτιαξα αλλα δεν τόλμησα να την περάσω.... Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Home button

Μήνυμα

Δοκιμασε το app All on one gestures το οποιο δίνει κάποιες δυνατότητες επαναπροσδιορισμού λειτουργίας πλήκτρων Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maximosm: “Παιδιά έτοιμο. Ρομ ευρωπαϊκή αφού ο γιος μου θέλει γερμανικα, xposed, super su. Διαβάσαμε αρκετά και με βοήθεια σας αποστολή εξετέλεστει. Στάλθηκε από το ONEPLUS A3003 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Xposed ποια εκδοση εβαλες ? Εγω εβαλα χθες την 87 και σημερα το κινητο δεν εκανε boot μεχρι που απεγκατεστησα το xposed και συνηλθε? Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• MiUI globeROM Builder

Μήνυμα

Βρήκα μια σελίδα οπου μπορει κανεις να δημιουργήσει την δικια του ROM ανάλογα με τις επιλογές που θα κάνει στο μενού rom_builder.jpg [quelle]Rom Builder Features[/quelle] Το εχει δοκιμασει κανεις ; Ειναι η ROM πυ χρησιμοποιουν τα κινεζομαγαζα;

• @maximosm 3 μερες εκανε σε μενα να ερθει sms. Το ελαβα κανονικα σε κινητο στη Γερμανία Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @maximosm 3 μερες εκανε σε μενα να ερθει sms. Το ελαβα κανονικα σε κινητο στη Γερμανία Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @original_21_ Εχω το recovery που υπαρχει στο παρακατω λινκ με τις οδηγιες πως να περάσεις την ελληνικη rom (twrp3.0.2_by_mic_omega) [quelle]Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.[/quelle]

• Και εγω το 4Gb 128Gb εχω. Το recovery δουλευει κανονικα. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• @maximosm : Βρηκα τα βηματα που ειχα ακολουθηση εγω οταν ειχα το ιδιο προβλημα. Πρωτα ακολουθησα αυτα τα βηματα 'flash με αλλο cust αρχειο ; βλ. οδηγιες' UnBrick Flash Redmi Note 4 Locked Bootloader - Redmi Note 4 - Xiaomi MIUI Official Forum Μετα μου εγινε το φλασαρισμα αλλα μολις εκανε boot κολλουσε στο MI Logo, οποτε ακολουθησα τον παρακατω οδηγο ( εαν χρειαστει ... Εγω ειχα χασει και τα IMEI Nr's οπως η κυρια που γραφει τον δευτερο οδηγο) HELP.. REDMI PRO x20 boot MI logo (SOLVED) - Redmi Pr…

• Είχα και εγω το πρόβλημα και είχα κάνει uncheck το αρχείο cust και αποτίμηση θυμάμαι δουλεψε Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Nvram warning

Μήνυμα

How to fix NVRAM error in all MediaTek devices Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Nvram warning

Μήνυμα

Τσεκαρε το λινκ μήπως σου δώσει λύση en.miui.com/thread-203309-1-1.html Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ποσες μερες κανει να γινει το unlock? Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE: RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από stchr75: “Παράθεση από maximosm: “Παράθεση από Panos Vgs: “μαλλον εννοει αν υπαρχει απο ευρωπαικη αποθηκη αλλιως με πλαγιο τροπο με αποστολη express... Παιδια ειπα και πριν σκεφτειτε να το παρετε και απο ελλαδα...πλεον εχει 270ε...αν το παρεις απο κινα και φαει τελωνειο θα πληρωσεις ενα 60αρι τουλαχιστον...αν βαλεις express shipping θα πληρωσεις ενα 20αρικο πανω για να γλιτωσεις το τελωνειο...στην καλυτερη η διαφορα ειναι 50ε...και απο ελλαδα θα εχεις τουλαχιστον ενα υποτυπωδες σερβ…

• RE: RE:

Μήνυμα

Παράθεση από maximosm: “Παράθεση από Panos Vgs: “μαλλον εννοει αν υπαρχει απο ευρωπαικη αποθηκη αλλιως με πλαγιο τροπο με αποστολη express... Παιδια ειπα και πριν σκεφτειτε να το παρετε και απο ελλαδα...πλεον εχει 270ε...αν το παρεις απο κινα και φαει τελωνειο θα πληρωσεις ενα 60αρι τουλαχιστον...αν βαλεις express shipping θα πληρωσεις ενα 20αρικο πανω για να γλιτωσεις το τελωνειο...στην καλυτερη η διαφορα ειναι 50ε...και απο ελλαδα θα εχεις τουλαχιστον ενα υποτυπωδες σερβξς και αν δε παει τπτ κ…

• Καλησπέρα στην παρεα. Παρήγγειλα σημερα απο Honorbuy το Redmi Pro 4Gb 128Gb. Ελπιζω να μην απογοητευτώ σαν κατοχος του Samsung Note 3!; Παιζουν ολα τα ROM για ολα τα Redmi Pro; Ευχαριστώ και καλα Χριστούγεννα σε ολους!! Στάλθηκε από το SM-N920C μου χρησιμοποιώντας Tapatalk